Jump to content

Sakoen75

Members
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sakoen75 last won the day on February 6

Sakoen75 had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Støtter siste, livet er ganske så bekymringsløst med 200K i bakhånd. Ryker jobben, jaja har greit dekke for "noen" måneder osv. Sikkert mer økonomisk å spare i fond osv men friheten til å ikke ha økonomiske bekymringer er ganske ubetalelig.
 2. Har kua det bra så produserer den mer melk og det er jo lønnsomt. Er ikke lenge siden dyra sto og lå på bettong eller stål gitter i dårlig ventilert fjøs fra Agust/september til nå å ha vann-madrasser og gummi dekket gitter og mulighet til å gå ut og strekke på beina året rundt. Er ikke bonde selv men det ser da ut som dyreholdet går i riktig retning selv om det er en bedrift drevet av profesjonelle (bønder).
 3. Noen av de har det som betalt jobb. Vi klarer å få fri til vår hobby jakt etc så klarer sikkert de det samme.
 4. Forandrer du på begge avtrekkene? Det ene er jo veldig lett allerede.
 5. Er det dyreposisjoner.no du tenker på? Er vel et par ukers forsinkelse der. Denne er mer oppdatert http://www.numedal.net/reinsmelding/
 6. Må huske på at jakt retten har vi fått av vår herre 😆
 7. Kjenner kun til en lik sak der en grunneier hadde som deg. Mener å huske at det eneste han kunne gjøre var å trekke seg ut av laget med de konsekvenser det gir for hans kvote og laget. Laget må selv lage så mye regler de bare vil innad i laget så det er andre muligheten du har. Selv ville jeg tatt det opp på årsmøtet og prøve å bli enige sånn.
 8. Tror ikke det er vanlig å blande inn vedlikehold av egne gjerder og vei i kjøttfordelingen etter jakta. Vi deler etter deltakelse etter evne under jakta. 2 personer for å få en hel part. Kan du ikke gå så kan du sikkert vaske saga eller ordne pause bålet. Men skjønner hva du føler når du sitter på 40% av tellende areal, hvor mange dyr hadde du fått hvis du trakk ut din eiendom?
 9. Ja, jeg får ikke reist før i slutten av August. Stemmer det at det er kun lov til å jakte på enslige bukker og mindre rene bukke flokker nå i den tidlige starten? Har ikke fått det skriftlig i mine papirer men ser på Facebook at det er flere som skriver det. Muligens det som påvirker utfallet så langt.
 10. Lukk sluttstykket og stikk inn en pusse stang etc og mål hvor langt du kan stikke den inn. *Tøm våpenet og kontrollere først så er det også nevnt siden det er helg.
 11. Et familiemedlem sier til VG at Manshaus selv hadde våpentillatelse, skrev avisa mandagh. Dette avviser Vandvik overfor VG tirsdag. - Han var heller ikke registrert med noen våpen på seg selv i våpenregisteret, sier Vandvik til VG. https://www.dagbladet.no/nyheter/kvitterte-ut-manshaus-tips-pa-noen-uker/71485891#_ga=2.93874206.228024984.1565542831-250089849.1549566801
 12. Var og klådde på disse magiske kulene på LS i dag. Bare vanlige kuler med litt spor i
 13. Sakoen75

  Bergans Powerframe

  Jeg har brukt vanlig sports-tape og det har fjernet knirkingen.
×
×
 • Create New...