Jump to content

villreinjegeren

Members
 • Posts

  3,502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

villreinjegeren last won the day on December 3 2020

villreinjegeren had the most liked content!

About villreinjegeren

 • Birthday 01/28/1958

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

villreinjegeren's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

164

Reputation

 1. Jeg har en Aimpoint Micro H2 som jeg skal bruke på denne, og den sitter i en Henneberger montasje som er for dovetail. Har ikke kjøpt diesett enda, men det blir nok RCBS og 9,3n er regulert med RWS 18,5 grams Teilmantel. Men løpssettet har hull i fronten og egen nøkkel som man kan justere samskytingen med om man ønsker andre kulevekter/typer, men har ikke prøvd enda, og jeg er litt usikker på hvilken vei man skrur for å åpne eller tette samlingene.
 2. Bra uttelling etter jakt i høst, først en periode fra 12.10 og 4 dager, så en natt med jakt i et jævla grisevær 19-20/11
 3. Kikkertsiktene er knallbra kikkerter, finnes ikke et eneste merke på de, hvis jeg savner noe på disse må det være lysprikken.
 4. Det er Zeiss Diavari Z 1,25-4x24 og Zeiss Diavari Z 1,5-6x42
 5. Alt sammen er så lite brukt at at det er som nytt å regne.
 6. Denne, en Krieghoff Ultra kombi i kaliber 7x65R - 20/76 og dobbeltriflei 9,3x74R x2 fant sin vei fra Jakt & Friluft til meg. Herligheten kom i en meget god våpenkoffert som gir plass til alt som trengs til denne børsa. Er man Krieghoff fan, ja så er man Krieghoff fan.
 7. Swiss arms som står bak Blaser ammo, er produsert av RWS. Kvalitetspatroner som jeg bruker.
 8. Blaser R93 Lux kaliber 3006 på hjortejakt patron er Blaser CDP 165 grs, kikkertsikte Zeiss 3-12x56 HT
 9. Dette er den høyere kolbekammen på rifledrillingen min, den er av italiensk opprinnelse. Min ærlige meningen er dette ikke er noe vakkert skue, men den bygger såpass opp at det blir god kontakt mellom kinn og kikkertsikte. Veldig klundrete om jeg der og da finner ut at jeg skal bruke åpnesiktene.
 10. Nei, jeg har ikke sett det, og glipa som er lik med båndsagbladets bredde vil være der.
 11. Hevbar kolbekam på kipplaufen min,meget behagelig å skyte med. Arbeidet er gjort av Jakt & Friluft, pent utført, men jeg må være så ærlig å si at jeg liker ikke disse hullene under kolben. Egentlig kunne jeg tenkt meg å få gjort noe med disse hullene, F.eks et kolbemagasin, men jeg vet ikke om det går pga hullene til styringen av kolbekammen. Skal jeg ha mulighet til å bytte til åpnesiktene , så må jeg ha med meg en umbrakonøkkel i lomma Planen er også å lage hevbar på Rifledrillingen min også.
 12. Stemmer det Amatør, med åpnesiktene passer det perfekt med høyden på kolben. jeg satte på Aimpointsiktet i går bare for å prøve, den er såpass lav at det gikk også veldig greit. så jeg må nok vurdere kolbeheis, da er denne fleksibel til alle typer sikter. skjøt forresten kjempebra med Aimpoint siktet på.
 13. Det spørs om jeg bør bytte montasje, eller snarere deler i montasjen min. Var på skytebanen nå og skjøt inn Aimpointen på Merkelen, det gikk som bare fy, høyrepipa satt i passerhullet på rådyrfiguren, venstrepipa satt 3-4 cm til venstre, skjøt også ned lerduer som jeg hengte opp på staurer, så den gikk helt nydelig, og det med patron som den ikke var regulert med, Brukte 13 grams RWS Kegelspitz med vo 800 m/sek. den er regulert med 11,3 grams UNI med Vo 860m/sek. Så dette lover bra. Etter at jeg har skutt 2 skudd så er den veldig tung å åpne, må bruke makt, antar at det kommer av at det ikke har gått veldig mange skudd igjennom denne.
 14. Målte høyden på montasjen og den er 16 mm fra underside fot til underkant kikkertrør. Jeg vet ikke om det går å få tak i lavere montasje.
×
×
 • Create New...