Jump to content

Haavard

Members
 • Posts

  914
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,395 profile views

Haavard's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

146

Reputation

 1. Den ene bilen min har ikke plass til rifle i bagasjerom hverken foran eller bak. Eneste fraktmulighet er med kolben på gulvet på passasjersiden og munningen hvilende mot seteryggen. Jeg forstår at det kan se dumt ut å kjøre sånn på raggarrunde en hel lørdagskveld, men 50 mil for å komme på jakt må vel være greit?
 2. Det er vel 10-15 som er påvist i Norge?
 3. Er det bra å leke med viltet på den måten? En ting er å prøve seg frem for å skyte på blink, men det blir nødvendigvis en del forskning og dårlige resultat før du lærer faget.
 4. Det er sikkert cwd, men forhåpentligvis/sannsynligvis er det den varianten som kommer spontant på gamle dyr.
 5. Hjort i Etne. https://www.nrk.no/vestland/mistenker-funn-av-frykta-dyresjukdom-1.15656745
 6. Varianten på New Zealand var en mann som kom to netter i måneden med salongrifle liggende på styret på en 125 ccm crossykkel. Hele natten kjørte han frem og tilbake i åsene bak farmen. Av og til ble det stopp noen sekunder og så hørte vi et lite smell før lyset lette videre etter flere kaninøyne.
 7. I følge meg tar alle seriøse selgere bort annonsen når varen er solgt. Mest sannsynlig vet han at du vet hvem han er, men enten bryr han seg ikke (du må ta det til retten om du skal få hevet kjøpet), eller så sitter han og venter på et eventuellt krav fra deg.
 8. Pink Floyd har jo flyvende griser ihvertfall.
 9. Jeg hadde servert suppe, karbonade eller lignende retter som er godt kokt/stekt. Det er altfor mange som vil ha kjøttet genomstekt så biff/stek spiser jeg helst selv.
 10. Glad jeg holder på med noe så enkelt som jakt på villren Det må jo være veldig billig om du bare skal betale for det dere eventuellt skyter. Hvis det er bratt kan dere kanskje slepe dem ned med tau?
 11. Takk, men dette var lørdag. Jeg er hjemme og slikker mine sår, og forbereder en ny tur etter kalven.
 12. Det ble til slutt simle i Sollia. Slaktet med utsikt mot Venabygdsveien. Som bildet viser ble det ganske sent, fikk bare tatt ut (og tatt nødvendig prøve) før jeg gikk. Alt for sent for å gå til teltet, men jeg kom til en åpen bu kl 23. Det blir ganske mørkt i skogen uten lykt...
 13. Vulufjell. Sollia har vel noe der også?
 14. Farven på den nyinnkjøpte er "sand". Virker som om jeg skal til dine trakter. Både Sollia og Gudbrandsdalen beskriver terrenget.
 15. Det ble visst et impulskjøp av Haglöfs LIM regnjakke - 226 gram - alltså ytterligere 186 gram spart. Forøvrig kan det være nyttig å ha på radio under pakking. Det føltes som om jeg hadde glemt noe, og da passet det veldig godt att Øystein Sunde sang "og hvis nabon skulle kle seg naken har jeg KIKKERT". Så NÅ begynner det å virke komplett. Lykke til til dere som starter imorgen, selv venter jeg til mandag.
×
×
 • Create New...