Jump to content

evert

Members
 • Content Count

  3,505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. evert

  HW 90

  https://www.nettsport.no/products/jsb-exackt-heavy-452mm-luftgevar-kuler?utm_source=shopello_no&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping&utm_term=luftgevær+%26+luftpistol-1288&utm_content=aeb5abba21f0c9e2f3dbaa66fbc3a9fb https://www.nettsport.no/products/jsb-test-diabolos-exact-luftgevar-kuler?utm_source=shopello_no&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping&utm_term=luftgevær+%26+luftpistol-1288&utm_content=2ef378fde9c09fe5fd20d125d301626f
 2. Hw25 er laget spesielt for små skyttere. Veier visstnok 1,9 kg: https://plymouthgunsandtackle.co.uk/product/weihrauch-hw25-starter-kit/
 3. evert

  Weihrauch hw35

  Har nylig fått liv i en gammel BSA improved fra mellom 1909 og 1911. Original lærpakning, som ble smurt inn med litt neetsfoot olje. Fungerer helt som ønsket med 110 år gammel lærpakning, ganske kult at det fungerer bra fortsatt.
 4. evert

  Weihrauch hw35

  Lærpakninger diesler alltid litt, men det kan være ganske stabilt om man finner et smøremiddel som oppfører seg pent. De fleste luftbørser med lærpakning har også lavere kompresjon enn moderne fjærgeværer, det er nok med på å redusere brutaliteten i dieslingen noe.
 5. evert

  Weihrauch hw35

  Vær litt kritisk til pyramyd air bloggen (Tom Gaylord). Han anbefaler silikonolje for pakningssmøring, det bør du være forsiktig med. Hvis silikonoljen havner der metall løper direkte mot metall skaper den økt slitasje.
 6. evert

  Weihrauch hw35

  Hvordan er ballistol med tanke på forbrenning/diesel?
 7. evert

  Weihrauch hw35

  "neets foot oil", altså klovolje er det rifktige for lærpakninger. Stempelets anleggsflater, styringen og fjæra kan du smøre med molybden-fett.
 8. evert

  Weihrauch hw35

  Lærpakninga trenger nok bare litt olje
 9. evert

  Weihrauch hw35

  Kan være ganske hyggelige en del av de gamle HW'ene ja! Angående fjærbytter, husk at eldre HW35 ikke er noe å prøve å få mye kraft utav hvis du ikke skal gå veldig grundig til verks innvendig. Slik eldre børser oppfører seg ofte best med den originale lærpakningen. 35'en er beryktet for å ha mye dødvolum, i form av lang transferport og områdene der løpsgaffelen er festet i sylinderen. En del folk går så langt som å helle loctite inn i sylinderen, og trykksette dette for å få det til å tyte inn og tette igjen hulrom.
 10. evert

  Weihrauch hw35

  Om du klarer å koke de rustne delene i vann før du går løs med olje og fin stålull, blir det enda bedre.
 11. Kan være du finner noe mer her: http://www.shotguns.se/html/aya.html
 12. "de som kan slikt" bruker visstnok Kiwi skovoks. Denne danner et tynt vokslag når den påføres med børste. Edit: det var mange som svarte det samme samtidig!!!
 13. Har faktisk fått veldig bra presisjon med den lotten 115grs frontier jeg har liggende. Fikk dem tilnærmet gratis Og, ja, metoden med måling av kula og visuell sammenligning er som jeg har prøvd å få frem "det verktøyet man har", og ikke noen idiotsikker metode....
 14. Ingen av de trådstarter lister er spesielt gode militærfelt-pistoler. Det går an å kombinere pistol for IPSC standard og NSF militærfelt, men pistoler som er godkjent i IPSC production vil være ganske problematiske for de fleste skyttere når det kommer til militærfelt.
 15. Gjorde noe lignende for mange år siden, 180grs 44cal XTP som ifølge Hornady er beregnet på ekspansjon under 1350fps. En kompis hadde en 44mag Balckhawk, og vi jazza kula opp i 1700fps... Den ble eksplosiv på alt av gammel frukt! For at dette ikke skal være helt OT; her er en link til ekspasnjonstabell for de forskjellige XTP'ene om trådstarter vil ha info: https://www.chuckhawks.com/underrated_hornady_XTP.htm
×
×
 • Create New...