Jump to content

40årskrisa

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har det gått en uke siden jeg sendte siste søknad, og jeg begynner allerede å bli utålmodig 🤣🤣🤣
 2. Aktivt hørselvern til 399,- https://www.xxl.no/brecom-hearing-protection-muffs-w-aux-aktivt-horselvern/p/1165855_1_style Høres ut til å være for godt til å være sant, er det noen som har testet?:)
 3. Jeg er veldig fersk med hagla, og kunne tenke meg å finne et kurs, gjerne over flere dager med innføring i hagleskyting.. Noen som vet om det arrangeres noe i sør for Trondheim? (annet en det som skal være på jakt og fiskesenteret til sommeren) Tar også gjerne imot tips til youtube filmer jeg kan lære noe av..
 4. Jeg sendte en søknad til Agder i går, så får vi se.... Har enda ikke fått kortet på våpenet fra September så er vel bare å smøre seg med tålmodighet😅
 5. Men en avtrekker..... og en tykk 12’er...
 6. Ja, men type ukjent billig... pluss et 3-9x32 Tasco så disse må skikkert byttes.. Tror det er orginale Zoli montasje med hurtigkobling...
 7. Hva tenker folk om denne? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=141675135 Antonio Zoli 20 - 7*57R
 8. Hei, Jeg sikler veldig på å komplettere våpenskapet med en kombo, primært til rådyrjakt. Fikk en lur ide at kaliber 12 eller 20, og 223 eller 308 var smart fordi dette er kaliber jeg bruker i de andre våpene mine, men når jeg begynner googlingen så leser jeg at 223 eller 308 ikke er tingen.. "Alle" sier jeg må ha 7x57R. Kan noen forklare så enkelt at til og meg jeg forstår hvorfor jeg skal ha 7x57R og ikke 223 eller308? Tenker to avtrekkere med hagle på første er lurt da jeg tror det er hagle som brukes til ev raske skudd, Er det riktig tenkt av meg? Takk for hjelpen:)
 9. 40årskrisa

  Pussesett

  Helt enig, synes generelt ferdige sett er noe "søppel"... Har noen sett fra Gunslick og Hoppes, men synes det bli litt halveis så jeg har laget mine egne sett.... Mitt "hjemme pussesett" *Tipton pussestang, *VGF Pussepropper *Gunslick messingbørste *En boks WD40 *Noen gamle gulpekluter Dette fungerer kanon! I felt har jeg med en liten pose som inneholder en bitteliten flaske olje, en boresnake og et par Remington oljelapper - så tar jeg "søndagsvasken" når jeg kommer hjem;)
 10. 40årskrisa

  Våpensokk

  Noen som har erfaring med våpensokk ved oppbevaring i våpenskap? Det begynner å bli fullt i skapet, og siden lekkerbiskene stadig ute for litt kos er det fort gjort å lage merker i stokk og blånering når jeg tar de inn/ut av skapet... ser det finnes egne gun socks, men er dette bare vas jeg egentlig ikke trenger?
 11. Ser ut som en vanlig o-ring ja, så da får jeg ta meg en tur på BT
 12. Gummipakningen i «batteritårnet» på min Nikko Stirling er litt morken, noen som vet hvor jeg kan få tak i en ny?
 13. Ble i dag eier av en sexy liten Beretta Silver Pigeon så jeg tror kjærringa får sove på sofan i natt;) Hagla er velholdt og fin, men forrige eier har vært litt ivrig med olje på stokken så den er litt klissete/seig et par plasser... Hva bør jeg bruke for å fjerne det overflødige?
 14. Takk for veldig godt svar Asterix, nå ble jeg mye klokere:)
×
×
 • Create New...