Jump to content

Abeth

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About Abeth

  • Birthday 12/08/1990

Abeth's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Så den akkurat på dagbladet selv, han kan jo spare seg for jegerprøva da. Må vel skaffe våpenet ulovlig uansett. Personlig mener jeg at sånne personer burde bli sendt ut av landet fort som mulig, selv om Norge er et sosialist land. Tar vel ikke lang tid før det kommer en organisasjon og sier det er uetisk å sende ut personer på det grunnlaget han selv legger frem på Facebook. Skuffende isåfall.
  2. Legg ut klippet på youtube, også legger du linken her. Så svarer sikkert noen på spørsmålet ditt.
  3. Sjøfugl, due, rådyr, osv må da være mulig å få til nede på Jæren. Ta kontakt med NJFF, hør med dem.
  4. Hallo! Hvor er det dere jakter med Mike & Co? Har noe kontakt med folk i Jonava(østsiden) som driver med jakt, og vurderer å ta en tur dit. Har vært flust med dyr der når jeg har vært der ved tidligere anledninger(Dog ikke i jaktsammenheng).
  5. Jeg er ikke av den typen som skriver så veldig mye her inne, men jeg følger likevel mye med(Ja, jeg burde sikkert skrevet litt selv. Men har liksom ikke noe å tilføre enn hva som har blitt gjort tidligere ). Og det er sånne tråder som dette som gjør turen innom Kammeret.no til en fryd. Kan ikke si noe annet enn jeg er IMPONERT over pågangsmot, presisjon og perfeksjonismen din, her har mange endel å lære. Og jeg vil bare takke for at du vil dele dine historier med oss andre her inne. Lykke til videre, både med jakt, trening og tuning av rifle. Dette er en enorm motivasjon ihvertfall for meg, og sikker mange andre her inne. Nok en gang, TAKK! -Jonas
  6. Nederlag å bare få en pusseklut som plaster på såret da, om jakta går til helvete. Uansett, så er det kjedelig at slike ting skjer. Spesielt når det skjer med optikk som koster "litt" mer enn ei pakke røyk.
  7. Supert, Det høres flott ut! Da blir det fart i sakene vettu. Regner med du annonserer her når du får de på lager?
  8. Hvor mange lag tok du på? Jeg tenkte å lakkere sluttstykket på min mauser, men hvis du fikk problemer så stiller jeg meg litt skeptisk til det nå.. Det kan kanskje funke med ett par lag, bare sånn for utseende sin skyld ratt. Har du noe tips, VeT|Us? Bare gi blaffen eller?
  9. Hvis du leser tråden, så ser du hvilken stokk det er. Hint:
  10. Jeg bruker Peltor WS Alert A2DP, disse er jo veldig store da, men til gjengjeld så har de veldig bra demping, og kombinert med blåtann så er det en fryd. Mtp telefon osv. Har ikke prøvd de i kombinasjon med jaktradio, men hvis de går om i hverandre så hadde jeg ikke vært i tvil.
  11. Hvordan er ser røret ut inni uten innmaten? Du har ikke ei snittegning? Og hvilken dia har du på senterhøl?
  12. Skjønner. Jeg bor på Klepp, så det er jo en stubb nedover. Men hvis man er en gjeng som reiser, så blir jo det bedre
  13. Supert initiativ folkens! Jeg har akkurat flyttet til Jæren fra Hedmarken, grunnet jobb. Så dette er et bra alternativ istedenfor øldrekking hver eneste helg, jeg har ikke fått ned noen våpna mine her enda, men de blir hentet iløpet av høsten. Så dette er noe jeg blir med på. Hvordan er aktiviteten osv på disse treningene? Er det noen fra Nord-jæren som er med på dette tro? -Jonas
×
×
  • Create New...