Jump to content

vwhotrod

Members
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vwhotrod last won the day on January 9

vwhotrod had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja den er vesentlig lettere og god å skyte med:-) Er vel ca 1,5 kg spart.. Ikke noe å si på presisjonen heller, så dette blir bra! Ja stemmer det:-) Skal du på jakt i år også? Fikk kalvekort på dalsida øst og så ble det simle og kalv fra grunneieren på Sunndalen. Så da håper jeg det blir kuler i lufta og mange fine turer!
 2. Fikk 820m/s med denne ladningen.. Klar til jakt:-)
 3. Da er årets reinsjaktladning til Barrett’n i boks.. 44,9grs vihtavuori n150 og 165 grs Accubond gav Ok samling (skutt med tofot og baksekk). Ikke målt fart enda, men det gjøres neste gang..
 4. Noen som har justert avtrekksvekten på børsa? Er det en enkel prosess?
 5. Hei! Jeg har egentlig ikke fått sammenlignet de to skikkelig enda.. Men er generelt veldig fornøyd med Svemko. Har en magnum som jeg har brukt en del på bøjakt.
 6. Valget falt på en brukt ATS HD 20-60x65. Så kan jeg bruke de pengene jeg sparte på det til å betale årets reinskort:-)
 7. Noen med gode tips til lette og gode løsninger når det gjelder valg avtripod og hode til bruk med spotter?
 8. Er HD ATS jeg tenker på ja.. Skal bruke den til det samme som du beskriver. Enig i at man kan få mye fint for prisdifferansen mellom ATS og ATX. Ender vel med en ATS med 65 mm linse:-)
 9. 😂 Rolig nå, ellers kutter jeg drastisk i julegave-budsjettet!
 10. Dyrt vet jeg ikke, men i mine øyne er det i hvertfall mye penger! Okkular der du kan bruke begge øynene er sikkert mer behagelig, men uaktuelt å dra med seg på tur.. Ut i fra min nerding på nett så synes jeg nesten at ATS i 65mm virker som et godt valg for aktiv bruk på jakt i fjellet pga størrelse og vekt. ATX er vel en halvkilo tyngre? Best mulig bilde er selvsagt målet, men er det verdt vekten og 10 000,- ekstra? Man får jo muligheten til å bytte linse med atx selvsagt..
 11. Noen som har erfaringer med disse? Store forskjeller? ATS er vel litt lettere (og billigere) mens ATX har litt bedre bilde og skumringsegenskaper? Må vel fort opp 10 Bærums-tiere hvis man skal gå for ATX..
 12. Bare å glede seg til årets jakt! Var førstegangsjeger i 2018. Da ble det 11 dager, 13 mil og nesten 7000 høydemeter før jeg skjøt en kalv like ved parkeringen😆 I 2019 ble det «enklere» med bukk på åpningsdagen og en kalv på tur nr to. Fikk tre-års kontrakt på dalsida øst i fjor så da er kort i år og neste år «bankers»!
 13. vwhotrod

  Go light!

  Årets oppsett for en helgetur i Reinsjakta 2020, Begynner å komme seg! Utstyret holder nok til en uke, men da må det med mere mat..
 14. 😂 Nei stort sett er børsene bedre enn han bak:-) Jeg er ikke bekymret ang samlinger, bare teste litt forskjellig til man finner det som passer børsa. Tenkte å prøve 165 grs accubond som jaktkule.
 15. Kan aldri tenke meg at det var skytteren i mitt tilfellet😝 Skjøt med tofot og baksekk, så de grøvste skytterfeilene skulle være eliminert. Uansett så skal jeg ha litt bedre tid neste gang og kanskje lade litt før jeg drar på banen igjen. Men du har rett i at det var uvant å skyte med så lett børse!
×
×
 • Create New...