Jump to content

40årskrisa

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

40årskrisa last won the day on May 4

40årskrisa had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Frysing av hel rype! Hvordan skal jeg pakke inn en rype for frysing? tett plastpose?
 2. Jeg er godt fornøyd med disse: https://www.xxl.no/chevalier-liner-sock-coolmax-sokk-svart/p/1083156_1_style og disse https://www.xxl.no/chevalier-boot-sock-heavy-ullsokk-gronn/p/1148666_1_style Ang fjellduk så gidder jeg ikke dra på en foret versjon, synes den blir for stor og tung.. uforet beskytter mot regn og vind, og det holder i massevis for meg (som ikke er veldig frysen)
 3. Årets pakkeliste, kjør debatt:) På kroppen: · Liner sokk · Ullsokk · Jaktstøvler · Jaktbukse · Ull boxer · Ull trøye · Caps Klær i vanntett pakkepose for å ha i sekken hver dag · Liner sokk · Ull sokk · Ull longs · Ull trøye · Ull genser (RAV) · Buff · Hansker · Ytterjakke · Lue Annet pakket for å ha med i sekken hver dag: · Fjellduk
 4. Kjøper hele kasser da er det somregel en helt annen pris enn pakkepris... Hvorfor blir jeg lurt om jeg kjøper Rottweil?
 5. Nja, jeg har shoppet litt rundt og det er ikke så allverdens forskjell synes jeg, sist kjøpte jeg lerdueammo kal 20 til 2,- skuddet, og jeg gir vel 1,50 eller no for kal 12.... Jaktammo er omtrent samme prisen, (f.eks Jakt & Friluft Rottweil ammo)
 6. Vet ikke hva dere gjør om nøyaktig en måned, men jeg er på vei inn i terrenget 😁
 7. Tror det er lite som slår sportstape der jeg da, må bare få det på før en får gnagesår... Compeed er fint om en allerede har fått sår, men det er ubrukelig uten en runde sportstape på... (nei, jeg jobber ikke i sportstape butikken haha)
 8. Jeg trives veldig godt med en uforet fjellduk fra Helsport... Fungerer veldig fint som poncho med sine armer og hette. Den er liten og lett men samtidig "god og varm" å ligge i forutsatt at en kledd seg rett under... Er også fin å slakte på og pakke inn kjøttbør i, bare å skylle når den er full av blod og gris:) Bruker også en Diamondback (vel og merke 10x42, men ikke store forskjellen på 10 og 8) fungerer som bare det Godt kjøp!
 9. Noen som har tips om boksere som funker fint på lengre fjellturer sommerstid? Jeg blir fort svett etter noen timer med sekk i varmen, og derfor også sår mellom rognposen og låret noe som er j.. ubehagelig (men tips: zinksalve er alltid med!). Har testet litt forskjellig undertøy, men kan ikke si jeg enda har funnet en skikkelig god boxer til turbruk..... Noen som har erfaring med aclima, tufte, devold, comfyballs etc ?
 10. Kanskje ikke førstehjelpsutstyr, men myggolje er alltid med!
 11. Jeg kjøpte akkurat en brukt Leica 1200 -har bare fått testet litt, men du verden så genial! Uten erfaring med andre, men ser noen store fordeler: *Liten og lett *Veldig rask *Enkel i bruk (til og med skjønner hvordan den ene knappen skal brukes;)) *Virker bunnsolid *Den "gummien" som er utenpå henger som limt i hånda, selv når bløtt *Klare og tydelige tall i både sollys og skumring *Har ikke fått testet maks avstand som visstnok skal være 1200m, men jeg skal bare vite om det er 100 eller 200m
 12. 40årskrisa

  Hodelykt

  Løfter opp denne tråden igjen:) Hadde et uhell med den gode gamle Petzl Tikka 4-led`n min, så den avgikk med døden😢😢 Har noen et tips om en liten og lett lykt med brukbart lys? Skal brukes til reinsjakt, kan fort bli mørkt på vei tilbake til basen om en er heldig å få fall sent på dagen så trenger bare å se hvor jeg setter føttene og litt på kartet -ingen flomlys...
 13. Fylle hullet med WD40 etc, og la det stå natten over slik at det trekker ned i gjengene? Slagskrujern som muren nevner, ev bare slå på toppen av skrujernet mens en vrir (NB! viktig å ha et skrujern/bits som passer) Varm stålet godt, for så å spraye is-spray på selve skruen.. Da løsner det meste:)
×
×
 • Create New...