Jump to content

Buster

Members
  • Posts

    2,805
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Buster

  1. Får du tak i N135, så prøv det. Mener å huske at det er det jeg bruker på mine 40grs v-max, med stort hell. Skrudde nettopp inn igjen 22-250 pipa mi i kassa, så jeg må vel bla tilbake litt i minneboka for å friske opp skallen igjen ang kaliberet.
  2. Jeg ser at jeg har blitt "hekta litt av" i de siste åra, men interessen svinger litt. Det er vel en hel haug med nyere kreasjoner også nå, som mangler i mitt sortiment. Jeg driver å ser etter en måte å kunne ha samlingen i et glasskap e.l, slik at man kan beskue samlingen i sin helhet. Hylla mi ble fort for liten, og å ha en samling "i en skuff" ække noe for meg. Kammeret fjernet muligheten for å oppdatere innlegget mitt også, så da ble det værre å holde lista oppdatert. Det mangler en del her på lista tror jeg.
  3. .55 Boys. Hobbyen har ligget "noe" nede en stund nå, så jeg føler meg fryktelig akterutseilt ang nye kreasjoner som har rullet ut av idegryta.
  4. Hmm...... Har liggi litt i sivet, og titta litt på denne Alpha'n, for å benytte den på min dachs. Men det var mye her som gjør at jeg IKKE bytter ut min 320 (med 220 backup-enhet), og DC20 (for bruk i vest) og DC30 og DC40.
  5. Buster

    PCB

    Alarm avblåst! Plutselig så funka det gitt..... (Hadde ikke kjørt dette programmet etter overgang til win10, så jeg konkluderte (litt for raskt) at dette programet ikke var kompatibelt da programet ikke ville starte.)
  6. Buster

    PCB

    Huj!! Sliter med å få PCB'n til å reagere etter at jeg gikk for windows 10 Kjent problem, og/eller finnes det oppdatert versjon? ...og JA, jeg benytter fortsatt PCB for å lage meg enkle klikktabell-kort for bla jaktfelt, til å ha i patronboksen. Gidder ikke å balle med apper og fandens touchskjermer og eletronikk når jeg skal skyte. Jeg er en enkel mann, som ønsker enkle løsninger....
  7. Takk for turen, Castor! Igjen!
  8. Hei. Skulle gjerne ha stillt, men returnerer fra reinsjakt, seint, kvelden før stevnet. Og det blir bare stress og mas.....dessverre. Lykke til, og måtte den med mest flaks vinne!
  9. En sannhet med visse modifikasjoner.......
  10. Jaktstøvler som knirker er like mye verdt for meg som sandaler!! Jeg bråker såpass mye selv, at tillegg av knirk og liknende lyder fra jaktstøvler er for meg reklamasjonsgrunn!
  11. EU modellen vil være ca 30% kleinere enn US modellen.
  12. Buster

    NUMEDAL 2015

    Mulig det ligger en mening bak, men det er en Lundstad som står 2 ganger?
  13. Buster

