Jump to content

hillbilli77

Members
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hillbilli77's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Hei.Sier Mange Takk for tipset.men noen er fantasipriser,DVS.de jeg har lyst på.MVH Bjarne.
 2. Hvor kan man få kjøpt en Puma White Hunter av den gamle typen med hornskaft,og ca pris?.60 års gave til meg selv.
 3. Har noen spørsmål om div.Riflekaliber.Er følgene kaliber i produksjon eller må man lade selv?.32-40 win.for John Wayne jub.Win.Nr.2. 350Rem Mag.Nr.3. 356 win for Win.94 Bigbore.Takker så mye for alle svar.
 4. Puma kniver.Hei,lurte bare på hvor det går an å få kjøpt en Puma white hunter med horn/beinskaft.De siste jeg så her i Norge var med noen ekle metall/modul grep.Takknemelig for alle svar.
 5. Min Tippoldefar (død) 1933 var landpostbud på 1900tallet og til 1927,og han var væpnet,jeg tror det var frivillig.V
 6. Hei.Kan få kjøpe en Winchester 94.jubileumsutgave i cal.30-30 win.Den har 16 tommers løp,er den lovlig til småviltjakt selv om det ikke blir favorittvåpenet.
 7. Prøv en Jahrmann harpunrifle i 10,15 ladd med drivpatron med 2 gram Ballistitt og harpun.Smertefullt deilig,må bare oppleves.
 8. Hadde de på en Remington Model 660 Magnum i cal.350 REm.Mag sammen med en gammel Redfield og tross en del rekyl oppførte de seg helt topp.Begrensningen var nok gubben bak rifla.1 skudd på elg og 4 varsel skudd= Paracet.og 5 prøveskudd + 5 til storviltprøve =Paralgin Forte,og 15+=Morfin/smertelindring på sykehus.JA.rifla er solgt som så mye annet,men jeg angrer BITTERT.
 9. Jaktleder mener Nei,da han som sagt mener atdet er hver enkelt sitt personlige ansvar å ha papirene iorden,sitat slutt.
 10. Er med i et jaktlag som jakter Hjort og ElgEn av disse er en yngre kar som går for en grunneier.Denne karen har de 2 siste årene ikke hatt 30 skudd samt skyteprøve men har allikevel skutt Elg så sent som iår.Jaktleder driter i å sjekke bevis på at folk har skyteprøve da han mener at hver enkel får stå til ansvar hvis noe skulle skje.Jeg er dritt lei dette og kommer til å politianmelde dette forholdet,og så er spørsmålet ,HVA slags straff vil vedkommende få?.Takknemmelig for alle svar+synsing.
 11. Totalt overdrevet hysteri,husk bare SARS,Fugleinfluensa,Kugalskap mm.For ca 30 år siden var jo også AIDS den nye svartedauen som ville føre til verdens undergang,så glem hele tullballet og ta livet med ro.
 12. Alm på Moi byttet for flere år siden om på min Rem.1100.Topp jobb til 400kr.
×
×
 • Create New...