Jump to content

40årskrisa

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

40årskrisa last won the day on May 4 2020

40årskrisa had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finnes ikke denne forskriften på bokmål noen vei? Burde vel kanskje ha fulgt bedre med i nynorsk timene for noen årtier siden😜
 2. Synes jaktbuksene fort blir litt klamme i varmt vær, og vil prøve med en nettinglongs under. Sverger til Brynje på overkroppen, men hva bruker folk nedentil? Vektlegger komfort og "lufting"/kjøling, ikke varme;)
 3. PS! Ved bruk av sekketralle: Pass på å ha nok luft i dekkene, og en stropp rundt slik at skapet henger fast i tralla.
 4. Del 1 Mekanisk kodelås er drittøfft, liksom litt Egon Olsen å vri frem og tilbake:) MEN Du blir lei av å bruke et minutt på å åpne skapet (jeg har mekanisk lås på en vanlig safe) Elektronisk kodelås ser i mine øyne litt "billige" ut, men jeg har vel hørt om flere mekaniske som har kilt seg enn elektroniske... Nøkkellås så må du passe på nøkkelen da... Jeg har som mange andre en boks med firesifret kode som ligger "ikke midt i glaningen" men fortsatt lett tilgjengelig. reservenøkkel er gjemt en helt annen plass som INGEN finner:) Del 2 8/16 skap blir TRANGT me
 5. Har en Howa 1500 223 Heavy Barrel som jeg i utgangspuntet er veldig glad i da den har en syk presisjon, men jeg blir ikke helt fortrolig med den laminerte stokken... Blir liksom litt mye ved for min del😂 Noen som har et tips om en litt nettere stokk til denne?
 6. Lokallaget jeg er medlem hos er svært lite aktive, og skytebanen er av det enkle slaget:) Jeg vurderer derfor å bytte til nabo lokallaget som er veldig aktive, og har en moderne bane.. Noen som vet om dette lar seg gjøre, eller om jeg må melde meg ut og inn igjen?
 7. Skulle på lerduebanen i går, og iom at jeg bruker egen ammo måtte jeg slenge fem seks pakker i en pose og de blir liggende å slege i bilen på vei opp.. Hva bruker du til å transportere hagleammo i? (Jeg bruker både kal 12 og 20)
 8. Er litt fysen på å lese jaktblogg, og eller høre jaktpodcast.. Har hørt allt av Jegerpodde, Jakt -og fiskepodden etc så trenger noe nytt:) Har du et tips?
 9. Dette pyntet godt opp i kjellergangen din😊 Finnes ikke noe mer sexy skap en FJ sine😍 (selv om jeg synes de er overpriset... (ja, jeg er bare misunnelig😜))
 10. Hei! Var i en enkel diskusjon i helga rundt leirduer, det ble ytret bekymring rundt eventuelle forurensinger etter leirdueskyting. Jeg parerte kjapt og elegant at dette bare var leire så de løser seg opp i regn og "forsvinner" uten noen form for foruensing og motparten aksepterete dette uten videre diskusjon... I ettertid var jeg inne å googlet for å sjekke at jeg hadde sagt faktisk stemte:), så leser jeg "Leirduen er en rundformet «tallerken» og blir i dag laget av bitumen (asfalt)" i min verden inneholder asfalt en betydelig andel olje/tjære eller noe sånt? Fi
 11. Tenk også litt på ammunisjonspriser... Kaliber 16 er ikke så tilgjengelig, og relativt dyrt... kaliber 12 er det mest vanlige, og billigst.. Jeg er selv stor fan av kaliber 20, lekre og smekre våpen og ikke så veldig mye dyrere ammo enn 12’ern. F.eks. Oe slikt?
 12. Noen som har testet denne? https://no.harkila.com/nb-no/shop/jaktklaer-til-herre/jaktbukser-1/mountain-hunter-hybrid-bukse-110122629
 13. No afence, men min avfukter står med hudrostaten? på 40% og går da et par tre timer i døgnet for å holde et lite rom knusktørt. Dette gir en kostnad på 15-20 kroner i måneden ved normal strømpris.. Sett bort ifra at selve afukteren koster 1500,- vel å merke er jo "driftskostnadene" mindre enn ved bruk av poser, i tilegg får jeg et tørt rom til alt annet som ikke får plass i skapet slik som telt, klær, soveposer etc
×
×
 • Create New...