Jump to content

270supermagnum

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 270supermagnum

  1. Og der sa jeg takk for meg på Kammeret. Jeg har vært med siden Sluttstykket, under ett annet nick, og syns kvaliteten på innlegg bare har gått en vei, ned. Når jeg i tillegg leser i denne tråden hvor mange som syns dette så artig ut, bortimot forsvarer det, kjenner jeg at dette gidder jeg ikke mer. Ikke en eneste tråd om Landsskytterstevne forteller meg også at det er riktig å bruke mer tid her. (Ingen trenger å kommentere dette innlegget for jeg kommer ikke til å lese det. Men håper moderatorer og iniativtakerne til Kammeret gjør det de kan for å snu den negative trenden.)
  2. Syns det er sånn hvert år jeg. Masse due å se på forsommeren og sommeren. Og en uke før jakta så vips!!! Borte..
  3. Hva i alle verdens dager har skjedd her? Den er jo grønnere og mere tilgriset inni enn gressklipperen min etter en hel sommer. Det der er det vi kaller ett grønnskudd. Tross alt bedre enn ett brunskudd...........
  4. Den bikkja har det nok herlig nå. Kan løpe fritt rundt, luftes og sosialiseres i forskjellige miljøer. Treffe andre hunder osv. (Dette er ironi for den som ikke skjønner det) At ikke FOD ser at Shira vil måtte få ett hundeliv i isolasjon heretter forteller om deres korttenkthet. Bikkja er jo blitt rikskjendis, og alle med litt hundevett vil jo melde fra om hvor den er blitt sett. Mon tro hvilken bo/livssituasjon disse midlertidige vertene til Shira er i. Det kan ikke være enkelt å holde en hund i skjul så lenge...
  5. Jo, så absolutt. Bare ikke vær så utålmodig så kommer det nok noen svar skal du se Jeg har selv skutt ett ti-talls tiur med helmantel og .223. (Sako Speedhead). Det har alltid gått bra, fuglen har alltid falt rett ned. En gang var jeg dog uheldig, kula må ha fått en sleng av en 'usynlig' kvist. Store kjøttødleggelser, men tiur lapskaus var også godt. Syns tiuren begynner å bli veldig liten ved noe særlig mer enn 100-120m, så je har aldri skutt noen på noe lengre hold.
  6. Har både 270 og 223 selv. Begge Tikka t3 light med to like zeiss oppå. Syns begge er utrolig deilige å skyte med. Ganske morsomt å bli gitt ett av våpnene på elgbanen uten at jeg vet hvilket det er. Bra for å kurere dårlige avtrekk... Kjøp begge. Har ikke angret ett sekund. Begge er flotte kalibre. Og man skal ikke undergrave godfølelsen man har når man eier noe man ønsker seg. Jeg er overbevist om at man skyter bedre hvis man får en 'Aah! Den er min' følelse når man ser våpenet.
  7. Det er ikke ulovlig å prøve og overtale noen til å ta til fornuften. Eller ganske alvorlig brudd, hva du enn mener med det. Skjønner ikke hvor du vil hen. Hvis denne gaggball juger på seg ting er han en dust. Hvis det er sant er han en dust. Det eneste rette han har gjort er å skrive om det, for da er det mulig for forvaltningen å lage regler som fjerner sånne svin fra jakta. Dessuten, å prøve og så tvil om sannhetsgehalten rundt det denne brukeren skriver er forkastelig. Troll meg her og troll meg der. Uansett er han er vederstyggelighet.
  8. Ååå, jeg ble skikkelig fornøyd da jeg leste artikkelen i Aftenposten. Jippi! tenkte jeg. Fordi, å ikke ta med seg kjøttet ut er så forkastelig, så kvalmende og ett signal om tiden vi lever i som jeg ikke vil være en del av, at det er jaggu bra at media og folket får greie på hva som foregår på fjellet. Det er så ynkelig og nedrig. Rett og slett patetisk. Stakkars deg, orker ikke bære litt kjøtt. Jeg har søkt om reinjakt i mange år, men aldri fått. Jeg ønsker å jakte rein pga kjøttet, og det jeg ser for meg er en flott naturopplevelse. Og da å lese om noen som kaster kjøttet?? Nei fy f.. Forvaltningen må nok også ta på seg litt av skylda for at denne type mennesker (jeg velger bevisst å ikke kalle det jegere) får slippe til. Reinjakt koster en god del penger. Og da er det nødvendigvis de som ikke trenger å vrenge lommene som slipper til, men som har råd til å kjøpe reinkjøtt på butikken. Jeg håper inderlig ikke denne tråden blir stengt. Her har en bruker av kammeret gjort noe forkastelig og fortalt om det. Media har fått nyss i saken, og hvis folket ser at tråden er blitt stengt, sender det en signaleffekt hvertfall ikke jeg ønsker å være en del av.
  9. Åååå, dette var deilig å lese. Jeg er gått drittlei alle kommentarene jeg har hørt om 'villmarkingen' Clausen. Alle med noen år på baken og ikke minst i skaugen har jo skjønt at dette er en bløff for lenge siden! Det kommer ikke klart fram av artikkelen om han ble avslørt eller om han frivillig gikk og avslørte løgnen sin. Hvis det siste er tilfelle skal han hvertfall ha litt cred for det.
×
×
  • Create New...