Jump to content

einherje

Members
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg trenger noen deler til en gammel sliter kjøpt på xxl. Hagla heter macenzie. Er det noen som vet hvem som produserer denne for xxl?
 2. Er det forbudt å ha et replikavåpen, eller for den del en plastikk/pappmodell av våpen i bilen? https://www.ifinnmark.no/fire-menn-anholdt-etter-mistanke-om-brudd-pa-vapenloven/s/5-81-1022818
 3. Det er som nevnt tidligere i tråden browning.no/Nordskog som importerer Winchester ammunisjon. Prøv en enda en mail eller telefon dit.😊
 4. Nordmenn brukte både KV59 og M67, samt Krag J. Svenskene diverse modeller av M96 Mauser, og overraskende nok Ljungman Ag m/42. Amerikanerne brukte mye Winchester M70. Finnene brukte en modell av Sako Forester i .243. Flere typer våpen var sikkert også i bruk.
 5. Jeg har en delbar kolbe til svenskmauser. Jeg har imidlertid kommet over bilder av en foldekolbe som visstnok ble brukt av skiskytterne i "grovkalibertiden". Denne ser ut til å være mye mer lettvint enn den delbare jeg har. Er det noen som har sett denne kolben, eller aller helst vet hvor jeg kan skaffe en? Bildet er lånt fra "Gunbroker".
 6. En historie om en troféjeger fra Finnmark skaper en del debatt i lokalavisen. Avisen bør få litt ros siden de har gått litt i dybden, og hentet opplysninger utenfra. Da blir det ikke bare ensidig kritikk. https://www.ifinnmark.no/alta/nyheter/vest-finnmark/mange-lot-seg-hisse-opp-av-jeger-intervju-en-prestasjon-a-ikke-stille-ett-kritisk-sporsmal-nar-saken-omhandler-trof-jakt-i-afrika/s/5-81-899300
 7. Ser at det blir kjørt tilbud på Meopta Meopro HD 8x56. Det kan jo være verdt en titt, meeen det kommer jo an på budsjett.
 8. Du kan jo ta en telefon til Landrø. De har blitt importør. Mulig at de kan hjelpe?
 9. Jeg fant en originalmontasje fra 70-tallet liggende i roteskuffen til min lokale børsemaker. Er det noen som har brukt denne? Det så ut til at bakre ring var stillbar sideveis.
 10. @mentor og/eller @snapphane vet helt sikkert hvor verktøyet og maskinene er blitt av.
 11. Denne ser jo også spennende ut. Er det noen som har sett på eller prøvd? http://vaabenhuset.no/produkt/sabatti-str-sport/
 12. Setermokråka aka Bird-Dog? Får ikke åpnet linken, men jeg vet at skytetrening har vært brukt til opptrening av skoleelever med ADHD-diagnose. Resultatene har vært veldig positive, og ført til redusert medisinering, og roligere elever.
 13. einherje

  Ar-7

  Jeg har akkurat sett James Bond skyte ned et helikopter med et AR-7 salonggevær. Det må jo være verdens beste! Sånt må jeg ha! Vet noen om Aspelies Våpen har fått våpenet godkjent hos POD? (James Bond i Japan for øvrig)
 14. einherje

  Continental

  Det ser ut som en hagle produsert av FEG-fabrikken i Ungarn. For såvidt bra kvalitet til forholdsvis rimelig pris. Jeg tror modellen heter Continental 201?? Du kan jo Google FEG og Fegarmy.
 15. Se der ja.... Som nevnt i første post er den tiltenkt jaktfelt. Dette ser jo bra ut!
×
×
 • Create New...