Jump to content

villreinjegeren

Members
 • Content Count

  3,477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

villreinjegeren last won the day on October 23 2019

villreinjegeren had the most liked content!

Community Reputation

133 Excellent

About villreinjegeren

 • Birthday 01/28/1958

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bare å flytte skiva med stoppetappen bakover så kan du skru ned fra 0 punktet, til treffområdet på 25 meter.
 2. Krieghoff Hubertus Lux, kaliber 7x57R
 3. Løfter denne. Hvordan gikk det med lars338? Fikk han sin big five ? Kreasjonen min en Krieghoff Clasic i 470 NE kostet med "pynten" 210000,- Får alldri igjen det, Nå er den blitt litt slitt i blåneringen, men den skyter som ei stråle og like tight. Spørs om den ikke blir i heimen som et klenodium.
 4. Jeg har ladet med 184 grs RWS EVO i min Merkel rifledrilling. Og har brukt startladningen til ladeboka utg 6. Dette mest for at det er brekkvåpen, selv om brekkvåpen kamret i 30R Blaser fint tåler ladningene. Har også funnet ut at Vo på 840 -850 m/sek med 184 grs Evo samler godt i min drilling, den er også regulert med 180 grs UNI. Skjøt rådyr med EVO kula i høst og den gjorde veldig pent arbeid i rådyret, knapt så jeg skar bort skuddskade.
 5. Kunne jo ha nevnt Schiering og de type våpen, men tok ikke med de da prisnivået på disse ligger hinsides over våres budsjett vil jeg tro. Sånn for kuriosa sin skyld så er det ikke noen grense oppad på priser på disse masseproduserte børsene også. F.eks så ligger Krieghoff Hubertus Lux type den jeg har på ca 85000,- Sikkert det samme på de andre også med litt mere forseggjort gravyre og trekvalitet.
 6. I hvilke rekkefølge vil dere rangere disse kipplaufene? kvalitet, brukervennelighet, det estetiske som kriterier. - Merkel K serien - Blaser 95 - Krieghoff Hubertus - Andre. spesifiser.
 7. Her er det et kjempefint våpen for den som vil ha en kipplauf https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=151537380
 8. Klar over det, det var bare en uttrykksform, 12+ uker er uholdbart lang tid.
 9. Det er helt håpløst, dette strider mot alle standarder i behandlingstid av et forvaltningsvedtak.
 10. Fikk SMS fra Våpenkontoret Innlandet, om de har mottat min søknad, og behandlingstiden er 12 uker, sannsynligvis lenger. Så da får man bare smøre på det som heter tolmodighet, og få nødvendige antall låneærklæringer, så kan dem bare sitte og kokkelure.
 11. Noen av dere gutta som har en god løsning på dekke til/kamuflere disse to hullene. Litt rar løsning å borre igjennom til styrepinnene på kolbeforhøyeren.
 12. Planen er å få tak i en 1,5-6x42 HT
×
×
 • Create New...