    NUMEDAL 2015

    Foreløpig har vi fått positiv tilbakemeldinger ang sponsorpremier, fra; -A-Tec. -Jaktfall. -Schou. -Steinert Sensing System. -Vertebrae. Vi har i tillegg sendt ut forspørrsel. Men det er mange som ikke har svart
  14. Da er alt klarert ang bane, mat, Numedalsrally, osv. Datoen blir 14-15 Mars! Vi ser for oss at en gjeng bør reise opp på onsdag, slik at det kan jobbes hele torsdagen før. Da vil vi kunne ha fredagen "å flyte på" hvis noe uforutsett oppstår, og gjøre det mulig for litt testskyting for de som kommer tidlig på fredag. Vi har snakket om at de som møter opp og tar jobber litt før, og litt under stevnet vil bo gratis og vil slippe påmeldingsavgift(kun betale for maten). Vi kommer tilbake til dette etterhvert som arbeidsoppgaver dukker opp. Ta gjerne PM-kontakt med Jofla, her på forumet. Han er stevnesjefen!
  15. Ser nå ut som kontingenten er korrekt for HOBK. 350,-
  16. Tror tidligere leder kommer på banen og oppklarer. JEG var IKKE der, så jeg har intet mere å fare med, hvis det gjelder tyding av teksten.
  17. Hei. Jeg kommer så og si rett fra styremøte i Hadeland & Omægn Benkeskytterklubb (HOBK), og vi har lyst til opprettholde Numedalsstevnet. Stevnet ble dessverre avlyst i fjor pga voldsomme mengder snø, men vi har lyst til å ta opp tråden igjen i år. Dette stevnet har jo blitt en tradisjon, og er jo nesten å regne for 500m UNL skytingens vugge her i Norge. Sammen med campen så har dette vært en sosial og artig event i mange år nå. Vi driver nå å ser på dato, og eventuelt sjekker opp rundt banen osv, og i den forbindelse så ønsker vi å fri litt til våre medlemmer, og folket ellers: -Vi trenger ganske enkelt hjelp! Litt før, og spesiellt under arrangementet. Hvis all jobben havner på noen få hver gang, så er faren at personer går lei, og følgende blir da dessverre at det dør ut. Vi har tenkt å belønne de som blir med å jobber litt, men det kommer vi tilbake til. Så jeg oppfordrer folket til å ta kontakt med undertegnede på PM, så skal jeg sette dere i kontakt med stevnelederen som er John Flatby. PS: Jeg skjønner at det kanskje er vanskelig å si noe før datoen er satt, men tenk litt på dette imens! I'll be back!
  18. I flg. tidligere leder av NBSF, som satt i møtene med POD da NBSF ble godkjent, så har det aldri vært behov for å søke om ny skyttergren. Men det skulle kun meldes!! Sålenge nye skytegrener ikke omfatter nye omstridte kalibre, eller våpen, som fra før er ulovlige, så er en opplysning til POD det eneste som skal til. Så her har har NBSF dummet seg ut, og sørget for ytterligere utsettelser av utsendelsen til de respektive Politikamre. NBSF fikk i oppgave av GF 2012 å melde dette inn til POD. Ingenting skjedde...., og NBSF's styre fikk på ny, nå et PÅLEGG, fra GF om å få dette gjort, og de har klundret dette til igjen. At noen i NBSF sitter og tror i stedet for å kunne slå opp i vedtekter og protokoller, forteller vel sitt. Jeg sitter som leder for en klubb tilknyttet NBSF, og føler jobben ganske håpløs, ovenfor våre medlemmer. Jeg har ved flere anledninger forlangt å få protokoll fra GF 2011 og 2012, slik at jeg kan sende dette ut til medlemmene, men får ikke svar! Godkjent regnskap skal også sendes ut, slik det gjøres i alle lag og foreninger. Om dette skal legges online, eller ikke, har forsvinnende lite med saken å gjøre. Men i følge vedtektene så SKAL dette gjøres medlemmene tilgjengelig! Enten det sendes på mail eller i posten. Derfor synes jeg det er direkte latterlig da styret i NBSF sitter og sier at de synes at det er dumt at folk ikke møter på GF. De sitter allerede med 2 års etterslep på saker, og ved å sende ut protokollen så vil nettopp alle medlemmene se dette. Kanskje derfor de sitter så langt inne? Jeg bare spør, for jeg får nemlig ikke vite noe fra NBSF. At strukturen i NBSF må endres og moderniseres er hevet over en hver tvil, og de må jobbe for å få dette inn i et system som er et forbund verdig. De må i første omgang følge sine egne vedtekter og Generalforsamling, og ut fra det, via generalforsamlingen, gjøre endringer som gjør at det blir lettere for alle medlemmer å bli hørt. Unnskyld meg, men jeg mener at å sitte på ræ..... på Kroa i Eiker å vente på at hele landets medlemmer skal reise dit, for å sitte i et møte å vedta ting som; ingen får se referat fra, og ingen noen gang får se noe virkning av, blir for dårlig. Det ble nevnt at det skulle innkalles til nytt møte i Trondheim, under Nordisk, men det ble ingenting av. Det hadde jo faktisk vært en god ide!?
  19. Hmm... Jeg kan ikke bekrefte at dette går om hverandre, men kan røpe at pipene blir lagd i samme kaldhamringsmaskin. Der lages også Blaser-pipene, så det brukes forskjellig verktøy. Jeg tror ikke det hjelper å spørre Sauer/Mauser/Blaser om dette, da de presiserte at det ikke var meningen at disse pipene skulle være utskiftbare. Meeeen.......alt går! Det umulige tar bare litt lengere tid!
  20. Det tvungne abonnementet av Skytternytt gjorde at jeg meldte meg ut av hele driten! Er nær ved å gjøre det i NJFF også, pga Jakt & Fiske.
  21. For noen dager siden svarte de; i løpet av juli, og prisen ble ca. $550.
  22. Uttallelse basert på ? Erfaringer.
  23. God fart, klein presisjon høres kjent ut ja.
×
×
  • Create New...