Jump to content

vwhotrod

Members
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da går jeg for L og satser på at stoffet i jakken ikke bråker mer enn en vanlig gore-tex jakke:-)
 2. Du har jakka? Er den veldig bråkete eller som en vanlig skalljakke? Hvordan er størrelsene? Så jeg ble anbefalt en L på kalkulatoren til Kuiu, men bruker M i feks Norrønna Finnskogen
 3. Noen som har testet denne jakken fra Kuiu? Leste på nett at enkelte mente den holdt vannet ute, men var litt bråkete i stoffet..
 4. vwhotrod

  Go light!

  Prisen på noe slikt da @FreeSkier? ca.. Snasen børse!
 5. Zeiss HT 3-12x56 m asv Lett, lyspunkt, gode skumringsegenskaper og kvalitet på det meste.
 6. vwhotrod

  Go light!

  Jeg har med tre strips til slakting (et på spiserør og et til endetarm (reinens endetarm) og en strips i back-up i tilfelle kløning), eka swingblade kniv og så har jeg med plastikhanskene dra CWD utstyret. Har av mange grunner også med fjellduk som kan benyttes til mangt, også i forbindelse med slakting eller lagring av kjøttet..
 7. vwhotrod

  Go light!

  @vannebo Heller mot 5900 ja.. Etter hvert som man er på gramjakt så blir jo telt, sovepose og liggeunderlag også mindre og mindre slik at 100 liters sekkerom bør duge til relativt lange turer. . Verre når man skal på familietur:-) Får kanskje beholde reconpakken til de tilfellene..
 8. vwhotrod

  Go light!

  Nei slik jeg ser spekk’en så er det jaggu ikke mye forskjell i vekta.. Det er noen forskjeller i funksjon med lommer og Div glidelåser..
 9. vwhotrod

  Go light!

  Stone Glacier 5900 eller den litt større 6900? Jaktturer på en helg til en ukes tid.. Mye gåing. Erfaringer? Har recon-pack fra før. Mye plass til overs i denne på solotur opp til en uke. På familietur er den stappa uansett varighet på turen..
 10. Jeg har opplevd at en vinge brakk av fra en 150 grs TTSX en gang. Er selv veldig fornøyd med denne kulen. Har skutt ca 20 hjort og rådyr med denne ladningen (150 grs TTSX i 800-m/s) og det har alltid sett ut som at kula har ekspandert bra. Hold alt fra 20-220 m..
 11. Brukte slapt ladet 180 grs oryx i fjor på rein, men kommer nok til å holde meg til 150 grs TTSX ladet til 800 ms i år. Må uansett være forsiktig med bakgrunn, uavhengig av kulevalg. Brukes 150 grs TTSX til hjort og rådyr og det funker fint.
 12. Brukt 180 grs Oryx i ca 730 ms på tre villsvin så langt.. Ingen løp særlig langt og det ble OK slakt. Har dog ikke skutt noen med en annen kule så sammenligningsgrunnlaget er tynt..
 13. Noen som trenger koffert til sin Blaser? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137997585
 14. Tror det meste av produkter fra Zeiss har gått opp i pris generelt nå nylig..
×
×
 • Create New...