Jump to content

Kronhjorten69

Members
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kronhjorten69's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som kan hjelpe med hvor en kjøper stokk til sako vixen 222?
  2. Jeg har! Lurer på om hvor en kan kjøpe my stokk og eventuelt magasin!?
  3. Hva slags stokk passer til denne. Ønsker en litt råere stokk, gjerne med tommelhull.
  4. Har en eldre men lite brukt Browning Bar .308. Ønsker å sette demper på denne, er dette mulig og vil våpenet fungere slik det skal? (Har hatt tilsvarende på en 7MM Rem Mag av samme fabrikat)
  5. Hvor står det at jeg er kjent i miljøet? Det står at jeg har fulgt miljøet siden 1979. Men for å bruke dine egne ord: Nå begynner du å debattere på en ordentlig måte, og har muligheten til å få til en tråd med debatt fremfor drittslenging. Kan ikke si att ditt innledingsinnlegg holdt samme klassenivå. At jeg stilte spørsmål om noxregistrering og jaktprøver kan da vanskelig settes i sammenheng med kjennskap og kunnskap. Men du om det. Hvordan kan du hevde at jeg står for baksnakking og ryktespredning? Meg bekjent er ingen nevnt med navn så baksnakking faller på sin egen urimelighet. Ryktespredning er det heller ikke, da du garantert kjenner til hva jeg mener om du er så seriøs som du hevder å gi inntrykk av. Innlegget er moderert.Deler av det er slettet da det ikke er forenlig med retningslinjene for dette forumet. Robinson - Moderator
  6. Liker retorikken til jutul, En hannhund som er så heit som beskrevet har ofte stor kjønnsdrift også. Jeg skriver at en kan prøve kjemisk kastrering som er en sprøyte.Kjemisk kastrering settes ved en sprøyte som inneholder hormonet Progestreron som blokkerer produksjonen av testosteron og som også virker beroligende(det ble brukt som narkosemiddel i gamle dager. Denne sprøyten virker i ca 6 mnd. Synes det er skremmende at du ikke vet forskjell på kastrering og kjemisk kastrering, og hvordan dette fungerer! Forøvrig bruker jeg ikke mer tid på deg, du og jeg passer ikke under samme paraply!
  7. Ja rart at ingen går dette mer i sømmene, kan det være frykt for at ting ikke tåler dagens lys?
  8. Hadde vært spennende å tatt blodprøver av villkårlige hunder og sammenlignet, tror mange hadde fått seg en aha opplevelse. Men det vil nok ikke raseklubbene gjøre i frykt for hva som vil bli avdekket! Hva med å stille på prøve med en hund som ikke er din egen, men som går for å være det!! Eksempel; du har en hund som er en bra jakthund men som søksmessig går til en 3.premie da den ikke takler å konkurrere med makker, altså den låser seg litt. Så låner du deg en hund av kompisen din, eller stiller med en annen hund du har, på en prøve i en annen kant av landet. Denne hunden ligner på din, og har flere 1 premier fra før. Du stiller med denne og får 1. Nå er plutselig din hund i toppsjiktet og kan avles på...med avlsrådet i ryggen. Hvis vi sier at begge to har litt feil og litt rett altså 50/50 så er vi nok ikke langt unna sannheten. Jeg er ikke en del av miljøet da jeg har sett og opplevd too much!
  9. Slettet sitering av ovenforstående innlegg jmonsen Jeg kan og vil ikke henge ut personer. Men det er flere som er tatt for å trikse. Juks og fanteri foregår ovalt i alle miljøer der det er heder og ære å hente. Jeg har følgt miljøet siden 1979 og har vel en viss formening om hva som skjer i miljøet. Det gjelder ikke bare i fuglehundmiljøene, men i harehund, elghund og selskapshunder miljøet. Gordonsettermiljøet går for å være svært spesielt og sært. Hvor folk som har stilt kritiske spørsmål har blitt ekskludert osv osv. Synes du er noe naiv når du tror at alt er bare fryd og gammen. Var vel heller ingen som trodde at våre folkevalgte i regjeringen bedrev korrupsjon med venner og kjente heller
  10. Det du beskriver her er vel på ingen måte representativt for hvordan hverken små eller store deler av avlen på fuglehunder drives her til lands! Og det begrunner du med hva? Vet du hva som foregår av triks og juks? Denne sporten har utartet seg til å bli noe fler og fler ikke gidder å være med på. Mer drittslenging og baksnakking finnes vel bare blant fjortissjenter. Fordelen er mange med å blande to nye blodslinjer om de er gode nedarvere.
  11. Setningen ble feil, ordla meg slik at den ble oppfattet feil. Hvem kan sjekke om en tar engelsktispen sin og parrer med en irsk setter, for siden ta den med til en engelsksetter hannhund og parre pånytt.. Det foregår og er mer vanlig en mange tror. Så slår en bare ihjel de valpene som er brune, og beholder de som ser ut som ren engelsk setter. Ingen må engang prøve å få meg til å tro at parringen som rypeprofessor Steen foretok for snart 100 år siden gir gordonsetter med mye hvitt enda. Her er det engelsk setterblod de Luxe... Noxregistrering foregår den dag idag og har visstnok med idmerking å gjøre, spes mtp ettersøkshunder osv. Beklager mye retning, men ipaden lever sitt eget liv mtp autokorrektur .
  12. Usaklig oppgulp, finn deg en annen sandkasse å lek i.
  13. Det betyr jo at det må være mye blanding ute å gå, vet om flere kull med engelsksetter som et blandet med irsk. Er en del med gordonsetter som er blandet med engelsk setter, ikke bare de såkalte lovlige parringer som i sin tid ble foretatt. Men det ser ut som om klubbene lukker øynene. Så lenge det er rett navn som står bak og de har stamtavle så tydeligvis alt greit.
  14. Kan man stille med en blandingsrase på jaktprøve, eksempel irsk setter som er parret med engelsksetter? En såkalt noxregistrering?
  15. Vorsthere er ofte slik, dårlig evne til å holde standen og i det hele ganske ville.Typisk er stor jaktlyst og lite jaktevett, jakter for seg selv. Dette er hannhunden. Kan prøve med en kastrering, kjemisk, kjønnslyst og jaktlyst/hormoner på en hannhund er ofte en lite god kombinasjon. Anbefaler ikke vaktel, de trykker fælt og flyr kort.
×
×
  • Create New...