Jump to content

Mix

Members
 • Content Count

  893
 • Joined

 • Days Won

  1

Mix last won the day on July 25

Mix had the most liked content!

Community Reputation

118 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 😄 Det hadde også jeg gjordt skulle jeg hatt en stokk for LH. Men jeg hadde nok handla ett chassies med en gang hadde jeg hatt den interessen. Lykke til med Vision. 👍
 2. Jeg vil heller tro xxx har rett til all jakt fra 1/5-2017 og 10 år fremover. Og jo det kan dreie seg om en ganske stor sum alt etter hvor det er. Dreier det seg f.eks om 8 hjorteløyver i 10 år, koster det nok litt.
 3. Vet ikke, har vi det ? Har jeg antydet det ?
 4. Jeg har alltid innbilt meg at det er samme kula, men uten belegget.
 5. Du kan le du M67, men det var faktisk den sykelige negative omtalen din fra første sekund som pirret nysgjerrigheten min nok til å ta stokken i nærmere ettersyn da den ble lansert.
 6. Nei, markedføringen hadde ingenting og si for mitt valg.
 7. Jeg må dessverre skuffe deg der. At stokken er laget i glassfiber armert kompositt holder lenge nok for meg. Hovedsaken er at jeg liker stokken og at den fungerer bra og er sterk nok. Resten driter jeg i. Så får du lulle deg med prosenter hit og dit så mye du ønsker for meg. GRS hatet ditt er jo litt fornøyelig å bivåne da, det skal sies. Det spørs om ikke @hewi var inne på noe der.
 8. Du hadde ikke fått de samlingene @Premium2006 om det var noe galt med stokken. Du skyter bedre enn de fleste her inne.
 9. Det bryr meg mitt i ræva hva den er laget av. Stokken er sterk nok. Men bare fortsett fjaset ditt du, hvis det gjør at du føler deg litt bedre.
 10. Med den presisjonen du oppnår @Premium2006 er bedding bortkastet tid og penger. STR kassa sitter allerede som p..k i Grete i Bifrost stokken. @Ruger #1 hadde sikkert en god grunn for å bedde. Skyt og tren heller.
 11. Du kunne jo spart på noe slik at du kunne kokt deg ei beddeblokk til KKC stokken din når den sprekker i treliminga.
 12. Det er nok ikke mulig. Stokken er så stiv og godt tilpasset låskassen at det ikke er mulig. Han må nok slipe av løpskanalen hvis en slik bagatell irriterer. Husk stokken er laget i glassfiber armert kompositt,,,eller var det nylon eller bøtteplast eller resikulerte kondomer... Du kan jo legge den ut på finn for noen lapper. Eventuellt selge den isammen med @jmosbakk sitt katta i sekken kjøp. Han skal jo selge sin. 2 for prisen av 1 bør jo slå an.
 13. NC96M er billig og bra til baneladninger. Og som regel lett å få tak i lokalt.
 14. Da er det nok snakk om en classic cast turret presse.
 15. Enig. En STR er aldri bortkastet. Men nå kjenner jeg ikke til trådstarter, hvis det er første jaktrifle ville jeg sett etter noe annet. En STR i chassies er ikke noen typisk rifle til vanlig jakt.
×
×
 • Create New...