PederR Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Hallo tenkte på om noen her var interessert i å dele bilder av slakt av storviltet våres pga jeg lager denne tråden er at man kan få et mulig perspektiv på div kuler og kalibre på våres storvilt(legg gjernetil bilder av andre dyr også og dyr dere har skutt i utlandet bare et er bilde av slakt) og da samtidig kan man få et innblikk i kulevalg og hvordan dem oppfører seg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PederR Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 elgkalv skutt med 9.3x62 og 18.5 grams oryx hold 50 og 100m slaktevekt 82 kg elgokse skutt med 9.3x62 og 15 grams oryx 1 skudd. slaktevekt 282 kg slenger med dette bildet. kråke skutt på 60m med 300 winmag og 145 grs partizan. kula gikk inn en vei og ut en annen(så si igjennom hele fuglen) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 elgkalv skutt med 9.3x62 og 18.5 grams oryx hold 50 og 100m slaktevekt 82 kg Hva i alle verdens dager har skjedd her? Den er jo grønnere og mere tilgriset inni enn gressklipperen min etter en hel sommer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jibrag Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Hva i alle verdens dager har skjedd her? Den er jo grønnere og mere tilgriset inni enn gressklipperen min etter en hel sommer. Som en vis mann sa: "Slik gjeng det støtt når ein skyt i vombi..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jegermeistern Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 - slenger med dette bildet. kråke skutt på 60m med 300 winmag og 145 grs partizan. kula gikk inn en vei og ut en annen(så si igjennom hele fuglen)Da mangler vi bare bilde av spurv, skutt med kanoner! Jeg skjøt en liten elgokse med 18,5 g Oryx fra 9,3x62, inn i framkant av venstre bog, gjennom bog, ribber, venstre lunge, vom, tarmer, og gjennom tjukkeste låret, før kula stoppet mot skinnet i bakkant av det høyre låret. "Så å si" diagonalt gjennom hele dyret. Men jeg tror likevel 9,3'en blir for svak for kråker - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villreinjegeren Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Synes jeg kjente vomluft fra dette kalvbildet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villreinjegeren Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Sånn skal elgslaktet se ut da det skal bli folkemat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikkakjell Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 elgkalv skutt med 9.3x62 og 18.5 grams oryx hold 50 og 100m slaktevekt 82 kg Hva i alle verdens dager har skjedd her? Den er jo grønnere og mere tilgriset inni enn gressklipperen min etter en hel sommer. måtte beint fram trekke på smile båndet mitt nå bra komentar G.Larsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
270supermagnum Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 elgkalv skutt med 9.3x62 og 18.5 grams oryx hold 50 og 100m slaktevekt 82 kg Hva i alle verdens dager har skjedd her? Den er jo grønnere og mere tilgriset inni enn gressklipperen min etter en hel sommer. Det der er det vi kaller ett grønnskudd. Tross alt bedre enn ett brunskudd........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ettan Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 slenger med dette bildet. kråke skutt på 60m med 300 winmag og 145 grs partizan. kula gikk inn en vei og ut en annen(så si igjennom hele fuglen) Det ville vært mer spesielt om kula kom ut samme vei som den kom inn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 elgkalv skutt med 9.3x62 og 18.5 grams oryx hold 50 og 100m slaktevekt 82 kg Hva i alle verdens dager har skjedd her? Den er jo grønnere og mere tilgriset inni enn gressklipperen min etter en hel sommer. Selges til byfolk, reklamer med "masse viltsmak".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muntjac Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Hei! Jeg bor i byen og leser også her!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolverine67 Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Selges til byfolk, reklamer med "masse viltsmak".... Trodde det var reinsbukker i slutten av jakta som blr markedsført sånn.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villreinjegeren Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Slik skal det normalt se ut på en slakteplass i fjellet, husk på ay dette er Dyrebare ressurser: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furnesz Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Sånn ser det ut i Skottland etter en rask joggetur oppe i høylandet De fleste ble vel skutt med 120 grain Ballistic tip kule fra en 25-06 eller 270 win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Britene mørner vel slaktene med skinnet på? Synes slaketet blir ekkelt å håndtere av det, mangler tørkehinna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furnesz Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Ja, de mørna med skinnet på, og spylte dyrene grundig med vann både utenpå og innenpå. Slik jeg forstod det så var det ingen av stalkerne som var "kvalifiserte" til å flå. Slakteriet som kjøpte skrottene hadde en egen skinner som flådde dyrene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHansen Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Smart å spyle slaktet overalt!Bakterier trives jo ikke når det er fuktig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mork Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Hjort skutt med "normale kalibre". Lite søl og tull. 165 grs Woodleigh i .308-fart er fin medisin på hjorten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.