Jump to content

RemBro

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About RemBro

 • Birthday 10/08/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, gratulerer med Sabatti rifla. Kan bekrefte at sluttstykket blir/glir bedre ved bruk. Gi den en 50 til 100 skudd og den vil bli merkbart bedre. Merket det samme med Saphire rifla mi. Men derimot varme spredning har jeg ikke problem med.
 2. Lykke til med kjøpet! Du får høre fra deg når du har fått og testet den litt.
 3. Sønnen min kjøpte seg en Sabatti Custom Sporter i 6.5x55, som i utgangspunktet er en Mod90 med tykkere løp og match avtrekk. Dette er en knallgod rifle med rå presisjon. Han så bilde av tumbhole stokken, og den ble da umiddelbart bestilt. Med en tilpasning av løpskanalen, til det tykkere løpet på sporteren, var den klar for bruk. Dette er en stokk som ikke flekser ved bruk av reim eller tofot og med godt grep. Jeg likte den så godt at min Browning A-bolt måtte vike plassen får en Sabatti Saphire med tumbhole stokk. Da ble jo også gevinsten MRR løp og systemvåpen for en billig penge.
 4. http://www.jaktojagare.se/kategorier/ut ... ed-pistol/ Selvforsvar....Når tråden først er i gang. Tysk jeger skjøt mot ulv, med pistol
 5. http://www.jaktojagare.se/kategorier/ut ... pensionar/" target="_blank" target="_blank Lima Ankudinova ble ulvemat.. Vi har en tråd om denne saken. Jegermeistern.
 6. RemBro

  M03-Klubben !

  Hei hunter boy, måtte teste min M03 nå... Den spenner opp alle ganger ved hurtig repetering dvs. så fort som jeg klarer å gjennomføre ett fullstendig ladegrep. Aldrig merket noe problemer med dette på eget våpen. Men er kanskje litt treig da
 7. Hei, det står litt nyttig info på denne siden her, om bruk av tofot.. http://www.ballisticstudies.com/Resourc ... orend.html
 8. Eller denne linken, står litt nyttig info her om skyting med tofot: http://www.ballisticstudies.com/Resourc ... orend.html
 9. RemBro

  6,5 på tur ut ?

  @ hakofred, har gjort det samme som deg.. Har gått til anskaffelse av en 6,5x55 pipe til min Mauser M03 og den vil bli brukt til det meste fremover. Kappet på 52cm og gjenget. Jeg bruker også samme demper til begge løp. Super presisjon og meget behagelig å skyte med. Nå får 30-06 pipa lov til å stå i skapet fremover. 100grs A-max samler i klistrelappen
 10. Hei, jeg har samme modell Maxus hagle som deg, med det samme merket på sluttstykke hodet. Kan vel ikke tenke meg at dette er noe å bry seg om. Har stort sett brukt Rem Wingmaster HD nr 4 i 12/89 og da blir det bra med fart i sakene, og den får gått seg til.. Skyt og nyt en herlig hagle. (når jeg kjøpte min ble det morro å ta med hagla ut ,og det ble 3 rev i vinter med den)
 11. RemBro

  M03 klubben for alle.

  Melder meg på med min M03 Ekstreme PH i 30-06. Løpet er gjenget for demper men ikke kappet. Stokken er i sand/svart farge og jeg har montert tofot adapter for bruk av tofot, type Harris. Eneste jeg vel kunne tenke meg var å sende den inn til kolvkam.se for å få justerbar kolbekam på den. Går bra med alt fra 110grs v-maks til 180 grs flat base kuler.
 12. Hei, jeg er storfornøyd med X3M1 sommer og vinter camo og anbefaler disse.
 13. @ marius87 ja vil vel tro det, men når en kommer halv fryst inn av døra midt på natta, etter noen timer i ute i kulda, er det ikke alltid våpen puss som frister mest. Får vel ta en tur ut å handle litt camo tape, type vinter, nå som det er kommet et par mm. med snø. Da er det bare å håpe at den blir liggende et par dager, så en rekker å få tatt en rev før den er borte igjen.
 14. Camo tape, kondens og eventuell rust... Nå er jo vinteren her, eller var her et par dager.. Denne camo tapen som dere snurrer rundt demper, løp og kikkert tar dere den av når dere kommer inn etter endt økt. Når det er rimelig kjølig ute, danner det seg rim på pipa, som igjen smelter når en kommer inn i varmen igjen. Det renner da kondensvann av rifla. Jeg tørker og pusser rifla når jeg kommer inn, alltid!! Er redd for rust og rust på rifla er vel noe av det værste jeg ser. Men hvordan er det med folket der ute? Er det full puss eller får den bare stå der å renne av seg med camo tapen på???
 15. Det var vel slik jeg også tenkte når jeg startet denne tråden, lurte vel på om det var bare meg, som har det på denne måten. Løftet opp en Bennelli Argo Comfortec og den satt der den skulle... vekt, balanse og de åpne siktene kom rett på plass osv. Da kom godfølelsen, men har dog ikke skutt med denne. Er den passende til mitt bruk? Nei for dette er vel ikke en børse man sitter ute på jordet på natta med, og prikk skyter rev.. Det er den formen for jakt som bedrives mest for min del i dag. (rett utenfor stuedøra) Skal nå bruke M03 rifla utover så får en vel se om vi ikke den gode følelsen kommer. Kanskje bestille løp i 223 eller 22-250 Det er i hvertfall slik for meg, at fra tid til annen at når du tar i det rette våpenet, ja vet du at det er det riktige..
×
×
 • Create New...