Jump to content

villreinjegeren

Members
 • Content Count

  3,496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

villreinjegeren last won the day on October 23 2019

villreinjegeren had the most liked content!

Community Reputation

144 Excellent

About villreinjegeren

 • Birthday 01/28/1958

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Swiss arms som står bak Blaser ammo, er produsert av RWS. Kvalitetspatroner som jeg bruker.
 2. Blaser R93 Lux kaliber 3006 på hjortejakt patron er Blaser CDP 165 grs, kikkertsikte Zeiss 3-12x56 HT
 3. Dette er den høyere kolbekammen på rifledrillingen min, den er av italiensk opprinnelse. Min ærlige meningen er dette ikke er noe vakkert skue, men den bygger såpass opp at det blir god kontakt mellom kinn og kikkertsikte. Veldig klundrete om jeg der og da finner ut at jeg skal bruke åpnesiktene.
 4. Nei, jeg har ikke sett det, og glipa som er lik med båndsagbladets bredde vil være der.
 5. Hevbar kolbekam på kipplaufen min,meget behagelig å skyte med. Arbeidet er gjort av Jakt & Friluft, pent utført, men jeg må være så ærlig å si at jeg liker ikke disse hullene under kolben. Egentlig kunne jeg tenkt meg å få gjort noe med disse hullene, F.eks et kolbemagasin, men jeg vet ikke om det går pga hullene til styringen av kolbekammen. Skal jeg ha mulighet til å bytte til åpnesiktene , så må jeg ha med meg en umbrakonøkkel i lomma Planen er også å lage hevbar på Rifledrillingen min også.
 6. Stemmer det Amatør, med åpnesiktene passer det perfekt med høyden på kolben. jeg satte på Aimpointsiktet i går bare for å prøve, den er såpass lav at det gikk også veldig greit. så jeg må nok vurdere kolbeheis, da er denne fleksibel til alle typer sikter. skjøt forresten kjempebra med Aimpoint siktet på.
 7. Det spørs om jeg bør bytte montasje, eller snarere deler i montasjen min. Var på skytebanen nå og skjøt inn Aimpointen på Merkelen, det gikk som bare fy, høyrepipa satt i passerhullet på rådyrfiguren, venstrepipa satt 3-4 cm til venstre, skjøt også ned lerduer som jeg hengte opp på staurer, så den gikk helt nydelig, og det med patron som den ikke var regulert med, Brukte 13 grams RWS Kegelspitz med vo 800 m/sek. den er regulert med 11,3 grams UNI med Vo 860m/sek. Så dette lover bra. Etter at jeg har skutt 2 skudd så er den veldig tung å åpne, må bruke makt, antar at det kommer av at d
 8. Målte høyden på montasjen og den er 16 mm fra underside fot til underkant kikkertrør. Jeg vet ikke om det går å få tak i lavere montasje.
 9. Det har jeg ikke målt. men tror det er litt å gå på, kan bytte skiver og sette i tynnere skiver.
 10. Har faktisk vurdert en lavere montasje hvis det finnes, det er ikke mye som skal til for at jeg får ønsket kontakt mellom kinn og kolbe.
 11. Jakt & Friluft har RWS, ellers så er rådet å lade selv.
 12. Spørsmål til folket, og jeg vil ha den ærlige usminkede utgaven. Skal jeg eller skal jeg ikke lage justerbar kolbekam på rifledrillingen min?
 13. Krieghoff Hubertus 7x57R 140 grs Nosler Accubond, Virker knall på jaktbart i Norge, er ikke betenkt med å bruke 7x57R på villsvin og hjort i europa, De fleste kuler holder godt til all jakt. Jeg har valgt å bruke disse 156 grs Oryx, 159 grs RWS EVO, 140 og 160 grs Accubond og til slutt 127 grs EVO green til rådyr. Børsa mi går likt med EVO, EVO Green og 160 grs Accu, 140 grs Accu går en liten tanke høyere med godt innafor 9er ringen.
 14. Jeg har funnet ut at jeg bør ligge så nær patronen den er regulert med som mulig. Min er regulert med RWS UNI 180 grs vo 860m/sek i 60 cm pipe, Jeg har prøvd RWS EVO 184 grs med vo 840m/sek i 60 cm pipe Denne er godt innafor det jeg krever av ei dobbeltrifle. PÅ jakt er nok samlingene bedre en på bana, på bana skal du true rødprikken i senter med dårlige avtrekk som følge og med dobbeltskudd malende i bakhodet så er ikke altid avtrekket blir godt. Driver å venner meg til avtrekket på denne, da den ikke er av det lette slaget. Jeg sendte mail til Merkel vedr dobbeltskudd, og jeg fi
×
×
 • Create New...