Jump to content

vwhotrod

Members
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vwhotrod last won the day on January 9

vwhotrod had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bare å glede seg til årets jakt! Var førstegangsjeger i 2018. Da ble det 11 dager, 13 mil og nesten 7000 høydemeter før jeg skjøt en kalv like ved parkeringen😆 I 2019 ble det «enklere» med bukk på åpningsdagen og en kalv på tur nr to. Fikk tre-års kontrakt på dalsida øst i fjor så da er kort i år og neste år «bankers»!
 2. vwhotrod

  Go light!

  Årets oppsett for en helgetur i Reinsjakta 2020, Begynner å komme seg! Utstyret holder nok til en uke, men da må det med mere mat..
 3. 😂 Nei stort sett er børsene bedre enn han bak:-) Jeg er ikke bekymret ang samlinger, bare teste litt forskjellig til man finner det som passer børsa. Tenkte å prøve 165 grs accubond som jaktkule.
 4. Kan aldri tenke meg at det var skytteren i mitt tilfellet😝 Skjøt med tofot og baksekk, så de grøvste skytterfeilene skulle være eliminert. Uansett så skal jeg ha litt bedre tid neste gang og kanskje lade litt før jeg drar på banen igjen. Men du har rett i at det var uvant å skyte med så lett børse!
 5. Overraskende god å skyte med for å være så lett! En del vipp, men det må man vel bare regne med når utstyret er så lett. Fikk ikke den helt store presisjonen med Norma trainer, men det ser jeg ikke så mørkt på. Hadde tenkt å la børsa kjøle seg ned mellom hvert skudd, men det hadde jeg ikke tid til så det ble litt varmt:-) Trainer er vel ikke presisjonsammo heller.. Hadde ikke med den andre børsa så jeg fikk ikke sammenlignet FW149 og Nano demperen, men det skal testes senere.
 6. 👍 Ja den kjennes utrolig bra ut! Den lille kikkerten, lav montasje og stokken passer perfekt sammen. Bare å kaste opp børsa så har man god kinn-kontakt så en bra match ble det:-)
 7. Takk for det:-) Testes i morgen.. Har en Svemko nano på en annen børse og den er i hvertfall meget bra i forhold til størrelse/vekt:-)
 8. 2,9 kg klar til bruk:-) Kikkerten er byttet ut med en swaro z3 3-9x36 og talley LW low montasje. Ut å prøveskyte den i morgen..
 9. Helt enig med deg Stefan! Richard hos Zeiss Norge yter meget god kundeservice:-)
 10. Hvilken gjenging er du ute etter?
 11. Børsa endte på 3,3 kg med Zeiss HT 3-12x56, leupoldmontasje i stål og FW149 demper. Tenkte å kanskje prøve Talley montasje hvis jeg fant en lettere kikkert etter hvert. Da bør den komme ned rundt 3 kg
 12. Men får man kulebanekomp og lys under 500g? For min del er lys et must når ting skjer raskt og forholdene er dårlige..
 13. Så det var mange som hadde negative erfaringer med disse. Så ut som om de ofte brakk i skruene eller i selve ringene.. Kjedelig å sitte på fjellet med løs kikkert. Men man forteller vel lettere om dårlige erfaringer enn om gode, så ikke sikkert det er fasiten..
 14. Hvilken montasje og kikkert bruker dere for å holde lettvekts-temaet? Jeg fikk min børse i går (ser knall ut, selv om alt er veldig smått:-) ). Har leopould montasje og vurderer å bruke en zeiss HT 3-12x56. Det er en stor kikkert, men veier bare 570g med komp og lys. Tror jeg ender på ca 3,2 kilo med Freyr og Devik 149 demper (som ikke veide 149g, men 167g)
 15. vwhotrod

  Freyr & Devik

  Noen som har testet den minste FW149?
×
×
 • Create New...