Jump to content

razumny

Members
 • Posts

  3,001
 • Joined

 • Last visited

About razumny

 • Birthday 10/17/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

razumny's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

23

Reputation

 1. Det er relativt latterlig det hele; det finnes allerede systemer som eies og forvaltes av det offentlige, med de nødvendige sikkerhetsmekanismene på plass, som kan benyttes til dette. Det eneste man hadde behøvd å gjøre er å lage skjemaet og godkjenningssløyfene.
 2. Jeg har gått fra 6-24 til 4-16 nettopp for å ha mer å gå på på nært hold. Det er ikke gitt at jeg gidder stresse med rødpunktet i det hele tatt.
 3. Grunnen til kombinasjonen rødpunkt/kikkert er at det er en bastardrifle; 4-16x kikkert blir litt for heftig til de nærmeste blinkene i IPSC, og da er en rødpunkt kjekk å ha. Hvor jeg plasserer den er dog underordnet; viktigere er det å få kikkerten lavest mulig. Hva angår stevner som ikke er innenfor en og en halv times kjøring fra Sagene i Oslo ser det mørkt ut med det for meg i den nærmeste fremtiden, i alle fall. Det står ikke på lysten (jeg hadde det kjempegøy da jeg skjøt på Herefoss for noen år siden), men på at kona og ungene stiller krav.
 4. Da var min Sauer *endelig* i hus, en 200 STR som skal settes opp til IPSC MAO og PRS. Planen er å sette både kikkertsikte og rødpunktsikte på den. Per i dag har jeg picatinny-montasje for begge deler. Samtidig ønsker jeg å få kikkerten lavest mulig. Er det noen som har et stalltips til hva slags montasje jeg bør velge?
 5. Bull-løp er snasent, ja. Jeg sikler på et Green Mountain fluted bull-løp til min...
 6. Takker. Jeg skal hente en STR selv snart, så da er det greit å forhøre seg...
 7. Jepp. Muligens ikke en perfekt rifle til formålet, men det er heller ikke rifla den erstatter (en T3 Varmint i GRS-stokk). Poenget er ikke en fullblods MAO-rigg; poenget er å ha en rigg som fungerer til litt av hvert, inkludert dynamisk, F-class, og PRS.
 8. Et problem er det nok ikke, men jeg vil jo gjerne ha færrest mulig magbytter...
 9. Nå er ikke min 200 STR tiltenkt DFS-skyting; den skal brukes i dynamisk. Tre blir derfor for lite, fem er minimum...
 10. Oh well, ingen sa at det bare var fordeler med å bytte ut en T3 med en 200 STR...
 11. Jo takk, jeg visste hva jeg gikk til. Ikke at det er noe galt med Tikka T3 Varmint, men altså... Når jeg er inne på emnet, er det noen som vet om store (mer enn syv skudd) magasin til 200 STR?
×
×
 • Create New...