Jump to content

Javelin

Members
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har den vært forsøkt godkjent i Norge? I så fall så hadde det virkelig vært noe om noen tok initiativ til å prøve. Selv om sjansen for å gå den godkjent kanskje er lav, så hadde det virkelig vært kjekt med en slik til jakt.
 2. Javelin

  Styrketrening

  Virker som om du har hatt god progresjon, og det begynner jo å bli tunge vekter du løfter på. Gratulerer så mye og lykke til med knebøyen og forhåpentligvis oppfylt delmål på søndag!
 3. Kreativt å putte følgende annonse inn under søkeordet "langhold" (samt et flust av alle urelevante søkeord..) https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=141429129
 4. De er produsert av Hufa luefabrikk. Send de en mail så ordner de resten 👌
 5. Ble litt usikker, men er det kun Gulati som har gjort helomvending eller er det FRP? Ser at forslaget lyder som så: "Stortinget ber regjeringen tilføye macheter i våpenlovforskriftens paragraf 9 om hvilke knivtyper det er forbudt å erverve, eie og inneha i Norge, og sørge for at legemsbeskadigelse med kniv igjen blir registrert i STRASAK-rapporten." Ikke bare ønskes det forbud mot å kjøpe machete, men at innehav også vil bli forbudt. Hva med alle som eier og innehar machete (eller sannsynligvis: kniv over en viss lengde, evt med en viss tynge o.l) fra før et eventuelt forbud trer i kraft, skal de kriminaliseres? Noe sånt skulle man jo tro er umulig å gjennomføre, med tanke på at det er snakk om redskaper som svært mange har behov for, samt at jeg tviler på at etatene stiller seg positive til å skulle behandle eventuelle søknader (eller sørge for register) over slike redskaper, hvis det skulle vise seg at det åpnes for søknadsbaserte ervervelsestillatelser av macheter og lignende. Noe slikt ville blitt svært ressurskrevende.
 6. Skaff deg større leilighet! 😂 Neida, fra spøk til revolverskap/pistolskap/våpenskap for vitale deler.. Jeg kan ikke huske å ha sett noe mindre enn Raufoss SafeHouse av FG-godkjente våpenskap her på markedet.
 7. Mitt tips er at du sjekker Finn.no etter nevnte hagler som har blitt anbefalt her i tråden, der nevnte hagler ofte er billigere enn nypris på Tyrkerhagla. Ser det ligger pumpehagler fra Remington, Winchester, Benelli og Mossberg til lavere og ca lik pris som nypris på Tyrkerhagla
 8. Javelin

  Styrketrening

  Godt at du har fått utredet hos lege og fysio at det sannsynligvis ikke er noe galt, og jeg synes det virker som en god ide at du selv regulerer og finner ut hvordan du kan trene uten å føle deg elendig i ettertid Å øke med 7,5 kg pr mnd vil for de fleste som har trent i lang tid være å anse som luksus. 7,5 kg ekstra pr mnd blir mye vekter på lang sikt.
 9. Den italienske våpengarderoben økes fra 6 til 12 våpen, det var noe annet enn 6 til 8 det!
 10. En av Kammerets virkelig klassiske tråder!
 11. https://www.ebay.com/itm/Magnet-Holder-Concealed-Magnetic-Mount-Car-Home-Accessory-for-Rifle-Pistol-Gun/302794209280?hash=item467ff0f800:g:w4gAAOSwuehbPYOn:rk:1:pf:0 Kanskje noe sånt også kunne vært noe. Jeg fristes.
 12. Nordland PD her, mon tro om praksisen er forskjellig fra PD til PD. Jeg har dog ikke satt meg nøye inn i saken, og baserer meg kun på en uttalelse av en bekjent. Håper inderlig at jeg/han tar feil!
 13. Enig, men ifølge en NVS-bekjent ser det ut til at alt av halvauto man tidligere kunne erverve skarpt på samlerlisens, nå må plomberes. Hvor korrekt dette er skal jeg ikke uttale meg om..
 14. Jeg var for en tid siden på leting etter en basic GSM-telefon som skulle tåle mye, ha god dekning og lang batteritid, og da kom jeg over VKworld og de basic-GSM telefonene deres virket for så vidt interessante, spesielt mtp at prisen kun var noen få hundrelapper. Blant telefonene deres påstås for eksempel "5000 mAh batteri" eller modeller med superkraftige antenner, men ifølge testene var batteriene gjerne på rundt 1800-2200 mAh, antenna var ikke engang kobla til telefonen, og jeg fikk et inntrykk at at VKworld føyer seg inn i rekka over jallaprodusenter som hevder å levere bra saker til en billig penge - men som rett og slett ikke evner. VK7000 skal jeg ikke uttale meg om, men jeg stiller meg veldig skeptisk til VKworld generelt.. For min del fungerer det godt med en vanlig smarttelefon av anerkjent merke med et solid deksel til, samt en powerbank som er i stand til å lade telefonen hurtig som backup. Hadde dog vært interessant om det fantes telefoner som kunne benytte eksterne antenner eller lignende, men noe slikt er vel ikke akkurat særlig utbredt.
 15. Ble litt Topshot på meg i dag og, men den lokale XXL-sjappa hadde dessverre ikke så mye igjen..
×
×
 • Create New...