Jump to content

SuperHansen

Members
 • Content Count

  1,397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SuperHansen last won the day on February 6 2018

SuperHansen had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har også det fra Brunst.Liker at man kan bruke 220v adapter.Fornøyd Så langt
 2. Grattis,innsatsen din betaler seg til det fulle
 3. Ikke noe justering,bare å mate på!
 4. På Bergans Budor trenger du ikke demontere våpnet.Det er "Hylster"integrert i sekken som du bare stapper børsa i.Sitter som ett skudd og du har begge hender fri til å slepe hjort.
 5. Børse på skuldra er lite gunstig ned bratte lier i mørket,det er jeg ferdig med.Våpensekk er saken der altså.Brukte Eberlestock i flere år,god å bruke men høy egenvekt.Nå går det i Bergans budor,lettere og bedre plass i sekken.Har også en Aimpoint micro i tillegg til en tung jævel av en 3-12 Victory Varipoint. Det er fantastiske børser å jakte med.Jeg byttet min Proffesional til en Proffesional Success i år,så den har ikke vært med i hjortelia ennå.
 6. Blaser R8 er jo ikke ett veldig lett våpen.Med det sagt så har jeg jaktet smyg på hjort siden 2012 med R8.Du kan styre endel av vekten med hva slags kikkertsikte,løpslengde og om du skal ha demper eller ikke. Jeg tror det er viktigere hva kroppen veier,og hva slags stand den er i når man er i hjortelia,enn om børsa veier 3,5 eller 5 kg.
 7. Ja det kan kanskje være ett problem om skapet ditt er lite,mitt er 160 cm høyt og sluker det meste.Halvauto på ryggen i tett kjerr er noe træl uansett om løpet er 67 eller 71.Ta den i lanken når det er tett,er gjerne da det skjer noe også
 8. Har hatt en Intensity.Den er lang med 71 cm løp,men jeg synes det var veldig bra balanse på børsa,fin å svinge med.Min vekslet leirdue ammo problemfritt. Har 67 cm løp på halvauto nå og savner faktisk 71 cm litt
 9. Der tror jeg du husker riktig.Jeg hadde samme og mener jeg syklet bort og kjøpte den på Aaserud.Kunne ha vært gammelt og nytt men mener det var Aaserud ja.Var stadig der som guttunge for å tafse på stæsj,jeg bodde like ved på andre siden av elva. Holdte forøvrig på og svi av meg pekefingeren da jeg på død og liv skulle ha ett ekstra rip fra en fyrstikkeske inn i den vanntette fyrstikkbeholderen.
 10. Ja,det er bare en plastpinne i magasinrøret du tar ut.Bruk ei tang for låseklips til å ta av og sette på låseklipset igjen.
 11. Har hatt en Franchi Intensity og den vekslet alt jeg puttet i den uten problem,og den burde ligge innenfor budsjett.Har en Benelli SBE II nå og den veksler også alt problemfritt,men den skal det litt til å finne på ditt budsjett.
 12. Har hatt en forsiktig rev gående her på åta i noen uker nå.Ikke har den vært lett å bli klok på heller,kommer sånn ca annenhver dag til forskjellige tider,og er veldig kort tid på åtet.Har stillt kamera på 1 min intervall og det blir som regel kun ett bilde ila natta,og noen ganger er den innom 2 ganger med 4-6 timer mellomrom. Hadde bilder av den 2130 og 0230 natt til fredag,og gamblet på at den skulle komme også natt til lørdag. I og med at den var forsiktig og raskt innom åta så satte jeg meg rett i glugga(soverommet)I stedet for i godstolen i stua der jeg pleier å sitte.Rundt 2210 kom samboeren og skulle legge seg,så jeg var klar for heller og ta meg en øl i det jeg ser bevegelse ved åta.Var ganske mørkt da siden månen sto helt feil så tidlig på kvelden.Finner reven i kikkerten og konstaterer at det er for lite forstørrelse med 4x,det blir litt mørkt..Fomler og skrur og dunker børsa i vinduskarmen,sikker på at revefanten skal stikke,men det rekker den ikke før lysprikken finner bogen. Bang og reven drar avgårde som ei pil inn i grantetta.Er ute og kikker og finner mye blod på skuddplassen.Sliter litt med å følge spora i grantetta,men er sikker på at den ligger siden det er såpass bra med blod.Må tråkke nesten 50 meter med nesa i bakken før jeg finner den død. Skuddet sitter der det skal,men jaggu kan de dra langt på bare viljen disse småtassene.Liten tispe,har ikke veid den men rundt 5 kg kanskje.Litt snøtt med pels på halsen,men resten ser fint ut.Regner med det er vinterpelsen som er på vei av.På bildet så har den ligget ett halvt døgn også.
 13. Min våpengarderobe er pr nå perfekt for mitt bruk.Ikke lagt så mye vekt på estetikk,men det dekker alt jeg jakter og kjennes bra når jeg bruker våpnene.Skulle lysten endre seg,så har garderoben en tendens til å gjøre det samme😎 1.Beretta 686s 12/76 2.Benelli SBE II 12/89 3.Krico 22 LR 4.Blaser R8 proffesional succsess 6,5x55 5.Blaser R8 proffesional 6,5x55 (skal selges i løpet av våren) 6. Baikal ich27svisj tingeling ett eller annet(hagla til guttungen)
 14. Har fått tak i ett viltkamera og satt opp på åteplassen,det blir ikke så bra bilder på natta,men jeg får den informasjonen jeg trenger,nemlig hva som rører seg og til hvilke tidspunkt.Har satt tidsintervall til å ta bilde hvert 10 minutt og da blir det gjerne 2 bilder hver gang reven er der så da holder den på ett sted mellom 10 og 30 minutter når den er på besøk.Jeg forer bare med små biter spredt,så den må rote rundt og lete.
 15. SuperHansen

  Hull i turkopp

  Eller så kan du bore ut hullet og lime inn en plugg.
×
×
 • Create New...