Jump to content

40årskrisa

Members
 • Posts

  182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

40årskrisa last won the day on May 4 2020

40årskrisa had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

40årskrisa's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

50

Reputation

 1. Har endel kanaler på Icomen som jeg lurer på om/hvordan de virker? Nod 1. nødnett? Fungerer den, og ev hvordan? Sikr 1—12B. Sikringsradio? fungerer den, og ev hvordan? Kan dette være brukenes f.eks når jeg er på jakt på fjellet uten gsm dekning? Sank 1-2. for bønder? Vil jeg kunne lytte?
 2. Vil denne funke på rådyr? 12/70 us 3
 3. Er det kun rype man kan skyte på statskog sine rypekort, eller gjelder det også for annet jaktbart småvilt?
 4. Ble ikke så mye klokere før jakta, så den gamle Blaser buksa ble med i år.. Men har vel kommet frem til at Fjellreven vidda eller Keb er beste alternativet...
 5. Noen som har tips til en brukbar påleggskutter? Tenker det hadde vært en genial gadget når jeg skal lage beef jerky eller finnbiff
 6. Stemmer det @Sølvrev en flott bukk i mine øyne😍 Lekte med tanken på å ofre en ytrefilet, og likte forslaget ditt om å steike den i godt smør for så å la den hvile i folie... Da steiker/bruner du den bare som en steik som skal i ovnen da?
 7. Etter å ha felt min første rein i år er frysen proppfull med deilig reinkjøtt, vi skal ha gjester neste helg og jeg tenkte brilljere med egenskutt middag:) Jeg er (sånn helt objektivt sett) veldig god på finnbiff, men den har jeg laget så mange ganger med kjøperein at jeg har lyst til å briefe med noe annet... Jeg har steiker, fileeter, hjerte og kjøttdeig i massevis, men hva skal jeg lage? Forslag? PS! Blir dette en innertier blir det myyyyye lettere på hjemmebane å få fri til jakta neste år, så det er helt klart en baktanke med hele greia her;)
 8. Noen som vet om det arrangeres slaktekurs/utvommingskurs noen vei i Sørnorge nå i høst/vinter?
 9. Fant ut av det, den skrur seg av et par dager etter den har oppnådd 100% case closed:)
 10. Finnes det noe formel/tommelregel for å regne om fra slaktevekt til levende vekt? jeg har en reinsbukk med slaktevekt på 65kg, hva veide den før jeg satte kniven i den?
 11. Gammel tråd, men er det noe som vet hvordan en skrur av igjen denne Tenderumen? https://www.fjellsport.no/tenderum-morningstimer-baerbar.html?channable=01384b696400323631313231a7&gclid=Cj0KCQjwsZKJBhC0ARIsAJ96n3UrtakkAQcf1M7TWcqaSBMmTdkaekjt0Sz9l6PcOxeZ7tOzsMUKDB4aAo6EEALw_wcB
 12. Hei! "Alle" pakker tydeligvis kjøttbør i plastsekker før de bæres ut. Gjøres dette kun for å unngå blodsøl på sekk og klær, eller er det andre gode grunner?
 13. Det ble en standard:) -det enkle er ofte det beste;)
 14. Hei, Jeg er litt usikker på om måten jeg har slaktet/hengt bukken fra i går på er innafor? Jeg har partert men ikke finskjært, og hengt alt under en veranda veldig luftig og i skyggen fra verandan Et stykke i hver viltpose (1 lår en pose, en ytrefilet en pose etc), denne har jeg bundet litt ut slik at kjøttet henger fritt inni posene Hang alt ut i går kveld/natt, og tanken er 40dg, MEN så melder de veldig varmt i type 20-22 grader de neste dagene Hang det som sagt ut ca midnatt i går, tenker da å la det henge til i morgen kveld før jeg rensjærer/pynter og fryser det... Høres dette greit ut? Kjør debatt:)
 15. Det ble 22lr til å starte med, men blir nok fort både et 17hmr og et 22wm også etterhvert;)
×
×
 • Create New...