Jump to content

Münsterjeger

Members
 • Posts

  744
 • Joined

 • Last visited

About Münsterjeger

 • Birthday 04/18/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Münsterjeger's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Da har jeg fått noen ladedata fra leverandøren. Noen som vet hvem hylseholder som skal benyttes?
 2. Jeg er klar. Men hvordan starter man den tunge veien? Læringskurven er bratt, men vil ikke havne på asymptoten... Vil ikke havne i min nederste signatur...
 3. Takker! Da kan jeg bruke ladedata som N550? N550 er lik Reloader 19? Jeg vet at Rhino 19 er det samme som Reloader 19...
 4. 17 er litt tregere? SOm sagt, jeg er fersk, og da blir jeg veldig usikker når jeg ikke finner ekvalenter til de ladedataene jeg har. Har bare kjennskap til VV. Håper dere bærer over med min store usikkerhet og respekt til hjemmelading.
 5. Ingen som vet? Evt hvilket VV-krutt Rhino 19 er ekvalent til? HVilken Lee hylseholder skal benyttes?
 6. Har også en 45 montert på min 22lr, med en ekstra modul. Funker som fa... og ser gromt ut.
 7. Münsterjeger

  17hmr V-max

  Har enda ikke funnet et patron som gir treffpunktforandring i børsa mi som vil slå ut på småviltjakt ut til 100 meter. Derfor tilber jeg Quad-gudene for at jeg er velsignet med slikt våpen.
 8. En kar på jobben jakter i Trysil med Spets. Kan høre med han hvis jeg husker på det. Send gjerne en PM om du ikke skulle få svar i løpet av morgendagen.
 9. Har vært og handla litt råvarer og hardware idag. Skal lade opp noen patroner med Rhino 19 bak 154 gr Hornady Interbond. Jeg har ikke turt å bevege meg så langt utenfor asfaltert vei hva angår hjemmelading, så bare føler meg litt fram her. Har kun erfaring med VV-krutt, og da er jo ladedata lett og finne. På Rhino har jeg ikke klart å finne noe... Noen som har tips?
 10. Münsterjeger

  17hmr V-max

  Satt og skøyt inn rifla mi for et år siden. All ammo gikk likt. Ved siden av blinken hadde jeg satt ut lokkeduer, og det kom selvfølgelig ei due. Jeg var sikker på jeg hadde GP i kammeret. Vel, det var en CCI V-Max. Det så ut som det hadde revna ei dundyne på jordet. Det ene brystsykket ble redda under tvil. Denne frigjør absolutt all effekt ved treff, og resultatet er deretter. Gamepoint har jeg enda ikke fått prøvd på villt, men det er nok det du bør bruke. Så bytt til 22, om du ikke får tak i GP.
 11. Også er det et pinlig artig kaliber å skyte med. Har denne til min Quad. Kirurgisk presisjon. Bare spør duene...
 12. Jeg har tommelhullstokk fra Boyds på Brno 2. Fantastisk god stokk, og merker fort at jeg ikke har tommelhull på alle salongene når jeg bytter mellom dem. Hullet er stort nok til at det ikke blir kluss med lading, men ikke for stort. Hånda faller naturlig på plass, og får bedre grep om børsa. Føler meg mer i ett med våpenet med denne stokken. Vekt har jeg dessverre ikke for hånden...
 13. Jakter også med en ifra kystverket. Han nekter å gå i motorbåt for å hente skutt vilt, i frykt for represalier ift. jobben hans. Men jeg kan dessverre ikke henvise til lovtekst nå...
 14. Etter hva jeg lærte på kurset, er innhenting av skutt villt en del av jakten, og således fortsatt ikke lov med motoriserte dingser. Det var da spørsmålet om jernhest til elg kom, og kursholder ble morsk... Jeg synes også villtmåltider hører jakta til, så vær også på å ikke bruke motoriserte kniver, boksåpnere etc.... Viltnemda kan følge med..!
 15. Bennken som er plassert utenfor vogn #2 fra høyre tyder også på at denne plassen har en funksjon utenfor utmark. Tror ikke campingfolket drasser på en slik en i vogna si. Da er det sammenleggbar plast som gjelder.
×
×
 • Create New...