Jump to content

Gruppesøksmål mot Tromsø-modellen


razumny

Recommended Posts

NORMAL, Norsk Organisasjon for Reform av MArihuanaLovgivningen, har annonsert sin intensjon om å føre gruppesøksmål mot staten og konseptet forebygging gjennom forvaltning, også kjent som tromsømodellen.

 

NORMAL skriver om søksmålet:

 

Hensikten med søksmålet er å få en prinsippavgjørelse rundt spørsmålet fordi regelverket er så uklart at politiet opplagt misbruker det.

 

Dernest at de som urettmessig har fått beslaglagt førerkortet får dette tilbakelevert, samt erstatning for den skade og ulempe det har påført dem å være uten.

 

De som er interessert kan lese mer her: http://normal.no/sider/gruppesoksmaal/

Link to comment
Share on other sites

Usikker på ytring av støtte til den der.

Cannabis er et ulovlig rusmiddel enn så lenge, så grad av beruselse er ikkje så utrulig relevant. Bruk er brudd, trur faktisk det ligg under straffelova, og då går det klart på tvers av "Edruelig og pålitelig". Egentlig burde det stå "Lovlydig" der også.

Alkohol er et litt anna tilfelle. Enn så lenge er alkohol lovlig.

 

Er og usikker på om eit skyttarforum er rette stad for denne kampanjen. Vi har våre eigne slag å kjempe, og må vel gjere oss så gilde som råd for lovgivande myndighet utan å stokke inn andre sine kort også.

Link to comment
Share on other sites

Vil vi ha:

- Diskusjon av skyting, jakt, våpen, hjemmelading og relevante tema rundt dette, slik det er regulert i henhold til norsk lovgivning.

- Et sted å henvende seg for svar, uttalelser og diskusjoner på alt som berører våre aktiviteter, som; tekniske spørsmål, skyteteknikk, jakt, jakthunder, våpen, våpenteknikk, hjemmelading osv, samt lovgivningen rundt våre aktiviteter.

- Diskusjon rundt godkjente forbund og organisasjoner som dekker jakt og skyterelaterte tema.

- Humor og takhøyde innenfor gruppens rammer.

- Trivsel og godt miljø.

 

Kan ikke helt se hvordan denne tråden havner innunder overnevnte....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...