Jump to content

SuperHansen

Members
 • Content Count

  1,404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SuperHansen last won the day on February 6 2018

SuperHansen had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About SuperHansen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bruker microH1 og 3-12x56 om hverandre når jeg jakter hjort.Fort gjort å bytte på Blaser😎
 2. Tamfugl trening i kontrollert miljø.Ta kontakt med nærmeste gs klubb,eller jegerforening så kan de sikkert hjelpe.
 3. Hus er ikke sikker bakgrunn uansett så er det sagt.Jeg mener å huske at dette ikke er bebodd,men er noe forfalne greier som hører til gården det jaktes på. Har kun jaktet der en gang så det er fritt etter hukommelsen.
 4. Mitt skap veier også 160 kg,samt er litt vanskelig å få skikkelig grep på.Sist jeg flyttet bygde jeg ei ramme med bærehåndtak av 2"x4" og gjorde fast skapet med jekkestropper til ramma.Funka fint,omtrent som å bære tjukken i troppen på sanitets båre
 5. Ha på Fluid film,så eskalerer ikke rusten ihvertfall.Er selv storforbruker av nevnte stoff👌
 6. Ja,men folk får til å skyte folk med vanlige kikkertsikter også..Og hagle..Det har vi sett mange eksempler på
 7. En tanke her som vi også bør være bevisst.Alle vi som nå ser videoen,vet at det har blitt løsnet skudd mot person,så vi vet hva vi skal se etter7forventer å se.Hva skytteren har sett/tror han har sett er vel det som blir spørsmålet. Og det stillbildet av en person i siktet.Er det under jakt?Har siktet da vært montert på våpnet,eller er det brukt som håndkikkert?
 8. Har også det fra Brunst.Liker at man kan bruke 220v adapter.Fornøyd Så langt
 9. Grattis,innsatsen din betaler seg til det fulle
 10. Ikke noe justering,bare å mate på!
 11. På Bergans Budor trenger du ikke demontere våpnet.Det er "Hylster"integrert i sekken som du bare stapper børsa i.Sitter som ett skudd og du har begge hender fri til å slepe hjort.
 12. Børse på skuldra er lite gunstig ned bratte lier i mørket,det er jeg ferdig med.Våpensekk er saken der altså.Brukte Eberlestock i flere år,god å bruke men høy egenvekt.Nå går det i Bergans budor,lettere og bedre plass i sekken.Har også en Aimpoint micro i tillegg til en tung jævel av en 3-12 Victory Varipoint. Det er fantastiske børser å jakte med.Jeg byttet min Proffesional til en Proffesional Success i år,så den har ikke vært med i hjortelia ennå.
 13. Blaser R8 er jo ikke ett veldig lett våpen.Med det sagt så har jeg jaktet smyg på hjort siden 2012 med R8.Du kan styre endel av vekten med hva slags kikkertsikte,løpslengde og om du skal ha demper eller ikke. Jeg tror det er viktigere hva kroppen veier,og hva slags stand den er i når man er i hjortelia,enn om børsa veier 3,5 eller 5 kg.
 14. Ja det kan kanskje være ett problem om skapet ditt er lite,mitt er 160 cm høyt og sluker det meste.Halvauto på ryggen i tett kjerr er noe træl uansett om løpet er 67 eller 71.Ta den i lanken når det er tett,er gjerne da det skjer noe også
 15. Har hatt en Intensity.Den er lang med 71 cm løp,men jeg synes det var veldig bra balanse på børsa,fin å svinge med.Min vekslet leirdue ammo problemfritt. Har 67 cm løp på halvauto nå og savner faktisk 71 cm litt
×
×
 • Create New...