Jump to content

hillbilli77

Members
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hillbilli77

 1. Hei.Sier Mange Takk for tipset.men noen er fantasipriser,DVS.de jeg har lyst på.MVH Bjarne.
 2. Hvor kan man få kjøpt en Puma White Hunter av den gamle typen med hornskaft,og ca pris?.60 års gave til meg selv.
 3. Har noen spørsmål om div.Riflekaliber.Er følgene kaliber i produksjon eller må man lade selv?.32-40 win.for John Wayne jub.Win.Nr.2. 350Rem Mag.Nr.3. 356 win for Win.94 Bigbore.Takker så mye for alle svar.
 4. Puma kniver.Hei,lurte bare på hvor det går an å få kjøpt en Puma white hunter med horn/beinskaft.De siste jeg så her i Norge var med noen ekle metall/modul grep.Takknemelig for alle svar.
 5. Min Tippoldefar (død) 1933 var landpostbud på 1900tallet og til 1927,og han var væpnet,jeg tror det var frivillig.V
 6. Hei.Kan få kjøpe en Winchester 94.jubileumsutgave i cal.30-30 win.Den har 16 tommers løp,er den lovlig til småviltjakt selv om det ikke blir favorittvåpenet.
 7. Prøv en Jahrmann harpunrifle i 10,15 ladd med drivpatron med 2 gram Ballistitt og harpun.Smertefullt deilig,må bare oppleves.
 8. Hadde de på en Remington Model 660 Magnum i cal.350 REm.Mag sammen med en gammel Redfield og tross en del rekyl oppførte de seg helt topp.Begrensningen var nok gubben bak rifla.1 skudd på elg og 4 varsel skudd= Paracet.og 5 prøveskudd + 5 til storviltprøve =Paralgin Forte,og 15+=Morfin/smertelindring på sykehus.JA.rifla er solgt som så mye annet,men jeg angrer BITTERT.
 9. Jaktleder mener Nei,da han som sagt mener atdet er hver enkelt sitt personlige ansvar å ha papirene iorden,sitat slutt.
 10. Er med i et jaktlag som jakter Hjort og ElgEn av disse er en yngre kar som går for en grunneier.Denne karen har de 2 siste årene ikke hatt 30 skudd samt skyteprøve men har allikevel skutt Elg så sent som iår.Jaktleder driter i å sjekke bevis på at folk har skyteprøve da han mener at hver enkel får stå til ansvar hvis noe skulle skje.Jeg er dritt lei dette og kommer til å politianmelde dette forholdet,og så er spørsmålet ,HVA slags straff vil vedkommende få?.Takknemmelig for alle svar+synsing.
 11. Totalt overdrevet hysteri,husk bare SARS,Fugleinfluensa,Kugalskap mm.For ca 30 år siden var jo også AIDS den nye svartedauen som ville føre til verdens undergang,så glem hele tullballet og ta livet med ro.
 12. Alm på Moi byttet for flere år siden om på min Rem.1100.Topp jobb til 400kr.
 13. Norma Plastspiss i 180 grain.Har brukr den i 21 år på ville nøffer,og kommer ALDRI til å bytte samme hva slags ny superammo med magisk mantel og mirakel dead tip som sikkert vil komme inn på markedet snart.HUSK at du ikke kan skyte et dyr dødt mer enn 1 gang.
 14. Holder 450 marlin kravet for storviltjakt?,og hvem selger ammo i dette caliberet?.Takknemlig for alle svar.
 15. Lydempere generelt,men på en klassisk High-Wall ser det helt pyton ut.
 16. Klart som blekk at politiet har gjort beslag i et stort antall våpen,spesielt når det gjelder en våpenbutikk,meget mistenkelig spør du meg,hva annet skulle de solgt der,zalo og smuglersnus?.
 17. 800 mil.hadde gitt masse mat og medisiner til de som hadde trengt det blandt de innfødte,men før det hadde kommet så langt hadde vel pengene som vanlig gått rett i lomma på en bande korrupte politikere.
 18. hillbilli77

  .35 Rem

  Prøv Pedersens Vaabenlager i Kristiandsand.
 19. Verdi på denne uten å ha sett den ca.12000 til 15000nkr.JA,jeg har hatt flere selv og er samler av sivile Mausere.
 20. Holder meg heller til den germanske stilen med en sivil Mauser Mod.B ikaliber 8/60 j og lederhosen mit grun gestapohat und der todessnapscfra en sølvlerke mens jaktlederen blåser Der Todesmarsjc fur elch og hele jaktlaget står i grunnstilling.Dette er toppen av kultur.
 21. Hva med gamle gode Remington 1100,er aldri feil etter mitt syn,men er sikkert delte meninger om dette og.Kjøpte min i 1976,og etterxxxxx tusen skudd still going strong.
 22. hillbilli77

  Lovlig?

  Er helt enig med EJ.skjøt for noen år sidenmed en Astra snecllfeuer på helautomat og pustet først ut da magasinet var tomt,selv om det ikke tok så lang tid.
×
×
 • Create New...