Jump to content

40årskrisa

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser ut som en vanlig o-ring ja, så da får jeg ta meg en tur på BT
 2. Gummipakningen i «batteritårnet» på min Nikko Stirling er litt morken, noen som vet hvor jeg kan få tak i en ny?
 3. Ble i dag eier av en sexy liten Beretta Silver Pigeon så jeg tror kjærringa får sove på sofan i natt;) Hagla er velholdt og fin, men forrige eier har vært litt ivrig med olje på stokken så den er litt klissete/seig et par plasser... Hva bør jeg bruke for å fjerne det overflødige?
 4. Takk for veldig godt svar Asterix, nå ble jeg mye klokere:)
 5. Kan noen ENKELT forklare meg forskjellen på disse to? Og gjerne hvilken dere ville valgt til rypejakt for meg på 182cm om det har noe å si.. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=149495472 https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=152189059
 6. Er 8000,- litt dyrt for en brukt T3 (ikke X) 223 med hausken demper (uten kikkert/montasje)
 7. Primært lokkejakt på rådyr, samt sjøfugl.
 8. Hei, har to børser på hånden, men klarer ikke velge hvilken jeg skal gå for... Tikka T3 223 eller Remington 700 VLS 223 Kjør debatt:)
 9. Takk, da blir den min:)
 10. 40årskrisa

  Røverkjøp?

  Jeg kan få tak en ny slik til 1300 kroner, er det noe å samle på? Vet det er billigversjonen så det holder, men vil den være bedre enn min Leupold VX-1 3-9x40?
 11. Hei, Har fått rådyrjakt på Kristiansand kommune sin eiendom på Gill, dette er et område jeg er veldig lite kjent i.... Er det noen som har jaktet her, og vil komme med noen tips til en nybegynner? Har ikke tilgang på hund så det blir å prøve seg på lokking, og eventuelt litt smygjakt... Tenkte egentlig å finne meg en lysning/jorde etc, og prøve meg med buttalo`n, men finnes det noen sikre plasser ?
 12. Hvordan holder kokte egg seg i sommervarmen på fjellet?
 13. Ser alle er veldig opptatt av å flå, og fjerne fett asap zulu... Greit det, men hva er definisjonen av asap zulu? Bør dette gjøres rett etter fall, eller kan en vente til en er tilbake på land? Sett at jeg kommer hjem med noen bryst, må de rett i frysen/panna eller tåler de noen dager i kjøleskapet?
 14. Noen som har Dagbladet abonnement og kan avsløre vinneren?
 15. Egentlig ikke en ren «rifletråd» sak, men fant ikke bedre plass så admin må gjerne flytte om dette passer bedre en annen plass. Kjenner jeg har veldig lyst til å utvide garderoben litt fra dagens ene 308 og en 12/76 Har jeg bruk for mer? Neppe, for det jeg har dekker mitt behov -men jeg har lyst på😂 så tenkte slenge inn fire søknader jeg kan ha i bakhånd om det dukker opp noe pent brukt... Har lyst på en finkalibret rifle i 223 og/eller 22 samt en 20 hagle (fugl) og kanskje en kombi av noe slag... (rådyr/sjøfugl) Da må vel garderoben bli rimelig komplett eller er det noe annet som kan være kjekt å ha?
×
×
 • Create New...