Jump to content

Sakoen75

Members
 • Content Count

  830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sakoen75 last won the day on February 29

Sakoen75 had the most liked content!

Community Reputation

225 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har blitt glad i en Zeississ Victory 2.5-10x50 en ok kikkert til det meste.
 2. Hva er det perfekte siktet for deg til storviltjakt i fjellet?
 3. Du kan se for deg at dyrene "lyser" varme. Står dyret etc bak et kratt og du hadde satt en lykt på samme plass og kan se lyset fra lykten så ser termisk utstyr lyset fra dyret.
 4. Ja rart kroppen ikke selv har kommet på at det beste er å klemme sammen pikk og pung der de er ment å ligge, klamt og godt.
 5. Idiotisk spørsmål fra meg, det er TTSX og Ikke TSX du har ladet med @fredriko?
 6. Ja krysser fingrene og tær for forslaget blir stående.
 7. Foreløpig er 130gr litt for lite til hjort, elg osv
 8. @fredriko Hvis du vil ha Nosler Partition effekt så har RWS en blyfri "Partition". https://rws-ammunition.com/en/products/centerfire-rifle-cartridges/rws-30-06-evo-green-9-0g?tx_twruag_ammolist[filterForm][filter][caliber]=33&tx_twruag_ammolist[filterForm][filter][type]=1&cHash=33ea940580acf6a9753a8ee01db0aea0
 9. Vitamin C fikk de gjennom kilder som reinsdyr-lever, tang, muktuk og selhjerne. Fordi disse matvarene vanligvis spises rå eller frossen, blir vitamin C inneholdet bevart. Vitamin C som ville bli ødelagt ved oppvarming blir i stedet bevart når de spiser det rått.
 10. Sakoen75

  Barneøks

  Ble en liten viking øks fra Øyo. Virket som skaftet sitter bra i små hender, litt grov overflate så den ikke blir glatt. Takk for tips.
 11. Sakoen75

  Barneøks

  Takk for tips, flere fine å velge i.
 12. Ja jakt-bil brukes til mer en å kjøre til parkeringsplassen. Transport av elg, hjort osv, atv, jakt tårn, ved, kajakk med utstyr, undervannsjakt utstyret, lavo og vedovn. Jeg sover noen ganger baki Hilux'en på tur/jakt trangt men det går. Luxus hvis jeg har med et lite Hånda aggregat (på utsiden) og en varmevifte. Var det kun for å komme frem til jakt området kunne jeg like godt kjørt moped.
 13. Sakoen75

  Barneøks

  Noen som har et forslag til ordentlig øks for en fire åring? Skaft og økse-hode bør passe sammen, har sett på noen men da er det et normalt stort hode med et "barne" skaft montert. Han skal ikke akkurat hugge tømmer og det er mest pinner og små trær som blir offer for øksa.
 14. Hvor mye ble bota for noe sånt? Regner med det er fryktelig dyrt.
 15. Tror det er veldig avhengig av hvor du bor. Jeg har alltid hatt 4x4 og aldri fått problemer opp en bakke hjemme. Har Hilux nå og glemmer og sette in 4x4 noen ganger når det er glatt og blir stående og spinne. Inn med 4x4 og tar bakke start og kommer fint opp. Tidligere hadde jeg en Honda CR-V med "automatisk" 4x4 aldri noen problemer med å komme opp. Men bor en med godt brøytet og strødd vei så er sikker 2-WD like greit.
×
×
 • Create New...