Jump to content

Mix

Members
 • Content Count

  921
 • Joined

 • Days Won

  1

Mix last won the day on July 25

Mix had the most liked content!

Community Reputation

119 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mix

  CZ 457 American

  Sett på DIP picatinny rail fra Kinney's. De sender til Norge. Kjøpte derfra til min Sako Quad, levert postkasse på ett par uker. https://www.kinneysshootingsupply.com/product-p/dp-19079.htm
 2. Sonic 45 skal klare 22mm pipe ifølge reklamen, det gjør ikke min på langt nær. Min 21mm pipe entrer kun en omdreining inn på gjengene. Sjekk om 19mm pipa di virkelig entrer helt inn på gjengene.
 3. Mix

  17. HMR tråden

  Og hva skulle grunnen være til det ?
 4. Joda, det mest kurante er i hyllene. Heldigvis er det gode europeiske produsenter som leverer. NCC som @jsvenetterlyste er det dårlig med i bulk for tiden. Nå er det mye panikkhandling "over-there" og butikkene går tomme. Primere f.eks. er mangelvare. Det gjentar seg jo hvert valg dette. 😄
 5. Vinner republikanerne USA valget er det ikke lenge til ting er tilbake i hyllene igjen. 😄
 6. Bullshit, ikke sammenlign billig dritt som du har kjøpt med gode Leupold kikkerter. Se litt lenger enn din egen nesetipp mann. Ellers gratulerer med ny jaktrifle, selv om den ikke hadde vært mitt førstevalg.
 7. Mix

  Kaliber 17 hmr

  Slettes ikke, men har man mistet troen på noen er det ikke lett å skifte mening. Spør fyren om hans Optika6 kikkerter f.eks. Bløffer man mister man tiltro. Eller 308/3006 det spørs helt hva man skal bruke den til.
 8. Mix

  Kaliber 17 hmr

  Han har jo også hatt 200STR i Bifrost Stokk. Vi så jo alle hvordan det forholdt seg. Tastaturnissen.
 9. Mix

  Kaliber 17 hmr

  Det er nok best. Ikke har du hatt 17hmr, ikke skal du ha heller. Det sier vel sitt om din erfaring om emnet.
 10. Mix

  Kaliber 17 hmr

  Egen erfaring ja, og den tar du neppe igjen sålenge det er liv i meg.😉 En god .24 kule gjør bare jobben så mye bedre enn en .224 og en trenger slettes ikke 4kg ekstra demper for den... Men tren i forskjellige vindforhold med 17hmr det er det eneste som hjelper.
 11. Mix

  Kaliber 17 hmr

  Det kan jeg ikke uttale meg om. Har aldri hørt om 22hmr. Men en kan etter min mening like godt gå for et eller annet 6mm eller 6,5mm som 223 hvis ikke billig bulk ammo er målet. Mengdetrening gjøres med 22LR og 6,5x55 uansett.
 12. Mix

  Kaliber 17 hmr

  17hmr har mindre vindavdrift enn 22 winmag så ikke skyld skytterens manglende ferdigheter på kaliberet.
 13. Mix

  Kaliber 17 hmr

  Ja takk begge deler sier nå jeg. 17hmr er suveren til sitt bruk. 223 eller like så godt en 6 eller 6,5mm i tillegg så dekker du det meste.
 14. Men når de først gjenger feste for miragebånd på skinna kunne de f sendt med skruen også. 👎
×
×
 • Create New...