Jump to content

Kiwi

Members
 • Content Count

  1,871
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Excellent

About Kiwi

 • Birthday 04/21/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiwi

  Blaser K95

  Norway utgaven ift Black Edition er et hakk ned på treverket samt at avtrekker er sort plast og ikke «gullfarget» samt låseblokk er blank og ikke «gullfarget». Norway kom vel også med rett klassisk stokk? Jeg har ei slik i alle fall.
 2. Kiwi

  Montasje Sauer 202

  Hvor lavt kommer man i praksis med en 30mm rettrørskikkert med picatinnyskinne? Så lavt ned at det blir trangt for hevarmen?
 3. Kiwi

  Merkel rifledrilling

  Han må nok betydelig ned på pris for å få solgt.... markedet for brukte våpen over 25-30 tusen er Lite her til lands... 65’ kanskje så selger han...
 4. Har noen her inne erfaringer, gode og dårlige, med følgende taxidermister: Karoo Taxidermy, Sør-Afrika Matabeleland Taxidermist, Zimbabwe Hva med transportkostnader til Norge? Forslaget fra Zimbabwe er fly til Frankfurt og landtransport derfra. Mer åpent fra Sør-Afrika. Noen anbefalinger?
 5. Kiwi

  KKC stokk til drivjakt?

  * Olesøn, har du åpne sikter på din 202? Om du har mulighet, kunne du sjekket om det lar seg gjøre å stille ned kolben til å skyte med åpne sikter..?
 6. Kiwi

  KKC stokk til drivjakt?

  Den er like rask å montere som noe annet? Vil den fortsatt være ergonomisk riktig om man slipper ned kinnstøtten slik at høyden blir riktig ift åpne sikter? Jeg går utfra at dette lar seg gjøre?
 7. Kiwi

  KKC stokk til drivjakt?

  Vurderer å få meg ei Sauer 202, og sette en KKC stokk på denne. Denne rifla vil også benyttes på drivjakt. Vil en slik KKC stokk fungere, eller bør jeg ha en enklere "renere" stokk?
 8. Børsemaker Harald Kristoffer Viken ‭951 37 067‬ , alternativt Vågsland våpen.
 9. Har noen satt på kolbeforhøyer på XT syntetstokken til Sauer 202?
 10. Kiwi

  Merkel rifledrilling

  Handlet deg Merkel dobbeltrifledrilling altså @villreinjegeren ? Gratulerer!! En slik en er uhyggelig kjapp på 2-3 skudd. Etter 4 turer på drivjakt med min Mathelon dobbeltrifledrilling har jeg kommet til at det lureste er 4er hagl i haglpipa. Du slår greit ned rådyr med en slik magnumpatron på aktuelle haglehold, du treffer reven når den kommer som ei pil og du svinger godt med (med kule blir det nesten garantert bom), og du er rimelig kjapt inne med to riflepatroner til om du er litt kjapp og har øvd på det. Patronholder i beltet a la Afrika eller på kolben er det som må til. I det man har knekt så vipper man bare ut hylsene mens høyrehånden henter to nye samtidig. Det går raskere enn man tror.. Skjønt en halvautomat er mer «effektiv». Man er jo på jakt, så stil betyr også litt for meg.
 11. Kiwi

  Bygge rifle i .500 Jeffery eller .505 Gibbs..

  Artig om du hadde lagt ut noen bilder av komponentene du tenker å bygge med? Blir det kvartskinne? Skur eller jaktdiopter? Kikkertsikte..?
 12. Kiwi

  Røverkjøp og gode tilbud

  Onsdag 7/11 og torsdag 8/11 er det supertilbud hos XXL når du betaler med DnB Mastercard! Det gis 25% rabatt! De hadde dessverre ikke det norma-kruttet jeg var ute etter... Unntak for Supertilbudet:- gjelder ikke ved kjøp av gavekort- gjelder ikke for varer som allerede er i bestilling- gjelder ikke bestillingsvarer (dvs. gjelder kun lagerførte varer)- sportselektronikk (pulsklokker, GPS og GoPro)- våpen og Zeiss-optikk
 13. Her er en meget god dokumentar fra situasjonen i Sør-Afrika. Den går i dybden, og den er laget av en balansert journalist. Etter å ha sett denne, og lest tråden, så håper jeg se fleste innser alvoret og at vesten må gjøre mer enn å lukke øynene.. ellers er Sør-Afrika ferdige - og det er ikke de hvites skyld!!
 14. De som pusler med jorda der nede ses vel på som akkurat like nyttige idioter som vi som pusler med jorda her i Norge blir. Rspekten for eiendom eller langsiktighet et forsvinnende liten blandt den urbane/eiendomløse masse....
 15. Blinde høner finner også av og til korn. Jeg leste ikke mer på siden slik du gjorde JM, burde gjort det. Beklager. Disse (ny)nazistene hører vel strengt tatt til på venstresiden av det politiske landskapet, skjønt grums er de nå uansett orientering. Egentlig litt av en bedrift fra venstresiden å få de plassert til høyre? Det sagt, så er jeg hjertens enig med sitatet til salig Otto Nielsen! Man blir nok dessverre aldri helt kvitt de.
×