Jump to content

Sakoen75

Members
 • Content Count

  566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sakoen75 last won the day on February 29

Sakoen75 had the most liked content!

Community Reputation

137 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har kjøpt flere demonstrasjons våpen og kan ikke si at jeg angrer. Noen riper er det eneste jeg har funnet og de hadde jeg uansett "fikset" selv. Mye penger å spare.
 2. Tell antall knepp du har fra topp til bunn
 3. 23.03.2020 er ny dato 🤔 Et litt merkelig bilde har kommet på siden av Sako. Ligner litt på ambolten i en tennhette.
 4. Avstand fra treff til sentrum av blinken hadde muligens ikke skadet. "12 cm opp 4cm høyre"
 5. Kulene kan jo fint være av vanlig konstruksjon, bly kjerne og "vanlig" mantel. Er bare 9 gram som trengs. (De er tydeligvis like vanlige som hønse-tenner må jeg innrømme)
 6. Er ikke vanskelighets graden av å produsere det som avgjør lovligheten tenker jeg. Men er helt enig i at det er et tullete påfunn med registrering av magasiner.
 7. Regner med at det er en qrw fra Leopold? Aimpoint Micro passer rett på, kjøper du denne https://www.schouvapen.no/aimpoint-micro-lrp-mont-sett-for-micro-2-2 så har du hurtig montasje også. Tror@hjortefot.com hadde stålkontroll på dette.
 8. Sakoen75

  Ny Sauer 200 Max

  Er redd jeg var med på å spore av denne tråden over på vårt favoritt tema. Er det mulig at jeg lager en ny tråd med "6XL" (ekstra lang) som tema og diskusjonen flyttes over i den av en administrativt ansvarlig?
 9. Hvilken svingmontasje har du?
 10. Takk for oppklaringen @E_Berg. Jeg var i tvil om at det bare var oppbevaring de mente og ikke etter registrering. Jeg er uansett ikke voksen nok til å ha uregistrerte hagler så jeg slipper å bekymre meg for det.
 11. § 78 andre ledd skal lyde: Uregistrerte hagler som er lovlig ervervet før 1. oktober 1990 regnes i kapittelet her som registreringspliktige skytevåpen. Skytevåpen som er lovlig deaktivert omfattes ikke av reglene om oppbevaring i dette kapittelet. Misforstod jeg dette eller er alle hagler registrerings pliktig nå? Hvordan skal de aktuelle eierne bli opplyst om dette?
 12. Nesten 3175g er da ikke så veldig mye? 5 skudds magasin som ikke stikker ut som en kjøl under børsa. 30-06 og 270 er jo ikke helt uvanlig å selge og det kommer flere kaliber å velge i. Stygg er den som alle andre syntetiske og metall "rammer" som kommer ut på rifler for tiden. (Har en Benelli Supernova som jeg gremmes over og Lupus tror jeg er designet av samme fyren.) Grei nok justerbar kolbe har den muligens så ikke sikkert GRS eller KKC må ta 4000,- kroner fra budsjettet. Tror ikke jeg hadde kjøpt meg en men den er sikkert helt grei, har jo 7 års fabrikk garanti leser jeg.
 13. Sakoen75

  Ny Sauer 200 Max

  Har du kilder på minimum kaliber? Står det ikke bare minimums vekt og energi på 100m?
 14. De sier pipene passer. Skal slite med å klare kravet i en 6XC til storviltjakt hvis jeg ikke har misforstått helt.
 15. Sakoen75

  Ny Sauer 200 Max

  Den er i tre deler. Kolbe, kasse og fortret (riktignok i alu). Har null peiling på det men, hvordan ville 7075 tåle løpsbytte systemet fra Sauer over tid? Tenker på den delte hylsa og de tre boltene. (Er ikke ute etter å kverulere, interessant å høre fra dere med erfaringer)
×
×
 • Create New...