Jump to content

einherje

Members
  • Posts

    528
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

einherje's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

74

Reputation

  1. ...men hvor er det blitt av SI-enhetene "som en stråle" og "snusboks"?
  2. Hvis du setter inn en Sako eller M16-type utdrager så omslutter ikke sluttstykket hele hylsehodet. Du mister dermed en av Remingtons sikkerhetsdetaljer. Du vinner kanskje ingenting men taper noe. Jeg har aldri opplevd at en Remington utdrager har sviktet.
  3. Du må nok vente til 21. august med å jakte gås i Finnmark.
  4. Tidligere politimester i Oslo, nå avdøde Willy Haugli var både elsket og hatet i sin stilling som politimester. Han mente blant annet at POD var en helt unødvendig organisasjon, og burde fjernes. Han hadde også sin bestemte mening om bevæpning av politiet. Han hadde bakgrunn for å mene det han mente, og verden har ikke forandret seg så mye siden han gikk bort. https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/Mn70M/vi-maa-beholde-vaart-ubevaepnede-politi
  5. I følge de som fulgte med på rekonstruksjonen i Lavangen var ikke hendelsesforløpet akkurat som @Cruiser beskriver det.
  6. einherje

    Løs fjær

    Det er vel ikke denne......
  7. Fefo: https://elgbors.fefo.no/
  8. Pr. dags dato er vel kanskje denne mer politisk korrekt. Ser på nettsidene at de til og med selger produkter fra NFM. http://zbroyar.ua/karabini/pozdovzhno-kovzniy-zatvor/z-008-gen-iii-precision/zbroyar-z-008-gen-iii-precision
  9. Utfordringen med ny pipe er å få tak i en pipe med mottrykksriller i kammeret. Det store problemet med våpenet er at på grunn av dårlig buffer og hardt bruk, har låserullene slått ut og laget bulker i glidekassen innenfra. Ser også at det er begynt å sprekke i sveisen i ladearmsrøret. Foreløpig så bruker leg innleggssystemet, og koser meg med det.
  10. Vaabenhuset Nygård er importør. Det er forhandlere rundt hele landet.
  11. Min trofaste HK91 har nådd pensjonsalder. Den har gått 14000 skudd. Jeg har vært litt sløv med å skifte buffer, så jeg begynner å få utblokking i glidekasse. Pipa har også sett sine beste dager. Den skulle jo egentlig ikke holde så lenge. Nå er det jo ikke bare å skifte pipe heller. Siden jeg har en del utstyr til våpenet er det litt sårt å bare skrote det. Jeg kan jo skyte mye med innleggspipa før den trenges å kasseres, men det er jo ikke like gøy. Kjøpe ny? Annet våpen? Forslag?
  12. Jeg fant to slike overganger i hylla til den lokale sjappa. De hadde kjøpt hos Artemis. Mulig det er en stund siden de kjøpte inn, siden prisen var noe lavere enn på Artemis´s side.
  13. Du kan prøve her: https://artemisas.mamutweb.com/Shop/List/22lr/22/1
  14. Hører rykter om at Smith & Wesson har fått ny importør. Hvis ryktene er sanne, tror jeg dette blir bra.
×
×
  • Create New...