Jump to content

Kiwi

Members
 • Content Count

  1,880
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Excellent

About Kiwi

 • Birthday 04/21/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror du han er villig til å gi en beskrivelse av prosessen, hvordan han gjorde det, og hva man må passe på? Skulle gjerne hatt en syntetstokk på mi også..
 2. Klassisk «Big game safari» i legendariske Chewore South:
 3. Selvfølgelig måtte de endre designet på baskylen. Gjelder å få solgt flere nye rifler! 😂
 4. @Super XX man får ikke en 44mm objektiv kliss ned mot pipa. Den laveste R8 montasjen, vil fortsatt være høy for K95.... Med et 56mm sikte er det ca 6-7mm ned mot pipa fra undersiden på objektivet. Ser man på vekten på et HT 3-12x56 som jeg har satt på, og en mellomstr type Swaro Z6i og 8i så kan man gjøre seg noen tanker om hva som er mest anvendelig på et slikt våpen i praksis..
 5. Rett stokk får man på alle - bare å bestille det?
 6. Årsaken til dette kommer av at tyskerne stort sett jakter fra tårn og skyter nedover. Da passer sånt mye bedre. For oss andre blir det litt håpløst.. På min K95 har jeg rett klassisk stokk og et HT 3-12x56 så da passer det likevel. Hadde gjerne sett at de hadde weaverspor på toppen i stedet, så hadde man sluppet en slik dyr montasje. Men, den er endel av konseptet - den tjener de gode penger på! Blir som bilbransjen - dagens biler er billige i innkjøp - det er ettermarkedet og servicene som koster!!
 7. Kiwi

  Forsvarets vindlue

  Hvorfor det navnet? En soldat som fryser på hodet er vel ingen god soldat? Våte støvler og klær ja, men hodet må da fungere..?
 8. Grell stokk... blanding av Carbon og Lær. Her kunne man laget en minimalistisk og stilren carbonstokk som tåler vær og vind, også setter man på lær?? Har mer sansen for Thomas Novak sin syntetstokk. Hadde de laget en rett klassisk stokk i Carbon hadde jeg handla... men ikke den greia der...
 9. Kiwi

  Kuiu

  Hvordan samsvarer disse Attack buksene størrelsesmessig med feks Norrøna? Evt hvilken str i jeans benyttes sammenlignet med str i Kuiu?
 10. Kiwi

  Blaser K95

  Norway utgaven ift Black Edition er et hakk ned på treverket samt at avtrekker er sort plast og ikke «gullfarget» samt låseblokk er blank og ikke «gullfarget». Norway kom vel også med rett klassisk stokk? Jeg har ei slik i alle fall.
 11. Kiwi

  Montasje Sauer 202

  Hvor lavt kommer man i praksis med en 30mm rettrørskikkert med picatinnyskinne? Så lavt ned at det blir trangt for hevarmen?
 12. Han må nok betydelig ned på pris for å få solgt.... markedet for brukte våpen over 25-30 tusen er Lite her til lands... 65’ kanskje så selger han...
 13. Har noen her inne erfaringer, gode og dårlige, med følgende taxidermister: Karoo Taxidermy, Sør-Afrika Matabeleland Taxidermist, Zimbabwe Hva med transportkostnader til Norge? Forslaget fra Zimbabwe er fly til Frankfurt og landtransport derfra. Mer åpent fra Sør-Afrika. Noen anbefalinger?
 14. Kiwi

  KKC stokk til drivjakt?

  * Olesøn, har du åpne sikter på din 202? Om du har mulighet, kunne du sjekket om det lar seg gjøre å stille ned kolben til å skyte med åpne sikter..?
 15. Kiwi

  KKC stokk til drivjakt?

  Den er like rask å montere som noe annet? Vil den fortsatt være ergonomisk riktig om man slipper ned kinnstøtten slik at høyden blir riktig ift åpne sikter? Jeg går utfra at dette lar seg gjøre?
×
×
 • Create New...