macchiato Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Jeg overlevde, så da kan det bare regnes som nesten forspising *mumle* Disse stangesokningene skal en være ytterst forsiktig med å begi seg i kappestrid med... Først holder jeg på å drepe meg ved å ete mer enn deg, også holder en pokker ta meg nesten på å drukne i konjakk etterpå, ved å drikke Kjell Olav under bordet... Det er hardt å være furnesning, man har liksom et visst rykte å opprettholde. Men det går . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffery Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Jeg overlevde, så da kan det bare regnes som nesten forspising *mumle* Disse stangesokningene skal en være ytterst forsiktig med å begi seg i kappestrid med... Først holder jeg på å drepe meg ved å ete mer enn deg, også holder en pokker ta meg nesten på å drukne i konjakk etterpå, ved å drikke Kjell Olav under bordet... Det er hardt å være furnesning, man har liksom et visst rykte å opprettholde. Men det går . Så lenge vi holder pokalene på Hedemarken så er jeg ganske så fornøyd jeg Ikke dermed sagt at jeg ikke kommer til å kjempe for å få "Storeter-pokalen" til Stange Edit: Cognacen får du og Kjell Olav gjøre opp om. Jeg blir så fyllesyk at jeg like godt går ut å skyter meg med en gang, som å være med på ett slik race som dere tydeligvis kjørte i fjor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lille My Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 For en meny og jeg gleder meg voldsomt Detta trur jeg bare blir gørartig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjell Olav Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Disse stangesokningene skal en være ytterst forsiktig med å begi seg i kappestrid med... Først holder jeg på å drepe meg ved å ete mer enn deg, også holder en pokker ta meg nesten på å drukne i konjakk etterpå, ved å drikke Kjell Olav under bordet... Det er hardt å være furnesning, man har liksom et visst rykte å opprettholde. Men det går . Min uthevning: Jeg kan ikke huske å ha sett undersiden av noe bord, men jeg erindrer ganske så krystallklart at vi kalte det for uavgjort da vi støttet hverandre opp trappa til soveavdelingen sånn ca kl 08 på morgenen. Det er rart hvordan jeg blir dratt inn i alt mulig her, snill og grei som jeg er. Ps. Svært bra meny Anders. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettern Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 faan slik som machiato legger ut om menyen så bli jaggu nesningen sulten og. sniper arne og jeg har da så smått diskutert og kansje melde oss på vi og, god mat og drekke frister jo oss utpå halvøya i mjøsa hehe. er vel påmelding fram til den 5des. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Steike, du måtte legge ut menyen her ja... Det var like før den blei moderert her, steike eg har lyst bortover... Macciato, skal me bytte, du reiser på spillejobb for meg, og eg tar kjøkkentjenesten ++ for deg ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 *sukk* *sukk* *sukk* *SUKK* Jeg synes likevel det mangler en aldri så liten aperitif i form av .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macchiato Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Min uthevning: Jeg kan ikke huske å ha sett undersiden av noe bord, men jeg erindrer ganske så krystallklart at vi kalte det for uavgjort da vi støttet hverandre opp trappa til soveavdelingen sånn ca kl 08 på morgenen. Det er rart hvordan jeg blir dratt inn i alt mulig her, snill og grei som jeg er. Ps. Svært bra meny Anders. At du ikke husker ting har jeg stor forståelse for. Jeg hadde ikke hjerte til å fortelle deg at jeg måtte slå i meg resten av konjakken din, og bære deg til sengs. Du var litt forvirra, stakkar. Men noen trøstens ord, og litt vennlige hentydninger om at vi hadde drukket uavgjort morran etter, så levde du lenge på det. Helt til nå, faktisk . I år får du vise deg som en mann, du også. Er bare første reisa du får gratis, vettu . Kan ikke drive å bære voksne mannfolk i åresvis, bare for de skal føle seg tøffe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macchiato Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Steike, du måtte legge ut menyen her ja... Det var like før den blei moderert her, steike eg har lyst bortover... Macciato, skal me bytte, du reiser på spillejobb for meg, og eg tar kjøkkentjenesten ++ for deg ? Jeg kunne faktisk tenkt meg det, men har jeg tatt på meg å lage mat, så lager jeg mat. Bassgitar har jeg ikke traktert på åresvis, så det er nok et mer krevende prosjekt. Dere spiller litt mer enn 12-takter i E-dur, skulle jeg tro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macchiato Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 *sukk* *sukk* *sukk* *SUKK* Jeg synes likevel det mangler en aldri så liten aperitif i form av .... Jeg kan alltids ta med noe gammalt slakteavfall fra åteplassen her, så ikke savnet av de hjorteballene blir så stort. Da går det antagelig mindre mat, også . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FMH Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Oioioi....her har jeg jaggu gått glipp av menyen......du verden....den lever opp til ryktene som svirrer rundt etegildet på disse treffene! Og gleder meg ikke noe mindre til dette etter sett menyen! Dette blir ille artig..... Er det noe mer enn å pgge gamle Vazelina/Eldar sanger enn bør forberede seg på da tro?? Og ekstra beltehll selvsagt.