Jump to content

Sakoen75

Members
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sakoen75 last won the day on February 6

Sakoen75 had the most liked content!

Community Reputation

94 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja var vel epler og bananer jeg sammenlignet må jeg innrømme. Men er enig i at gammel måten med fil, litt sort magi og sot lampe er imponerende arbeid.
 2. Er vel tusenvis av ting som produseres med tilnærmet null pasning i cnc. Så det er opp til hvilken toleranse du bestemmer deg for og kvalitets kontrollen som bestemmer hvor skranglete våpenet blir. Men hvor mange 1000 skudd må en i utgangspunktet skranglete Remington 870 med de samme patronene ha for å bli utslitt?
 3. Takker og bukker. Hadde jeg ventet til dagen etterpå og ikke i "blod rusen" så hadde jeg sett at det var Hardangervidda 291 og ikke 2207... Blir jaktstart 01.Aug i tillegg også ser jeg nå.
 4. Da var jeg kommet hjem og det lå en konvolutt med kort og det hele til CWD prøver. Men hadde håpet på at det lå en kart som viser området. På kortet står det bare 2207 Hardangervidda, finnes det en oversikt på nettet som jeg ikke klarer å finne?
 5. Har du noen kilder som sier det så er jeg takknemlig hvis du deler de.
 6. Så lenge det ikke dekker skiltet/kjennemerke er det lovlig så langt jeg kan forstå. Kan ikke huske at det er spesifisert noe om selve kjøringen med avtakbare hengerfester. Men andre regler som spiller inn. Litt som oljeskift eller NAF klistremerke i frontruten ikke spesifikt er nevnt i loven. Men det er regler for fri sikt som dekker dette hvis de er midt på ruta. Står litt om kjennemerker her https://lovdata.no/forskrift/1990-01-25-92/§2-9 Men smør det godt og beveg det i det minste når du bytter dekk så slipper du å kaste penger ut av vinduet, ikke billig for nytt feste etc.
 7. Da risikerer du kjøreforbud hvis du "modifiserer" med sveising. Når det er rustet fast så vet du heller ikke (risikerer å ikke vite) om det sitter tilstrekkelig fast i lås heller.
 8. For Hardangerviddas del sør for Rv 7 blir jakttiden f.o.m. 10. august t.o.m. 22. september. For Hardangerviddas del nord for Rv 7 blir jakttiden f.o.m. 1. august t.o.m. 22. september. For Nordfjella blir jakttiden f.o.m. 1. august t.o.m. 30. september.
 9. Noen som har lest noen bøker som er verdt å lese om jakta?
 10. Var mest for å se hva støvsugeren klarte så da røk en diesel tank fra en lastebil. Men jeg misforstod TS litt og trodde han skulle mette et tre stykke for å impregnere det med olje eller noe sånt. Er en egen tråd om stabilisering av kniv skaft, søk den opp der er det mye informasjon TS, bruker de ikke trykkluft for å drive en vakuum pumpe?
 11. Alle (nesten) har jo en støvsuger stående. Husker ikke hvor kraftig vi målte den til men fikk nå sugd flat en diesel tank. Sug vakuum og steng ventilen.
 12. Har betalt til Ulvik men ikke hørt noe fra de. Noen som har hørt noe?
 13. Sakoen75

  Multirail-skinne ?

  Men å ødelegge mange tråder med OT piss og generelt piss det er ok dere (skrevet med glimt i øyet)
 14. Bladene pleier å være universal og det er de som slites. Jeg er også så fornøyd med Bacho som du kan bli av en baufil. Usikker på hvilke blad jeg kjøpte sist.
×
×
 • Create New...