Jump to content

jonnyvang

Members
 • Content Count

  2,270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjekt med prosjekt Hva er det du tenker skal differensiere akkurat din app fra de etablerte appene? Dette tror jeg ikke jeg har sett i de jeg har testet ut.
 2. Rimelig sikker på at jeg har abolt 2.
 3. Kilo2400 sin samhandling med mobilappen var som M67 påpeker ikke spesielt bra. Det burde være mulig å lage dette på en rimelig driftssikker måte om utviklerene har den riktige kompetansen. Løsningen i kilo2400 kunne tyde på at de som laget denne ikke er veldig kompetente på Bluetooth.
 4. Vinterjakt på fjellrype med rifle.
 5. Luringen her holdt seg trygt 150m inne i nabovaldet..
 6. Er vel motsatt. Den må ha veldig krapp twist for å stabilisere.
 7. Ute og lufta Barnarden med 6.5x55 pipe i går.
 8. En kandidat: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=100970198
 9. Vortex viper PST er vel av de billigste som har alt og ikke er så veldig "jalla", selv om optikken ikke er allverden.
 10. Det har blitt gjort målinger på kjøttdeig som viser at Elgen må være rimelig tung om vi skal få i oss alt blyet til Arnemo. Sitater fra en annen tråd: http://www.kammeret.no/topic/46048-er-bly-i-viltkjøtt-en-helserisiko-ny-undersøkelse-på-gang/?page=4&tab=comments#comment-1113883
 11. Kan ikke akkurat se at slike tråder er et spesiellt stort problem på kammeret for tiden?
 12. Tar for gitt at folk skyter sånn ca <30mm / 1MOA samlinger før en begynner å strekke holdet ja om en skal treffe noe annet en låvedøra til naboen. Dette (tror jeg) er oppnåelig for de fleste om de klarer å ligge noenlunde rett bak børsa, leser litt om "natural point of aim", og tar et forsiktig avtrekk om de skyter med godt anlegg. Det er selvsagt en stor fordel å faktisk kunne skyte slik som de lærer i DFS, men for jonny-bondeknøl så går det også an å lære seg å skyte på et vis bak løa om en legger vekk egoet og tar til seg tips og triks fra Litz og Haugland. Poenget mitt
×
×
 • Create New...