Jump to content

hjortefot.com

Members
 • Posts

  2,369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

hjortefot.com last won the day on December 10 2020

hjortefot.com had the most liked content!

1 Follower

About hjortefot.com

 • Birthday 09/06/1983

Recent Profile Visitors

3,023 profile views

hjortefot.com's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

396

Reputation

 1. For flink til å pusse etter hver økt? Alle "salonger" jeg har vært borti trenger noe skudd for å "sette seg" etter puss. Både 22LR og 17.HMR Kan være så enkelt 😉 Det finner du kjapt og enkelt ut av.
 2. Det er en eldre Hausken STD.
 3. Ja, null problem. Bare litt gnikking med sandpapir på to punkt så satt det perfekt. Måtte ned noen mm for at magasinutløseren skulle være optimal. Du klemmer låskassen forsiktig nedi stokken. Hvis det er trangt vil du se hvilke punkter det kniper på laminatet når du tar den utav igjen. Jeg valgte å borre opp diameteren litt på skruehullene til underbeslaget, da jeg syns treskruene til Brno såg grove ut, hadde sikkert gått fint uten også 😎
 4. https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung-rev2&source=android-browser&q=lead+free+varmint+bullets Og det kjem nok alternativ frå alle produsentar i framtida 👍
 5. @arnegun Du ser merkene etter fresen Litt fresing på sidene Og i bunnen i front. Da blir det litt klaring med std-profil Tight og strøkent med semi-weightpipa.
 6. Semi-weight gjekk ikkje. Men etter litt skånsom utfresing hos børsemakar smatt 10,3x68Mag-pipa vakkert nedi. 😊
 7. Nokon som veit om appen vert oppdatert til å ikkje krevje obligatoriske treningsskot? Var på bana i går og sendte fem i "pizzaen" frå bukkepipa. BankID var nede for telling, og kontrolløren kvitterte på papir, so eg fekk ikkje utforska appen. Nokon som kjenne rutinene?
 8. Syns denne komboen ble smekker 😊 GRS Hunter Light og Brno Mod 2.
 9. Legendekommentaren kom frå ein eldre kar under skytetrening før storviltprøva. Han måtte ha ei ny pakke med 7,62 Og eg spurde sjølvsagt, kva type kaliber 7,62 er børsa di i? Kort eller lang? Stod berre 7,62 i våoenkortet. Han såg på meg og gliste godt idet han sa: Eg har den du kan skyte begge i😁
 10. Revepatroner i 17HMR Og kråkemedisin i 22LR
 11. De er helt ferske på markedet. Står en test i siste utgave av JAKT. Ellers finner du en del bilder av test , både ekspansjon og presisjon på NPB sine profiler i sosiale medier.
 12. Alternativt. Norskprodusert monolitisk kule fra NPB (Hornindal) De ser svært lovende ut. NPB.as
 13. Forhandler har det gule eksemplaret, du skal ha fått det blå. (Gyldig som våpenkort) Resten skal forhandler sende til politiet med sin kvartalsrapport. Deretter får du våpenkortet i posten. Hvis du ikke har fått det blå eksemplaret, kan du ringe din forhandler og spørre om det er sendt, om det er rotet vekk av posten, kan forhandler scanne sitt eksemplar og sende deg en kopi på mail. Ganske enkelt.
 14. Årsaka er såre enkel. S20 var sopass forsinka og begrensa i antal då den endeleg kom, det var godt ut i storviltjakta og nær jul 🎅🏻. Dei aller fleste kjøper rifle før jaktstart. Og dei få riflene som kom til landet før jakta, dei forsvant som varmt hvetebrød😀 Det vil nok være meir brukererfaring etter jakta til hausten.
×
×
 • Create New...