Jump to content

Aberg

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Aberg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. For de interesserte - den ble solgt for 7500,- etter få timer på finn.no.
  2. Blånert 6". Forstår at 5-7 lapper er realistisk.
  3. Aberg

    .35 Rem

    Tips om hvor jeg kan få tak i .35 Rem innen rimelig tid?
  4. Aberg

    Slitt revolver

    Har en S&W 686 på hånd. Har bare sett bilder av den. Den for det meste blank, men blitt blåaktig de første cm av løpet og på tønna. Er dette tegn på at den er i overkant mye brukt?
  5. Det er skummelt, og enda skumlere er det om politiet ber dem om å være det. Men det avdekker en utfordring. Person X, våpeninteressert, skyteinteressert, begynner i forening Y - samler sin aktivitet, søker... osv. De andre medlemmene er skjønt enige om at "X" "ikke er helt god", og kanskje det skinner gjennom at han kommer til å forsvinne når han har fått kjøpt sitt våpen, kanskje håper man tilogmed det . Ene, eller begge deler - hva gjør man egentlig, når man er den som skal signere på attesten om aktivitet? K Da sender du inn en bekymringsmelding på vedkommende. Jeg stusser på at de vil gå nylige skyttere etter i sømmene. Hva med en tilfeldig bestemor som aldri har tatt i et skytevåpen, men som likevel har tre pistoler, 2 hagler og fire rifler registrert på seg som en følge av en skyteglad far som nå er død og barn som ikke har orket å registrere våpnene på seg selv? Nå, 20 år etter, er det ingen som vet hvor våpnene er.
  6. Aberg

    Hvilken subsonic?

    Så standard og subsonic er det samme mener du?
  7. Skal ha litt subsonic til bruk i pistol med lyddemper. Noen som har erfaring med Fiocchien på XXL? Eventuelt andre rimelige som funker greit i halvauto?
  8. Takk for svar!, får vel prøve å holde meg innenfor 6 cm diameter, spør i innskytingsøyemed. Da blir radien altså slik på 100 meter: x = 15 mm 10 = 30 mm 9 = 60 mm 8 = 90 mm 7 = 120 mm 6 = 150 mm 5 = 180 mm 4 = 210 mm 3 = 240 mm 2 = 270 mm 1 = 300 mm
  9. Joda, som blant våpeninteresserte flest så er også denne tråden preget av at ingen vil si seg enig og alle har opplevd noe annet og unikt. Jeg har vært utsatt for det TS skriver om siden midten av 20-årene, likt med at synet ble gradvis dårligere. Etter 15 skudd må jeg ta en god pause med stengte øyne før jeg føler meg i stand til å skyte videre.
  10. Hvor stor er blinken på 100m elgbane? Hvor langt mellom strekene på vanlig skive og hvor stor er den svarte ringen på hjortedyret?
×
×
  • Create New...