Jump to content

Mix

Members
 • Content Count

  624
 • Joined

Community Reputation

66 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var da bra at det ikke var på papp, man sløser ikke unødvendig med lapper. 😋
 2. Ja det er egentlig ofte lettere med diopter, til og med stående.
 3. På papp har jeg brukt disse klistrelappene endel med kikkertsikte med jaktretikkel for presisjonstesting. De fungerer bra. https://www.jaktdepotet.no/skytterrekvisita/skiver-blinker-skivelapper/blinker/lyman-1-accupoint
 4. Retikkel er også ett moment synes jeg. Jeg liker best litt grove feite retikkel til jakt. Men til å presse gruppene ned til en skivelapp på bane er det ikke rette sorten retikkel.
 5. Slik burde det være landet rundt. 👍 Når du hører folk som vil bytte serienummer mellom låskasser pga. lang saksbehandlingstid har det gått for langt. Altfor langt ! 👎
 6. Ei uke er bra. Slik burde det være landet rundt. Fikk du innbetaling via email ? Eller var det innbetalingen du fikk i postkassen ?
 7. De samkjører nok med NAV byråkrater når forskriftene skal utformes. 😋
 8. Legg ut bilder av denne rusten, jeg tipper det bare er anløpt i overflaten og kun kosmetisk som du enkelt polerer vekk.
 9. Ta ei fille med litt Autosol på å gni det vekk. En får ikke gravrust på ei stainless børse det er forskjellen.
 10. Det vil jeg tro, jeg syns det er nok med ett slikt skudd om gangen. I kajakk ville dette kanskje blitt en veldig kjapp assistert eskimorulle. 😂
 11. Denne fyrer underste løp med fremre avtrekker og øverste løp med bakre avtrekker.
 12. Det trenger du heller ikke, det holder med utskrift fra jegerregisteret for å dokumentere jegernummer. Avgiften betaler du når du skal på jakt. Husk jaktår går fra april-mars.
 13. Jeg kjøpte mine første våpen der. Første var en Luztnich (het den det ?) luftgevær. Hagle ble neste da jeg fyllte 16 år. Så søkte jeg på 22lr, men det var umulig å få tillatelse på, men 222rem var greit av en eller annen grunn. 🤣 Men kjøp av ammo til rifle var ett kapittel for seg selv i den tiden. Wesnes Våpen og Sport var en instutisjon i den tiden. Og gud hvor jeg savner det. Så hadde en en dyktig børsemaker oppe i krysset smedgata/hospitalgata, tror det het Tvedt Sport. Innehaver var en sleiping, men børsemakeren var ett geni.
 14. Subsonic 22wmr ? 🤣 Og hva skulle vitsen være ? Hørt om 22lr ? Heldigvis er kostnaden veldig lav for å få ett mer spennende kaliber nemlig 17hmr.
 15. Her er jeg uenig. På rustfrie børser får en ikke gravrust, kun overflatisk kosmetisk som lett lar seg polere vekk med f.eks litt Autosol. Skal en ha en allværsbørse og ett verktøy for hjortelia på vestlandet er en lett kjedelig stainless T3 ett utmerket valg.
×
×
 • Create New...