Jump to content

Nightmaster

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lada opp hylsene som var engangskutt. Fabrikkladningen holdt såvidt 8eren på 100m. Mine hjemmelagde holdt sentrum på 200m. Ikke noe utforsket ladning. Konklusjon må være de lades med skei der borte?
 2. Hylser til jakt bruker eg gjerne sellier eller partizan. Da de har en tendens til å forsvinne etterhvert. Så det blir aldri mere enn 2-3 omladinger.
 3. Vi har opplevd endel overtrykk på selleri og gullerot.Popper hetter i 3006....Kiler sluttstykket i 6,5... Og somsagt dårlig presisjon med partizan... Minute of papptallerken på 100m.... Men har tidligere brukt både hylser og kuler av nevnte fabrikat. Med gode resultat.
 4. PRVI heilmamtel 3006 testet i dag. Ikke noe samling å skryte av. Etter 3-4* kommer lav 8er. Så nye * så lav 8 lav9 og oppi sentrum igjen.... Kjøpte heldigvis kun 100 skal nå lade i hylsene for å se om eg får bedre samlinger da....
 5. Skinne hver dag hele uka, men eg bruker Sauer,railmount og weaver baser. Kan ikke komme lavere pga løpet.
 6. Er det noen i Kongleriket som besitter en slik? Eller har testa en slik?
 7. https://www.sportsbutikken.no/barrett_1111.html Bruker erfaringer? Muligheter for Komplett reinsrigg under 3kg med demper!!
 8. Gamle historier uten bilder eller skikkelig dokumentasjon. Er somregel berre historier. Vekt oppgitt i pund eller mark, blir gjerne kilo etter 100år. Har sjølv fått sett ein legendarisk hjort. Som var omtala som ett av bygdas underverk. Kvar Gong det er snakk om store hjorter og nokon av den eldre garde er tilstades blir denne omtala. Din 14tagger blir liten i forhold osv...Skytter er under torva og dei fleste som hugsar bukken likeså. Men eg var med å rydda i dødsboet... Og der fann vi eit spinkelt 9taggers gevir utan krune? Og det var bekrefta att det var einaste bukken han hadde
 9. Bruker 250TTSX i 760ms til allt. Skyter 20talls hjort en og annen elg,rein,rådyr,rev og villsvin. Ekspanderer fint forbi 200 hvor langt forbi er eg ikke sikker på. Men setter sjølv grensa på 250.. fine slakt gode sårkanaler og korte fluktstrekker.
×
×
 • Create New...