Jump to content

cervus elaphus

Members
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cervus elaphus

 • Birthday 04/22/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ta med dette i betraktning når dere kapper løp og snakker om løpslengde. Blaser oppgir at et R8 std løp er 58 cm. Det er total-lengden på løpet. Ihht. til Norsk Våpenlov så måles det i Norge fra støt-bunnen på sluttstykket i låst posisjon. Det betyr at det 58 cm løpet fra Blaser er ihht. Norsk våpenlov 56 cm.
 2. Har du Professional stokk er det bare å flytte over Versapod adapter.
 3. Takk, de på Kollstad Lakk kan gjøre slike jobber. Så da er det problemet løst.
 4. Finner ikke på han Jensens hydrographics. Noen som vet om det er drift, eller andre som utfører Hydro dip i Norge nå ?
 5. Da har det groveste tilskuddet fra Blaser kommet i butikk. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=45297159" target="_blank
 6. I butikken min har jeg ei isfiskeavdeling og skulle hatt mark og maggot, men har ikke noen leverandør. Pure Fishing og Elbe Normark har ikke. Noen som hvet hvor jeg kan få kjøpt dette ?
 7. Var ute på lørdag med Jämthunden i 28 kuldegrader i 4 timer. Fikk ikke los, men hunden tilbakela ca 12 km. Overhode ikke noe problem for hunden, hun hoppet og koste seg, stupte/rulla ned i snøen og krølla seg sammen 3 meter unna bålet når vi hadde avsluttet jakta. På søndag var det "bare" 24, men vi var ute i 2 timer da også. Dette var i Sverige, det var tørr luft og helt vindstille.
 8. Jepp det kan du i alle Blaser R-93 rifler. Selv har jeg det på OffRoad stokken med løp i 300 WM. Merk deg at rifla blir litt baktung, jeg har en A-Tec demper i tillegg, så rekyl er det ikke snakk om lenger.
 9. Lundhags bruker ikke GoreTex i sine støvler, så her er det kun læret og innpregnering som holder deg tørr. Dette skriver Lundhags på sin hjemme side, og her står det ingen ting om membran. Her står det også hvilken innpregnering de annbefaler. Syncro High Boot Lundhags mest avancerade känga för dig som inte vill kompromissa ett enda steg. Perfekt hälgrepp genom Heel Fit Control (HFC™). Rejäl cellgummibotten med Certech® 4.0 konstruktion och Vibram® Traction-sula. Artikelnummer 1040159 Storlekar 36-48 Skafthöjd 31 cm Vikt 1920 g Material Certech®4,0. Cellgummibott
 10. Takk for tips, ser ut som Bukken kan ha de. Skal ringe i morgen.
 11. Jeg har klart det store kunststykket og brukket bladet på kjøttsaga til kompisen. Han kjøpte den på ei Villmarksmesse og for ørttåførti år siden, av et så langt ukjent firma. På bladet står det bare E.Dick. Germany. Det er ei vanlig håndsag, med 46 cm fintagget blad og treskaft. Noen som kjenner til merket, og har noen tips om hvor det går ann å få tak i nytt blad?
 12. Dogde Ram 2500. Fjrenstyrt hydraulisk bom med vinsj for å trekke elg opp på Pick Up'n. Vinsj foran og bak, 8XZenon (6 i kjøreretning og to bak) pluss ekstra lyskaster på taket med fjernstyring 360 grader og tilt. (ikke ferdigmontert på bildet) I kamo selvfølgelig
 13. Iflg Norma sin hjemmeside over radioforhandlere har de oppgitt disse to: 9008 TROMSØ ANDRESEN VAABENFORRETNING 77682403 9278 TROMSØ MARITIM CENTER AS 77662000
×
×
 • Create New...