Jeg har den enkle modellen, og ønsker egentlig at jeg hadde ventet litt, for å kunne kjøpt Ken Onion utgaven. Den basic-modellen som jeg har er det nemlig forferdelig lett å lage runde knivspisser med, og det er ikke bestandig like ønskelig, for å si det mildt. Men med litt trening og håndlag blir alle knivene mine barberskarpe og spisse, just saying.
Jeg havnet fort i kategorien "alle knivene får konveks egg". Til og med sameknivene har fått konveks egg her i huset .
Slenger meg kjapt med i menigheta til dette verktøyet, for jeg har aldri opplevd å få så skarpe kniver på så liten tid. Kjøkkenkniver, sakser, serraterte blad, brukskniver, jaktkniver, leatherman, bukåpnere og joikesabler er alle av typen barberblad, og det tok meg kanskje en halvtimes intensivt arbeid med ca. tjue kniver. Pluss tida for å lære seg å holde kniven slik at spissen på eggen ikke blir rund.
Bottom line: Fornøyd, men skulle ønske jeg hadde kjøpt Ken Onion-utgaven.