Jump to content

Tord

Members
 • Content Count

  568
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Tord

 • Birthday February 26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har prøvd noen forskjellige, men de jeg har likt best er Rab sine Latok Alpine Gaiter GTX. Bruker de under jakta der jeg bruker fjellstøvler eller om jeg lufter fjellskia. https://rab.equipment/no/accessories-equipment/gaiters https://www.fjellsport.no/rab-latok-alpine-gaiter-gtx-black.html (husk rabattkoden FS15).
 2. Ville tatt en titt på Gregory Baltoro (selv om de er fra 65 liter og oppover). Har 4 sekker fra Gregory og de imponerer meg alle https://www.gregorypacks.com/packs-bags/backpacking-packs/baltoro-65-916BAL65.html?dwvar_916BAL65_color=Onyx Black&cgidmaster=baltoro#start=1
 3. Veldig godt spørsmål. Jeg hadde aldri kjøpt dette selv om det ikke var for at det fulgte med børsa. I dag hadde jeg bare kjøpt et enklere sett fra Redding, men byttet ut innmaten til carbid og bushing. Angående Lapua vs. Norma: Jeg bruker Lapua, siden bushingen jeg har passer disse helt utmerket. Jeg har mellom 20-25 omladninger av hylsene før jeg kasserer de, og det er uten gløding og annet jåleri. De går 5 runder i necksizeren før de får en runde i body-dien. Jeg bruker et ombygd magasin fra HS. Det mater heller ikke perfekt, men greit til banebruk. Ikke noe jeg jakter med.
 4. Jeg bruker følgende til min 6BR: https://www.brownells.no/COMPETITION-BUSHING-NECK-DIE-SETS-Competition-Bushing-Neck-Die-Set-6mm-Rem-REDDING-6-mm-Remington-749008213 Husker ikke hvilken bushing jeg bruker, men det kan jeg sjekke når laderommet er operativt igjen. Til info så bruker jeg bare hylser fra Lapua.
 5. *host og kremt*... Jeg glemte helt av dette, så det vil si at jeg har et liggende. Om du sender meg en PM, så skal jeg huske å ta bilde.
 6. Har ingen førstehåndserfaring selv, men om jeg skulle byttet stokk i dag, så hadde det blitt LAW/High Tech: https://www.rafdal-vapen.no/glassfiberskjefter-2417s.html
 7. Tord

  Zeiss lanserer V6

  Min V6 (2-12x50) skrur seg av når den f.eks. bæres på skuldra, og skrur seg på igjen når jeg tar den ned igjen.
 8. Heisann! Jeg mener jeg har et liggende. Det har noen kosmetiske defekter, men fungerte som snus når jeg brukte det (til bolten på min M65 gikk ad undas). Kan ta bilder av det så snart jeg er hjemme igjen.
 9. Ligger ute som opptak, starter 13.07 https://radio.nrk.no/direkte/p1 Mink-argumentet til han fra Sabima ble rimelig greit avfeid Her er en adresse for de som ikke liker å lete: https://radio.nrk.no/serie/ukeslutt/NMAG04001419/06-04-2019#t=1h3m50.12s
 10. Kunne vært denne: https://no.harkila.com/nb-no/shop/jaktklaer-til-herre/jaktjakker/stornoway-active-jakke-100114370 Edit: Naah, jeg er blind!
 11. https://www.youtube.com/watch?v=i0H_33k9rKo
 12. Tord

  Links rifler

  Ser ikke sånn ut, dessverre. Selv venter jeg på at "hjelpemiddelsentralen" kommer med en utgave i links.
 13. Absolutt! Jeg bruker linser når jeg skal jakte. Fungerer helt utmerket.
 14. Her ligger det en fil med de norske og svenske jaktkanlene, pluss en egen kanal som er norsk jakt 4 med pilottone 12. Last ned filen her.
×
×
 • Create New...