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macchiato Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Kan være en tanke å ta en tur innom polet, eventuelt... Men ikke for tidlig. Erfaringsmessig, så er det veldig dårlig holdbarhet på kjøpesprit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FMH Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Hmmm....polet ja....får kanskje ta med kjøpebrennevin. Dårlig holdbarhet for en prøve kompansere for.....hive korken tidlig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjell Olav Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Min uthevning: Jeg kan ikke huske å ha sett undersiden av noe bord, men jeg erindrer ganske så krystallklart at vi kalte det for uavgjort da vi støttet hverandre opp trappa til soveavdelingen sånn ca kl 08 på morgenen. Det er rart hvordan jeg blir dratt inn i alt mulig her, snill og grei som jeg er. Ps. Svært bra meny Anders. At du ikke husker ting har jeg stor forståelse for. Jeg hadde ikke hjerte til å fortelle deg at jeg måtte slå i meg resten av konjakken din, og bære deg til sengs. Du var litt forvirra, stakkar. Men noen trøstens ord, og litt vennlige hentydninger om at vi hadde drukket uavgjort morran etter, så levde du lenge på det. Helt til nå, faktisk . I år får du vise deg som en mann, du også. Er bare første reisa du får gratis, vettu . Kan ikke drive å bære voksne mannfolk i åresvis, bare for de skal føle seg tøffe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macchiato Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Jeg sier som'n Bæssfar, etter at Bestemor hadde hatt sparemøte: "Flire skar dom, men tenner, det har dom faen itte" . Han hadde også et stalltips til en potensiell tiåring: "Skar du stæla brennvin, så hell faen itte på att vatten". Jeg savner Bestefar . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FMH Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 han bæssfar var en klok mann! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abeth Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Jeg kommer, Marianne. Også satser jeg på at noen kommer å henter meg litt utpå natta, da jeg anser innslaget av "utenbygds" for såpass stort, at det neppe blir morrasfest.. Ergo påmeldt mat, ikke overnatting. Vi får handle sånn 50-lapp ting da vettu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pointeren Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Jeg kommer. Full pakke hvis ledig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macchiato Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Det er notert, Pointeren! Full pakke på deg. Vælkømmin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Jeg kommer, men ikke før etter middagen. Betaler jeg ved ankomst eller skal jeg overføre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hårråjegern Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Dæsken...nærme sæ fort no, nånn som e feststemt da el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FMH Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Det nærmer seg veldig nå ja....blir trivelig treffe kammerater bak nickene. Feststemt....helt klart, og ikke fritt for at man gleder seg litt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Jeg kommer, men ikke før etter middagen. Betaler jeg ved ankomst eller skal jeg overføre? Rettelse; jeg kommer til middagen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tord Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Fått låne Jag'en til fruen nå? Eller som Jeremy Clarkson sier: "jeeaæg" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Nei, i år blir det Rover - eller *røuvah*, som jeg sier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tord Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Frem med te-settet, Macca. Det kommer fint besøk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hårråjegern Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Hmmmm.... e antrekket kjole o hvitt å el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Tord; til frokost (eller breakfast som vi sier i mine kretser) foretrekker jeg Twinings Breakfast Tea med 12,5% melk og fire sukkerbiter. Lipton Yellow Label og Earl Grey er for middelklassen og wannabees. Du sørger for? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Tømmer du melka eller teen først i koppen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ja, da ble det altså en gjennomgang av det åpenbare, men siden barbarene regjerer her får vi ta kortversjonen: Teen er selvfølgelig brygget i porselenskanne først. Den romtempererte melken slås i koppen først, deretter slås teen i før sukkerbitene tilsettes. 1-2 minutter etter sukkerbitene omrøres blandingen forsiktig, og teen er klar til å drikkes - den har nå korrekt temperatur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Skal du reise tidligere enn først antatt, Morten? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lille My Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ja, da ble det altså en gjennomgang av det åpenbare, men siden barbarene regjerer her får vi ta kortversjonen: Teen er selvfølgelig brygget i porselenskanne først. Den romtempererte melken slås i koppen først, deretter slås teen i før sukkerbitene tilsettes. 