Jump to content

Haavard

Members
 • Posts

  871
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,236 profile views

Haavard's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

124

Reputation

 1. Jg søkte tre steder på Hardangervidda. Det er lagt ut trekningslister på to av dem og i gjennomsnitt ligger jeg på 358. plass på venteliste. Ønsk meg lykke til
 2. Jaktkort for rensjakt kan du kjøre i vaskemaskinen.
 3. En skrutrekker lager et lite hull og en kniv kan åpne en hel kropp.
 4. Jeg tenker alltid så enkelt som mulig. Helt vanlige fryseposer veier 2-3 gram og koster langt under en krone/stk. Ingen over - ingen ved siden!
 5. Det vet jeg ingenting om, men i norddelen er det vanligvis bare jegere og ingen dyr.
 6. Utenbygds? Nytt av året är at du får jakte i det sydvestre hjørnet, mellom Bjornesfjorden og Blyvarden. Det er dit du skal.
 7. Ingen politikere eller lover har noen gang bestemt hva som er lov. Heller ikke denne gangen. Det er først når saker kommer opp i høye domstoler vi vet hva vi kan forholde oss til. Frem til det gjetter alle, også politikere, politi og toll.
 8. Jeg har Freedom 3-9x40 uten firedot. Har ikke brukt den (det blir debut neste gang jeg skal skyte), men jeg er overbevist om at den er veldig mye mer enn bra nok til vanlig jakt.
 9. Er ikke 10x40 og 8x40 like store? Det du skal ha er 10x32. 10 er en stor fordel, 32 blir mye lettere enn 40 og det er ikke mørkt i fjellet. Tren på avstandsbedømning! Se ut et punkt 100 meter fra deg og gå dit. Etter noen forsøk sitter det. Selv hadde jeg en dårlig kikkert første året og halvårlig noen år etter det. Du kan jo kjøpe en hverdagskikkert for 2000 nå og så en til 15000 neste år om du blir bitt av basillen og vet hva du vil ha.
 10. Det jeg lurer på er hva de gjør der i stappmørket om det skulle komme en hjort? Om hjorten er omtrent som elg så ligger den jo nesten aldri på stedet, den ligger kanskje 100 meter bort - i en eller annen retning. Hvordan finner de den? Hva om de skadeskyter?
 11. Trend med store kikkerter er vel bare en del av den nye tidens krav. Whisky skal helst ha mer røk enn alkohol, motorsykler bør ha 1400 kubikk osv.
 12. Det er jo åpenbart att det er en person med to konti. Moderator kan jo starte med å slette en av dem.
 13. Nå blir jeg usikker. Hvem er det egentlig som vil ha jakt? Er det kakemonsteret eller er det frankhovin?
 14. Finishen er vanskelig å lese seg til. Det andre løser du med den bakgrunnen du har.
 15. Hvorfor ikke skrive ut og legge i posen med bra-å-ha (plaster osv)? Veier ca 1 gram.
×
×
 • Create New...