Jump to content

40årskrisa

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Har investert ien J107 (versjonen med ramme) og førsteintrykket er at dette er kvalitet... Virker godt dimmensjonert og solid, samtidig som den virker komfortabel å bære (selv om den bare har blitt testet på et par ekspedisjoner i stua:)) Gleder meg til å få testet den i praksis til høsten:) Noen som har erfaring med denne versjonen, virker som rammen gjør den veldig stabil og fin? Sikkert ubegrunnet bekymring, men hvordan er det når man stapper en børse med kikkert inn i hylsteret -er det ikke fare for å kunne ødelegge/presse kikkerten ut av posisjon?
 2. Hva gjør man med en rev etter man har skutt den? er det noe å ha?
 3. Nok et dumt spørsmål fra nybegynneren: 😂 Jaktammunisjon med plastspiss: Er denne mer utsatt for skader under lagring og lading (inn i børsa altså;)) enn prosjektiler med metallspiss? noe som igjen kan føre til dårligere presisjon? Ser for meg at en ørliten skjevhet i plasten (selv om den virker veldig hard) kan gjøre at prosjektilet endre retning....
 4. Hei, Kan noen komme med et konkret tips til en som ikke blir klok på all forskjellig ammo🤣"... Hva jeg skal ha i min Remington 700 308W når jeg skyte storviltprøven i sommer, og ha med på villreinjakt til høsten? Jeg lader ikke selv enda, så det må være "hyllevare"
 5. Da gikk en liten drøm i oppfyllelse for meg:) !!!!!! Fikk plass på opplæringsjakt så nå kan ikke sommeren gå fort nok for min del:) (kommer sikkert til å dra opp snittalderen drastisk på de seks deltakerne som skal være med🤣, men håper å lære masse)
 6. Kjener jeg blir litt misunnelig på dere som får kort.... Venter i spenning på trekningen i Setesdal Ryfylke:)
 7. Et dumt spørsmål fra ferskingen: Fikk mail fra Inatur i dag: Første trekning hos Statskog SF er gjort, og du har dessverre ikke blitt tildelt småviltjakt. Det står "Første trekning"... fungerer det da slik at det blir en ny trekning om noen frasier seg jakt, eller ikke betaler?
 8. Problem løst:) Intersport hadde "Gamasjestrikk" som metervare, fire nye banneord når jeg tredde gjennom og jakken ble som ny!
 9. Hei, Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt sånn rund elastisk snor som er inni jakka (stramming i livet etc) ?
 10. Hei, Har lyst på løst magasin til min Remington 700 308WIN Er dette brukenes? https://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=40b5&prodid=12136
 11. Hei, Er det sånn at originale Leupold flip up cover er verdt tre ganger det et sett koster fra Butler Creek? Leupold Alumina flip back lens cover kit Kr 999,00 Butler Creek flip back (2x149,00) Kr 298,00
 12. Var ikke enkelt dette😡 Har fortsatt litt rust igjen i overgangen mellom løp og "sammenkopling?" Klarer ikke få pusset nedi der.... Vurderer å blåse rent med trykkluft, og spraye på fluid film (lanolin) eller tilvarende for å stoppe prosessen (tør ikke prøve med kjemisk rustløser mtp blånering) Hva tenker dere om denne løsningen?
 13. Da gjenstår det bare å finne ut hvordan jeg kan få tatt knekken på rusten mellom løpene, her kommer jeg ikke til med tannbørste for "sprekkene" i sammenføyningen av løpene er bare 2-3mm:(
×
×
 • Create New...