Jump to content

Sakoen75

Members
 • Posts

  1,104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sakoen75 last won the day on February 25

Sakoen75 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sakoen75's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

333

Reputation

 1. Kobber og bly blir brukt som overflatebehandling av metaller ja.
 2. Var selvpålagt og ikke et lovkrav. Staten kan sikkert bruke napalm eller BK skulle de finne ut at det var tingen. Kan ikke finne rapporten/reportasjen men mener de brukte Lapua Naturalis i 6,5×55, i andre kaliber husker jeg ikke hva de brukte. Kan også være jeg har lest det på kammeret så ta det med en klype salt 😅
 3. Skal ikke si det er fasiten men mer mine tanker uten å diskutere selve forbudet. Blir ikke 5.7x28 ammo solgt sivilt blir det ikke mange patroner i feil hender. Var rifle i kaliberet lovlig er det plutselig lett å skaffe ammo til en ulovlig pistol for de som ønsker.
 4. Måtte ikke de bruke ammo etter det gammle kravet?
 5. Takk for det. Ser ikke ut som det skal renne over av villrein når det er stier og kjørevei på kryss og tvers. Får prøve å la eventuelle turfolk lede dyr min vei skulle de være i terrenget samtidig. Naturen ser ut til å være fin der oppe så blir sikkert fin tur uansett utfall.
 6. Har fått kort i Øyer Statsallmenning, er det noen som har noen tips for terrenget? Tenker litt på å begynne i triangelet mellom Eldåhøgda i N, Lyngkampen i Ø og Goppollen i V. Får litt inntrykk av at jeg blir å vasse i tur-folk i dette terrenget, mulig jeg tar feil?
 7. Hva står det på den osv, et bilde eller to hjelper også. Går også å legge den ut på finn.no og se hva som kommer av bud.
 8. Ser du på en "Bino Harnes" og har valg USA og Dollar koster den 99USD som er 857NOK. Bytter du til Norge og NOK koster den 1198NOK så alt av skatter/avgifter blir automatisk lagt på og du slipper og tenke på dette.
 9. Treffer greit her i Agder flere år på rad. Hvilket distrikt bor du i og hva er den reelle tiden nå?
 10. Kuiu pleier å levere hjem på en god uke som de andre sier. Husk å legge inn Norge og norske kroner når du skal bestille så slipper du tull med fortolling osv.
 11. Ligger på nettet estimert behandlingstid for alle distrikt https://www.politiet.no/tjenester/vapen/soke-om-vapentillatelse/saksbehandlingstider-vapensoknad/
 12. Ja skulle de bli usynlige? Buksene lyser ikke opp likt som signal orange. Orange blir orange med denne uv lampa mens den grønne og brune buksa blir i samme toner som resten. De ligger oppå en vanlig lysebrun papp plate så vil si orange skiller seg klart ut den nærmest gløder. Var samme effekt med signal gult. Legger jeg de under et helse teppe lyser det orange rett gjennom.
 13. https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/rundskriv-g-3600/id108749/#4 @Elmer K
×
×
 • Create New...