1-2 minutter etter sukkerbitene omrøres blandingen forsiktig, og teen er klar til å drikkes - den har nå korrekt temperatur. Ja - blir litt bekymret for hva slags fest man egentlig har meldt seg på. Og hvis min manglende kunnskap om te og melk gjør meg til barbar så er jeg helt klart det. Men - til tross for tedrikkende telemarkinger så tror jeg det blir en utrolig trivelig kveld. (og her mangler det en hypersmily) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyprJinta Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 (og her mangler det en hypersmily) Er det akevitt-bilde av meg, som Jaktlykke tok i fjor....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Skal du reise tidligere enn først antatt, Morten? Helt riktig - om Hadeland it is Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lille My Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ikke egentlig, men det kunne det gjerne vært Det er ingen hoppende gledesegveldig smily her. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hårråjegern Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 (og her mangler det en hypersmily) Er det akevitt-bilde av meg, som Jaktlykke tok i fjor....? jupp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macchiato Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Frem med te-settet, Macca. Det kommer fint besøk. Bare fordi jeg serverte portvin til kaffen i fjor, behøver ikke det å bety at man har dannelse . Men bra at du kommer til mat, Morten! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pointeren Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Kan hende jeg har gått glipp av det, men er det mulig å få en kjørebeskrivelse eller adr? Blir vel litt drøyt å legge inn "Hedmark" på gps`n... Jan. (og et ktnr?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FMH Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Kjørebeskrivelse hadde vært ok ja.... Ellers er det bare ta med drikke, sovepose, liggeunderlag og godt humør?? Hvis annet så oppdatere meg gjerne...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Jeg går ut fra, etter en del år, at noen har vært lure nok til å sikre seg GPS-koordinater? Og poster dem her? Hm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjell Olav Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Gule sider. http://www.gulesider.no/kart/;jsessioni ... ab%3Droute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ...og her mangler det en hypersmily ..en slik du tenker på Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pointeren Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Takker å bukker... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyprJinta Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Jeg går ut fra, etter en del år, at noen har vært lure nok til å sikre seg GPS-koordinater? Og poster dem her? Hm? Har en type koordinater på gps'n i bilen. Men sitter med astro'n her nå, og prøver og forstå noe... Sier dette noe? 32 V 0617021 UTM 6759411 Og JA, jeg er skikkelig noob på gps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten Vinje Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Supert - ekte rutenettkoordinater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tord Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 @Morten Niles Vinje: Hmm... Om du skal ha den drikken din så fin, så er det nok best om jeg handler ingrediensene, og du lager det selv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lille My Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ...og her mangler det en hypersmily ..en slik du tenker på Jaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyprJinta Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Kjapp vegforklaring - i tillegg til kartet Kjell Olav linket til på gulesider: Renger med alle klarer å komme seg til Hamar selv, og klarer å navigere seg inn på RV 25 i retning Løten/Elverum. Det står flere steder skiltet til Gåsbu. Jeg anbefaler å kjøre RV 25 (fra Hamar) til det står skiltet "Skramstad" og "Gåsbu", vegen heter Lageråvegen. Merket med grønn nål på dette kartet: '>http://www.gulesider.no/kart/;jsessionid=cHgTHTCm2NAaguHqWv#lat%3D6745333.72303%26lon%3D621394.48525%26zoom%3D12%26layers%3DB0000%26userLon%3D621421.1881724466%26userLat%3D6745512.0982581675%26tab%3Daddress Kjører du på denne vegen, er det bare å følge den rett fram hele tida, gjennom ei rundkjøring (!), og når vegen tar slutt holder du til høgre oppover og oppover. Når du kommer til et kryss med en STOOOOR parkeringsplass på høgre side er du på Gåsbu. Følg vegen videre til høgre, og forbi et rødt hus. Obs! Her er det vegbom! Tror det er så sjukt som 70 kroner Fra Gåsbu er det ca 6 km opp til St.Olav, eller Hatten som det også kalles. Ei rød stor hytte på høgre side av veien, med skigard rundt. På venstre side av vegen går det ned en veg, så det er i et kryss. Det er ikke mye bygg på høgre side, så det skal godt gjøres å ta feil Er det noe problemer må dere for all del bare ringe! Nummeret mitt sto til slutt i PM med betalingsinfo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyprJinta Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Supert - ekte rutenettkoordinater *fornøyd* Skulle du hatt noen fler koordinater, kanskje? Hehe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FMH Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 @Morten Niles Vinje:Hmm... Om du skal ha den drikken din så fin, så er det nok best om jeg handler ingrediensene, og du lager det selv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.