Jump to content

SuperHansen

Members
 • Posts

  1,446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SuperHansen last won the day on February 6 2018

SuperHansen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SuperHansen's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

57

Reputation

 1. Hvis du først skal montere noe så sjekk ut denne: HI-VIZ PM1002 Jakt/Sport Så kan du bytte ut stavene i forskjellige farger
 2. Nærmeste jeg har spent opp er en rev på ca 5 meter utenfor ei bu på villsvinjakt.Valgte og ikke skyte i tilfelle det var villsvin i nærheten.Fikk til og med spent ned og børsa inn av skyteluka igjen uten at reven ble støkt.Fin trening på sakte,lydløse bevegelser.Og det er klart reven kan høre at noe kanskje skjer,men så lenge det ikke er ett tydelig klikk eller dunk eller lignende,så går det ofte helt fint.
 3. Da tror du feil,og det er lov.Jeg har spent opp R8 på hjort,villsvin,rådyr,rev på svært kort avstand uten problemer med at de har merket det.Flere ganger på 10-15 meter
 4. Det er nok tilfeldig.Jeg fikk ikke kort i noen perioder på terrenger jeg har jaktet i flere år på.
 5. Grattis med fin børse.Jeg mener løpslengde måles fra bunn av støtbunn.Så om du lukker sluttstykket,fører inn en pussestav til den stopper i sluttstykket,så måler du den lengden på staven og får da løpslengde.
 6. Brukt beretta sp1.Da har du penger til overs for å lage justerbar kolbekam,og evt andre justeringer du trenger på kolben. 12/76 er ikke nødvendig da du får masse bra 12/70 patroner.Men stort sett alle nyere hagler har 76 kammer
 7. Jeg er ganske sikker på at du har jaktrett på småvilt,herunder også rådyr,samt villsvin.Det skal ikke være noen kvote på noe av dette.Men sjekk det opp med rette instans så du er helt sikker.Husk og sjekke reglene for hvilke villsvin kjønn/alder som kan skytes til hvilke årstider.Og jakttidstabell for når på døgnet du kan skyte de artene som er berørt av den tabellen.
 8. Nei.Det er ikke sånn det skal være,har heller aldri hørt om det på en Beretta før.
 9. Har XM30s.Og du kan fint spotte hjortedyr på 1000 meter i åpent lende.Men og se om det er rådyr,hjort eller elg er nesten ikke mulig på den avstanden.Da er det størrelse det går på,og det er ikke så enkelt.
 10. Handlet meg en LR 2400-R nå i sommer.Anbefales den,klar og fin,ligger godt i hånden.
 11. Test avtrekket på børsa.Har hatt en 1500 og avtrekket var knallhardt,og da blir det ihvertfall ikke noe lettere å treffe en selskalle.Om ikke så får du kjøpt bedre ettermarkedsavtrekk til disse,evt om børsemaker kan tune og polere litt
 12. Takk for svar gutter.Det virker som mitt oppkonstruerte problem bunner i dårlig hukommelse.Var nesten sikker på at jeg stillte ned de gangene jeg skyter inn for enten reveåta,eller villsvinjakta. Men logikken og Zeis hunting appen er nå enige om at det skal stilles opp ja. Blir spennende og se hvordan dataene fra appen stemmer på papiret med forskjellig ammo.
 13. Hvordan løser man det på best måte om man ønsker og kunne klikke seg ned på 25 meter?Har reveåte på det holdet utenfor soverommet. Om man skyter inn på 100 meter og setter zero stop,så kan man bare klikke opp. På dette kikkertsiktet trenger jeg neppe mer klikk enn til 250 meter.Så er løsningen og skyte inn på 25 meter?Fjerne ene pinnen på zero stop så man kan klikke andre veien?Eller skyte inn på hundre og sette pinnene så jeg har en 4-5 klikk nedover? Noen som har en god løsning?
 14. Har ikke finregnet en eneste gang siden jeg skrev dette i 2014 jeg.Men Naturalis har jeg skutt og kost meg med😉
 15. Limt og mannesydd en bit med patronbelte rett på hoftebeltet.Det er slike patronholder lommer på sekken,men de fungerte dårlig.Knotete plassert og vanskelig og betjene glidelåsen.Sekken er en Helsport stegg.
×
×
 • Create New...