Jump to content

40årskrisa

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

40årskrisa last won the day on May 4

40årskrisa had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har et tips til hvor man finner kontaktinformasjon til jaktleder/ansvarlig på et respektivt vald (jeg vet valdnummer)
 2. BLACK WEEK XXL har tyvstartet Black Friday, Black week, Black ditt, Black datt eller hva pokker de kaller det nå.. Dette er mye kikkert for 1500 spenn:)
 3. Hadde akkurat besøk av en geit med kje. Jeg la merke til at geita og et av kjeene hadde hale, mens det siste kjeet ikke hadde. Vil det si at geitekje har hale, mens bukkekje ikke har?
 4. Hvordan funker denne på elg?
 5. Noen som vet hvilke tre som fikk toppscore?
 6. Frysing av hel rype! Hvordan skal jeg pakke inn en rype for frysing? tett plastpose?
 7. Jeg er godt fornøyd med disse: https://www.xxl.no/chevalier-liner-sock-coolmax-sokk-svart/p/1083156_1_style og disse https://www.xxl.no/chevalier-boot-sock-heavy-ullsokk-gronn/p/1148666_1_style Ang fjellduk så gidder jeg ikke dra på en foret versjon, synes den blir for stor og tung.. uforet beskytter mot regn og vind, og det holder i massevis for meg (som ikke er veldig frysen)
 8. Årets pakkeliste, kjør debatt:) På kroppen: · Liner sokk · Ullsokk · Jaktstøvler · Jaktbukse · Ull boxer · Ull trøye · Caps Klær i vanntett pakkepose for å ha i sekken hver dag · Liner sokk · Ull sokk · Ull longs · Ull trøye · Ull genser (RAV) · Buff · Hansker · Ytterjakke · Lue Annet pakket for å ha med i sekken hver dag: · Fjellduk
 9. Kjøper hele kasser da er det somregel en helt annen pris enn pakkepris... Hvorfor blir jeg lurt om jeg kjøper Rottweil?
 10. Nja, jeg har shoppet litt rundt og det er ikke så allverdens forskjell synes jeg, sist kjøpte jeg lerdueammo kal 20 til 2,- skuddet, og jeg gir vel 1,50 eller no for kal 12.... Jaktammo er omtrent samme prisen, (f.eks Jakt & Friluft Rottweil ammo)
 11. Vet ikke hva dere gjør om nøyaktig en måned, men jeg er på vei inn i terrenget 😁
 12. Tror det er lite som slår sportstape der jeg da, må bare få det på før en får gnagesår... Compeed er fint om en allerede har fått sår, men det er ubrukelig uten en runde sportstape på... (nei, jeg jobber ikke i sportstape butikken haha)
 13. Jeg trives veldig godt med en uforet fjellduk fra Helsport... Fungerer veldig fint som poncho med sine armer og hette. Den er liten og lett men samtidig "god og varm" å ligge i forutsatt at en kledd seg rett under... Er også fin å slakte på og pakke inn kjøttbør i, bare å skylle når den er full av blod og gris:) Bruker også en Diamondback (vel og merke 10x42, men ikke store forskjellen på 10 og 8) fungerer som bare det Godt kjøp!
×
×
 • Create New...