Jump to content

mork

Members
 • Content Count

  3,496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mork last won the day on January 18 2020

mork had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About mork

 • Birthday 04/30/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tispe på 6 kg i natt. Hadde eit utras på 70-80 m. Greit å ha ettersøkshund i hus. Dusinreven.
 2. Hannrev på 7,2 kg kom på åta kl. 01.00 i natt. Denne har vore innom raskt av og til dei siste 10-12 dagane. Fekk tid i natt🙂 Her er det heller ikkje snø, så ein er avhengig av lys mot åtet når avstanden er ca. 90 m.
 3. Brukte den tidlegare. Meiner det var god drep i kula. Men kanskje meir gjennomskyting og.
 4. Eg brukar "Mikkel" åtevarsler. Sender signal ved deteksjon. Har brødpose og tak over sensor for å berge den i drittværet.
 5. Skaut ein ungrev tidlegare i haust. Vart ikkje jakta særleg før jul. No etter nyttår har eg fått tre fine hannrevar. 8,7 kg, 7,3 kg og 8,8 kg. Den siste var gammal og mangla tenner. Skyt frå huset. Åtevarslar. Lys. 80-90 m ned til åtet. Er i ettersøksringen her i kommunen og brukar påkjørt hjort som åte. Rifla er Sako Vixen .222 rem, Swarovski Z4i 3-12x50. Ladar med lette kuler. No for tida går det i 40 grs. V-max.
 6. Fekk kluftbukken og fridyret på i Snøhetta aust. To laurdagar gjekk med til jakt, samt nokre dagar til å få ut kjøttet🙂
 7. mork

  Go light!

  Fekk eit xxl-impulskjøp her om dagen. Helsport Sarek 2+ SL. Har Ringstind SL frå før, men har kjent eit behov for litt større boltreplass om eg får lurt med meg ei av døtrene mine. Vekta er ikkje så gale, 1,8 kg.
 8. 🙂 Verden går framover.
 9. mork

  Go light!

  Har ei lita plastkanne hengende i ein karabinkrok utanpå sekken eg. Funker fjell.
 10. mork

  Go light!

  Enig. Bruker Zeiss HT 10×42 + 3×booster om eg må sjå veldig langt.
 11. Kluftbukk i Sunndal/Snøhetta aust. Blir ikkje tid før fredag. Gler meg☺
 12. Det er ein fin måte å bære rifla på. Eg går aleine på smygjakt. Kontroll på pipa heile tida. Unngår å støte borti kvist og skog. Rifla kjem i tillegg raskt i anlegg.
 13. Starter opp jegerprøvekurs for 21 stk som har valfag natur, miljø og friluftsliv i morgon. Forrige veke hadde vi skyteskole hos Rauma skyttarlag. Dei har 50 m innendørsbane for 22 lr. 8 skiver med monitor. Mykje positivt skjer. Og bra noko kjem i media.
 14. Double på lokk oppi brattlia i går. Hokalv på 18 kg. Bukk på 120 kg.
 15. 4 turer (og 160 km på gps'n) i Sunndal- og Lesjafjell gav full utteljing for femte året på rad. Trasker inn i indre deler av området. Bruker både kikkert og hund.
×
×
 • Create New...