Jump to content

cervus elaphus

Members
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

About cervus elaphus

  • Birthday 04/22/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cervus elaphus's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://hjf.no.24nb7.srv.ip.no/produkt/l ... 51-184-224
  2. Blaser sine ringer passer ikke direkte på en M03 skinne, det er to forskjellig skruer som benyttes på M03 ringer og Blaser ringer, så åpningen i M03 skinna må tilpasses Blaser skruene.
  3. Hør med Børsemaker Dag Ole Ward på Støren. Tlf. 996 37 968.
  4. cervus elaphus

    Blaser F16

    De første kommer i juni, så kommer det flere hagler utover sommer og høst det som Blaser klarer å produsere.
  5. cervus elaphus

    Blaser F16

    Nye priser er nå oppdatert. Introduksjons-pris på Game kr. 31.990.- (veil kr. 37.990.-) Introduksjons-pris på Sporting kr. 34.990.- (veil kr. 41.890.-)
  6. Å sende Blaser kolber til Sverige ble for mye jobb, med demontering/utplukking av låskassen, papirarbeid samt fraktkostnad og tid gjorde at dette ble avsluttet. Har funnet en som gjør samme jobben minst like bra i Norge, dette er utført der: http://www.hjf.no/butikk/vapentilbehor/kolbeforhoyer" target="_blank Jørn Hagemo
  7. Ta med dette i betraktning når dere kapper løp og snakker om løpslengde. Blaser oppgir at et R8 std løp er 58 cm. Det er total-lengden på løpet. Ihht. til Norsk Våpenlov så måles det i Norge fra støt-bunnen på sluttstykket i låst posisjon. Det betyr at det 58 cm løpet fra Blaser er ihht. Norsk våpenlov 56 cm.
  8. Har du Professional stokk er det bare å flytte over Versapod adapter.
  9. Takk, de på Kollstad Lakk kan gjøre slike jobber. Så da er det problemet løst.
  10. Finner ikke på han Jensens hydrographics. Noen som vet om det er drift, eller andre som utfører Hydro dip i Norge nå ?
  11. http://www.langhold.no/products/picatin ... aser-r93r8
  12. Noen som vet hvor det går an å få tak i 22 LR patroner med hagl. Jeg vet at CCI lager disse, men Schou har ikke tatt inn, fordi det er blyhagl. Altså må mann til Sverige.
  13. Da har det groveste tilskuddet fra Blaser kommet i butikk. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=45297159" target="_blank
  14. I butikken min har jeg ei isfiskeavdeling og skulle hatt mark og maggot, men har ikke noen leverandør. Pure Fishing og Elbe Normark har ikke. Noen som hvet hvor jeg kan få kjøpt dette ?
×
×
  • Create New...