Jump to content

Ritualer før jakt


Johan Møkkerbakken

Recommended Posts

Litt OT, Skaubjønn, hva er det jeg ser nede i vinduet ditt? Snart jaktslutt :shock: Fan vi har jo 3mnd med revjakt å kose oss med og to med ryper og hare( for dem som har samvittighet)

Du må da ikke gå inn i jaktsluttdepresjon før du må mann :lol:

Ja du ahrhelt rett! Dessuten har jeg bestilt toppjakt i januar i Sverige med Sako 30-06, og villsvinjakt i februar i Sverige med Graahund, så det er jo en stund til ja! Må nok svømme etter beveren igjen i april... Skal endre den signaturen, men det skjærer meg i hjertet hvert år når rådyrjakta er slutt. O hellige bukkejakt. O hellige bikkjejakt. O hellige sporsnøjakt. Snart er det RIP for årets sesong i Norge. :cry:

 

Forresten, angående kondomer på løpet. Jeg opplevde en av de sjeldne gangene i livet da man kommer med den gode og morsomme kommentaren når man er i situasjonen, og ikke en time etterpå... Dette var på vinterjakt med BJFF på Hardangervidda en gang i steinalderen, og jeg hadde kondom på løpet på halvauto hagla. Møtte på en kar som lurte på hvorfor jeg hadde slikt på, og det datt ut av meg: "Det er veldig praktisk! Du skyter rypa i flukt, gummien blåser seg opp av trykket og pakker seg rundt rypa, som detter ned i handa di ferdig vakumpakket!" Han gjorde store øyne :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har ALDRI i mine 17 år som jeger blandet jakt og menn.....og så gikk jeg rett i musefella :oops: ...eller var det han som gjorde det???

 

Den "fella" er vel ikke så ille å gå i (har vi "fellefangst-tråd"?).

Det er vel "variasjoner over temaet" som diskuteres i denne tråden! :D

Blir vel ekstra effekt av "haill'ene", når begge to er jegere! :D

Link to comment
Share on other sites

De gutta jeg jakter sammen med nå, er etterhvert blitt så vant til å se blonde-BH`n min henge til tørk under ovnen, at de leer nesten ikke på et øyelokk.
Hæ? Jeg var da ikke sveiseblind i fjor at jeg burde oversett noe slikt? :oops:

 

Det bør vel også nevnes......at sist jeg jaktet hjort.... :oops::oops: kom jeg hjem uten å ha sett snurten av de firbeinte....men hadde ervervet meg ny samboer istedet :oops::oops:
Jeg lurer ennå litt på hva det var som var feil med haillet ditt, jeg, for... ehm... er det nå det er på tide at enkelte av oss holder pent kjeft? ;)

 

Av ren akademisk interesse spør jeg
Javisst, ja. Den må du lenger ut på landet med 8)
Link to comment
Share on other sites

Sex med partneren hørtes veldig politisk korrekt ut om du da ikke er skinkerytter?? :mrgreen::lol: Gjelder dette sex med seg selv også?

Haill er noe du har med deg hjemmefra. Det beste skal visstnok være å ha sex med partneren kvelden før og ikke vaske seg etterpå, før du går på jakt eller ut for å fiske.

 

Det er ikke noe tvil - det gir mye bedre jaktlykke.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...