Jump to content

KAOS

Members
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KAOS

  Winchester 1885

  Takker for info😃 Da fikk jeg bekreftet produksjonsår 1912. Det var på winchester historie sine sider jeg leste at de hadde produsert ca 100 stk i 50- EX
 2. KAOS

  Winchester 1885

  Nå har jeg kun målt pipe ved munning og den var 14 mm. Får ikke tatt bilder av den med det første da den ikke er i mitt eie. Vi så at den har vær skutt med og det eneste vi fant av ammo i lag med den var kaliber 24 hagle. Pipe er glattboret som sagt men har ikke tolket kammer enda.
 3. KAOS

  Winchester 1885

  Ja kalibrer er ikke uvanlig. Var vel Browning som lagde dette og han jobbet vel for winchester. Her var det flere som kammret våpen i dette kaliber. Larsen tenstempelrifle var vanlig i kaliberet. Winchester har forøvrig startet produksjon av 1885 mod igjen, men om de lages i 50-110 vet jeg ikke.
 4. KAOS

  Winchester 1885

  Ok😃 Takker for gode svar. Dette er et våpen som er i fammilien. Har forsøkt å innhente så mye info som mulig. Etter som jeg forstår ble det produsert ca 100 stk Winchester 1885 Hi-Wall i dette kaliberet. Så det er litt synd at det er boret til 24.
 5. KAOS

  Winchester 1885

  Det som står stemplet er 50-EX Serienr tilsier 1915-1918. Det ligger ikke noe register mellom 1913 og 1923. Den er desverre glattboret så det tyder på at noe er gjort ja.
 6. KAOS

  Winchester 1885

  Hei. Kom over en winchester 1885 singel shot i kaliber 50-110. Løpet er glattboret og de har brukt kaliber 24 haglepatroner i denne. Noen som vet noe om dette våpnet? Pipediameter stemmer med kaliber 50 og kammer med 110.
 7. Som sist så spiller det ingen rolle hva folket mener når JD og POD gjør som de vil... Det sitter folk i POD som har stor makt å vet å bruke den. Virker som de har en nullvisjon
 8. KAOS

  Baikal IJ 35

  Hallo godtfolk Er det noen som vet om det er noen i Norge som har deler til IJ 35? Har delenr. Så er det slik at den kiler hylser i utkast i mellom, noen som kjenner til dette?
 9. KAOS

  Farget linse

  Hei. Er det noen der ute som vet om det finnes kikkertsikte med gul linse? Dette i forbindelse med en øyeskade som gjør at det blir bedre bilde med gult.
 10. Det heter i loven at man skal ha svar innen 5 uker. Her i oppland sender de ut brev om at de har lang behandlingstid Hadde de brukt tia på å behandle søknader i stede for å sende ut slike brev så kanskje det hadde gått litt raskere. Sendte inn søknad 2 feb. og fikk svar 19 mai
 11. KAOS

  Talley

  Hei. Er det noen der ute som har skruer til Talley 30mm ringer liggende?
 12. KAOS

  Lett og Billig Hagle?

  Yildiz P56 halvauto
 13. Det handler vel først og fremst om egne "gode og dårlige" erfaringer. Bruksområder og hva som går best i våpnet osv.
 14. Velkommen skal du være
 15. Alt jeg har av våpen er lovlige, så jeg ser ingen grunn til å skjule meg for å pusse og ta vare på dem. Er det noen som ikke liker det så er det deres problem. Hva jeg gjør i mitt eget hjem er det ingen som har noe med
×
×
 • Create New...