Jump to content

SuperHansen

Members
 • Content Count

  1,440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SuperHansen last won the day on February 6 2018

SuperHansen had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er ganske sikker på at du har jaktrett på småvilt,herunder også rådyr,samt villsvin.Det skal ikke være noen kvote på noe av dette.Men sjekk det opp med rette instans så du er helt sikker.Husk og sjekke reglene for hvilke villsvin kjønn/alder som kan skytes til hvilke årstider.Og jakttidstabell for når på døgnet du kan skyte de artene som er berørt av den tabellen.
 2. Nei.Det er ikke sånn det skal være,har heller aldri hørt om det på en Beretta før.
 3. Har XM30s.Og du kan fint spotte hjortedyr på 1000 meter i åpent lende.Men og se om det er rådyr,hjort eller elg er nesten ikke mulig på den avstanden.Da er det størrelse det går på,og det er ikke så enkelt.
 4. Handlet meg en LR 2400-R nå i sommer.Anbefales den,klar og fin,ligger godt i hånden.
 5. Test avtrekket på børsa.Har hatt en 1500 og avtrekket var knallhardt,og da blir det ihvertfall ikke noe lettere å treffe en selskalle.Om ikke så får du kjøpt bedre ettermarkedsavtrekk til disse,evt om børsemaker kan tune og polere litt
 6. Takk for svar gutter.Det virker som mitt oppkonstruerte problem bunner i dårlig hukommelse.Var nesten sikker på at jeg stillte ned de gangene jeg skyter inn for enten reveåta,eller villsvinjakta. Men logikken og Zeis hunting appen er nå enige om at det skal stilles opp ja. Blir spennende og se hvordan dataene fra appen stemmer på papiret med forskjellig ammo.
 7. Hvordan løser man det på best måte om man ønsker og kunne klikke seg ned på 25 meter?Har reveåte på det holdet utenfor soverommet. Om man skyter inn på 100 meter og setter zero stop,så kan man bare klikke opp. På dette kikkertsiktet trenger jeg neppe mer klikk enn til 250 meter.Så er løsningen og skyte inn på 25 meter?Fjerne ene pinnen på zero stop så man kan klikke andre veien?Eller skyte inn på hundre og sette pinnene så jeg har en 4-5 klikk nedover? Noen som har en god løsning?
 8. Har ikke finregnet en eneste gang siden jeg skrev dette i 2014 jeg.Men Naturalis har jeg skutt og kost meg med😉
 9. Limt og mannesydd en bit med patronbelte rett på hoftebeltet.Det er slike patronholder lommer på sekken,men de fungerte dårlig.Knotete plassert og vanskelig og betjene glidelåsen.Sekken er en Helsport stegg.
 10. Har skinnemontasje på Blasern,og digger det.Veldig stabilt og fint.Har tatt kikkerten av montasjen,løpet av børsa og testet prøveskudd.Måtte stille ett klikk i høyde👌
 11. Til jakt så gidder ikke jeg å dra på mere lengde eller gram på demperen enn nødvendig for meg.Hausken jd184 demper smell og rekyl bra nok.Men jeg ville ikke gått for den stutteste dempern.Se om du har muligheter for å prøve de før du kjøper
 12. Siden ingen svarer på det du spør om så får heller jeg svare på noe helt annet.Jeg har versapod pinne med reimfeste på min R8.Fungerer utmerket!Kjøpt på Vertebrae.no
 13. Byttet ut min Maxim i en Hausken jd184.Godt fornøyd med denne i 6,5x55.Demper bra,bygger ikke så mye i lengden og endel lettere enn den Maxim batongen.
 14. Ser rett som det er mennesker som hadde dratt nytte av automatsikring på banen.De kommer gjerne på den årlige skytetreninga rett før jaktstart.Og klapper igjen børsa med fingeren godt tredd inn i avtrekkerbøylen.
×
×
 • Create New...