Jump to content

vwhotrod

Members
  • Posts

    360
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by vwhotrod

  1. 150 grs TTSX i .308 50 cm pipe og Norma 11 krutt. Hva bør man legge seg på i kruttvekt? På boksen står det maks ladning 47,1 grs med 150grs sierra kule.. TTSX`n er vel litt lengre og må derfor lengre ned i hylsa=mer trykk.. Vil tro at 46 grs N11 likevel er innenfor trygg sone?
  2. Sjekk Barrett tråden eller Kimber tråden. Der er det mye lettvekts-tips:-)
  3. Her er vekta på min bagasje for tre dager m to overnattinger fra i fjor. Du ser hva totalen er, hva man har på seg og mat i oversikten. Her har jeg med gåstaver, stol og to øl på pakkelisten. Ren luksus, men synes det er verdt det. Anbefaler denne nettsiden for å enkelt få oversikt. Perfekt for gram-jegerne:-)
  4. Min er også en eldre modell med 480 sek som lengste intervall..
  5. Min biltemavasker synes jeg bare blir dårligere og dårligere. Klarer ikke en gang å gjennomføre en hel runde på 480 sek uten at varmevernet slår inn..
  6. Kjedelig.. Ang ladninger så går min bra med 165 grs accubond ladet med 44,9 grs n150 Vithavouri. 820 m/s, COL 71
  7. Har også en z3 3-9x36 på reinsbørsa. Veldig fornøyd, meget bra optikk!
  8. Ja du kan ikke ha børse over 3 kg! Det er jo blytungt! Her er min på vekta, 2929 g. Var litt skeptisk til den lille kikkerten og tenkte kanskje jeg kom til å savne større forstørring, men det gikk helt fint i de situasjonene jeg brukte den forrige sesong i hvertfall..
  9. Samme her.. Min 149 veier 169g. Litt skuff egentlig, men lett lell:-)
  10. Kikket også på denne. Er det noen for- bakdeler med ladearm i stedet for brekk? Kanskje presisjonsrør mtp kikkertbruk og slark i mekanismen over tid?
  11. Da må jeg kjøpe kikkert også vel? Gamoen jeg har er heller ikke så presis som jeg ønsker. Vil helst treffe omtrent der jeg sikter, så presisjon er også en ønsket egenskap i tillegg til godt avtrekk.
  12. Funderer på en luftbørse til mengdetrening. Har et Gamo gevær fra før, men på dette er avtrekket helt ubrukelig og man treffer litt i hytt og pine uansett. Ønsker et med godt direkte avtrekk, åpne sikter, men med mulighet for å montere kikkert. Ser de ulike modellene har forskjellige avtrekk, men jeg har ingen anelse om hva som er forskjellen. Tar gjerne i mot tips til hvilken modell man bør gå for. Løst budsjett 4-6000
  13. Jeg synes det samme er moro! Har lett etter Blaser boxere som jeg kunne kjøpe til de vantro til jul, men fant ikke noen i Norge som hadde dette på lager. Tips motas med takk!
  14. Utrolig flott børse! Skal sette en slik en på ønskelisten til jul!
  15. Har også Barret Fieldcraft i 308. Synes mekanismen er super og avtrekket topp.. Fin å skyte med til å være så lett! Har på en neopod tofot, FD 149 demper og en swaro z3 3-9X36 i Talley LW lav alumontasje.. 2,9 kg komplett. Har lest på amerikanske forum at det er mange som sliter med presisjonen i sine Kimber rifler. Var ikke slik omtale om Fieldcraften. Det er dog sikkert solgt MYE mer Kimber enn Fieldcraft, så noe av forklaringen kan vel ligge der. Leste jo selvsagt også om mange som var veldig fornøyd med sin Kimber og jeg har ikke prøvd en selv. Jeg vurderte begge og endte med Fieldcraft. Kostet omtrent det samme da jeg handlet (etter rabatt..)
  16. https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/lykter/hodelykter/nitecore-nu25-rechargeable-black.html Ikke verdensrekord i lumen, men veldig lett, enkel og rimelig..
  17. Testet jakken i M nå og den ble alt for stor for meg. Får se om jeg får testet S når den er tilbake i butikk. M kom nesten ned på knea og var litt for lang i armene føltes det som.
  18. Har fått en tilgodelapp hos Norrøna og vurderer en slik anorakk (klagde på at min Dovre-bukse ikke holdt vannet ute og fikk refundert full kjøpspris. Kanon kundeservice!). Hvordan er disse i størrelsen? Har en Finnskogen dress i M fra før.. Og hva synes dere som har en slik fra før? Ser de ikke er alt for mange bruker-erfaringer i tråden her..
  19. Jeg har hatt en zeiss kikkert og en riflekikkert på service. Da sendte jeg det rett til Zeiss Norge som fikset opp (knallbra service forresten!), så kikkertene var ikke innom forhandler i det hele tatt. Vil tro at det fungerer på lignende måte med andre kvalitetsmerker som swaro osv.
  20. Garantier og slikt er vel ikke noe problem med kvalitets optikk som swaro. Er vel bare å registrere produktet på nett så er du klar i tilfelle noe skulle skje?
  21. Da har Fieldcraft’n fått sin ilddåp!
  22. 15,5 kg på sekk og børse her nå for tre netter i telt. Tipper det blir 16 når resten av maten er på plass. Innafor det:-)
×
×
  • Create New...