Jump to content

vwhotrod

Members
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vwhotrod last won the day on August 25

vwhotrod had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg har også HT 3-12x56 og en V84.8-35x60 i stallen.. HT skal jo i følge Zeiss være det ultimate på måneskinn (muligens Zeiss sin 72mm er enda bedre?), men jeg synes nesten at justeringsmulighetene og den store zoomen gjør V8`en bedre å se med i mørket. Lettere å se detaljer og et skarpere bilde. Lysmessig synes jeg de er ganske lik, men det kan jo være fordi mine gamle øyne ikke uansett ikke klarer å nyttiggjøre seg den gode optikken. På høy forstørrelse synes jeg V8 kan være litt kilen mtp øyeplassering. Og den veier et tonn.. Jeg bruker min på akkurat det bruksområdet som du beskriver Stefan.
 2. Hvilken ammo bruker dere i fieldcraften dere som har 308?
 3. Hva går man for hvis man snuser på Kimber? Er Adirondack verdt de ekstra kronene, eller holder en Montana? Sistnevnte ender vel på ikke så langt unna vektmessig hvis man kapper løpet på 50 cm? Og er det noe å frykte mtp manglende presisjon med disse børsene? Lader selv..
 4. Så noen som skrøt av Dymo 450 etikettskriver også.. Ser at etikettene skal tåle -18 grader. Har ikke prøvd den selv, men vurderer noe lignende.
 5. Joda, men presisjonen ble ENDA bedre med kortere friflukt, derfor jeg diller rundt med lengre COL:-)
 6. Til dere som lader selv til Blaser’n i .308. Hva bruker dere i COL? Har funnet Max col 73mm, men det går ikke i magasinet. Har brukt 72,2 nå, da tar kula borti gummien i magasinet, men det går. Opplevde nylig at jeg fikk problemer med å lade om etter skudd. Skjedd to ganger.. Patronen henger»fast» siden den blir skjøvet fremover i magasinet pga rekylen. Tror jeg må litt ned på COL igjen, men lurte på hva dere andre hjemmeladere med blaser i 308 brukte?
 7. vwhotrod

  Blaser kjøp

  Bruker kun halspressing når jeg lader til min R8. Funker helt topp og presisjonen blir mer enn god nok.. Veldig fornøyd med R8, men noen lettvekter blir den aldri.. Bruksjern og en skikkelig bra børse:-)
 8. Jeg kom ned med bør og du var på vei opp ja:-) Hadde kort på både Lesja og Sunndal i år, så jeg benyttet meg av overgangsavtalene.. Gikk i stykker et par fjellstøvler i Sunndalsfjella i fjor!
 9. Takker! Hadde fritt dyr kort fra Lesja (bilde av fangst lengre opp i tråden) og kalvekort fra Sunndal. Gikk ikke over Grønna etter kalv hvis det var det du tenkte på:-) Skjøt på flata nedafor Skredahøin..
 10. Snøhetta øst, 15 kg slaktevekt. Hørte dog snakk om lave vekter på kalv i år.
 11. Må i så fall sendes inn og det tar for lang tid.. Tror ikke det finnes noen lokal børsemaker dessverre.
 12. Har samme problemet.. To hauskendempere i 14x1. Ene går lett på børsa og den andre ikke. Er det mulig å endre på den demperen som ikke passer, heller enn børsa?
 13. Takker! Var nord for Sjongshøi, Lesja
 14. Snøhetta Øst leverte første jaktdag..
×
×
 • Create New...