Jump to content

kakemonsteret

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kakemonsteret's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Du skjønner ikke at jeg ikke vil jakte mitt/mine første rådyr alene? Da er du tøffere enn meg - bra for deg (Og det er ikke ironisk eller sarkastisk ment, bare så det er klart.) Så er det jo også det med jaktlag og folk med hund, som jeg ikke kan ha selv. Det er jo to ganske forskjellige verdener med smygjakt vs. posteringsjakt. En uerfaren jeger har vel ca. null sjanse til så mye som å SE et rådyr på egenhånd. "Man lærer det i hvert fall ikke ved å sitte og vente på at noen skal lære en det..." Nei, man lærer vel stort sett alltid av å være med noen som kan det, og som man kan lære av. Derav posten, som jeg etterhvert skjønner var ganske dum.
  2. Som jeg forsøkte å forklare, men slettet med resten: Dette er en konto jeg trodde jeg hadde mistet, men som viste seg å være innlogget på mobilen. Derfor ble det litt "kræsj" da jeg fulgte opp fra pc-en. Ingen vond mening bak.
  3. Slettet. Det er visst å "ikke gidde å prøve" å spørre om slikt her, så da foreslår jeg at admin/moderator bare sletter denne tråden.
  4. Det var en særdeles ovenfra-og-ned måte å snakke på. Vennligst ikke svar på noen av mine spørsmål i fremtiden. I tillegg var det omtrent verdens dårligste svar, da jeg i klartekst spurte om hvordan man identifiserer patronen, ikke esken. Kan du ikke svare på spørsmålet er det ikke særlig oppegående å svare på noe annet, samtidig som man er ufin. Jeg har forøvrig jegerprøven, men i motsetning til deg så husker jeg ikke alle detaljer jeg lærte for 14 år siden. Spesielt ikke om riflepatroner, da jeg utelukkende har jaktet med hagle de siste 14 årene. Takk for det. Jeg trodde faktisk det var mulig å se? Hvis esken er borte kan man altså bare bruke ammoen til trening? Forøvrig takker jeg for meg, og melder meg ut. Slike som "Amatør" over har jeg ikke tid til å forholde meg til.
  5. Beklager hvis dette ikke er helt riktig forum... Hvordan i all verden ser jeg på ammunisjonen om det er jakt- eller treningsammunisjon? Frem til nå har jaktammoen jeg har kjøpt hatt en grønn-blå farge på tennhetten, noe treningsammoen ikke har hatt. Men når kjøpte jeg en eske med Norma jaktammo, og jeg ser ikke noe slikt. Det eneste jeg ser på de to jaktammoene jeg har liggende er at kulen er mer rund/butt på spissen enn treningsammoen. Men det er da veldig subtilt? Hvordan ser man på kulen om den er ekspanderede eller ikke?
×
×
  • Create New...