Jump to content

Mix

Members
 • Content Count

  811
 • Joined

Community Reputation

101 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er rett og slett som snop. Jeg foretrekker klippfisken servert med poteter baconfett og kålrabistapp. Det er himmelsk godt. Men bacalao i forskjellige varianter er også godt. Jeg tørker under takskjegg, men tar ekstrajobben med å soltørke på nettingseng når forholdene byr seg. Har til og med tørket skrubbsei med godt resultat. Men fryse klippfisk ? Den er jo konservert ! Skal prøve den med grov potetstapp. Godt tips Chiefen.
 2. Det har egentlig lite for seg å sammenligne en laminatstokk med en glassfiberforsterket kompositt stokk.
 3. Tydelig at Norge er en liten dritt i dette markedet og ikke blir prioritert. Amerikanere har også fått opp øynene for mil-mil FFP kikkerter som ikke gjør saken bedre. Litt synd for Nygård de går nok glipp av mye salg.
 4. Jeg ville hatt litt tålmod og ventet på en Optika6 4,5-27x50 FFP Mrad1 ny til ca. samme pris. Har du kontaktet Nygård/ABS Shooting ?
 5. Jeg fikk meg en aha opplevelse ang.lysstyrken når jeg første gang byttet ut det medfølgende batteriet. Det kan det ikke ha vært rare kvaliteten på.
 6. Prisene har gått endel opp, tipper det også er valutajustering inne i bildet. Veil er nå 15170.- med FFP Mrad1, vanlig Mrad ser ut som er gone, fornuftig synes nå jeg da jeg likte det nye retikkelet bedre i praktisk bruk.
 7. "Bøtteplast" blir uansett feil på denne stokken, den er forsterket med opptil 65% glassfiber. Så jeg tviler ikke på at den er sterk nok. Fallet er ikke større enn på orginalstokken så den kritikken utgår for min del. Grepet passer mine langfingra loffer så det bekymrer meg heller ikke,, men jeg forstår problemet for dem med mindre hender. Det adapteret for bakre festeskrue bekymrer mer, har tatt det opp med børsis, avventer svar før jeg eventuellt bestiller eller går for noe annet.
 8. Fallet er omtrent som orginalstokken ser jeg.
 9. Og hva ved innlegget mitt var sutrete ?
 10. Spørsmålet blir da, har han erfaring med denne stokken ? Og det aktuelle adapteret ? Det blir litt tåpelig når du en moderator her på forumet reagerer med "sad" emoji når jeg etterlyser erfaringer fra faktiske brukere av stokken. Hva er motivet ditt for slik oppførsel ?
 11. Nå er jo denne skruen skrådd bakover orginalt i denne kassa. Jeg har ingen tro på at dette adapteret skrudd fast med locktite skal ha noen innvirkning. Men det hadde vært greit med noen tilbakemeldinger med erfaringer fra dem som faktisk har denne stokken. Synsing blir liksom ikke det samme.
 12. Er dette noe du vet, eller er det noe du tror. Har du noen erfaringer med denne stokken ?
 13. Hvorfor det ? Hva er galt med ett adapter ?
 14. Hva gjør den ubrukelig til tofot-skyting. Og er den ikke glassfiber forsterket i støpen ?
 15. Mix

  Corona

  Jeg tror det var nettopp det DT mente ja.
×
×
 • Create New...