Jump to content

S & W vs Ruger


Jaktfalken

Recommended Posts

Jeg har en GP 100 som jeg er veldig god fornøyd med, og er det våpenet jeg skyter desidert mest med. Den har en egenpresisjon langt utover det jeg er i stand til. Den er bunnsolid! Det eneste ankepunktet er at jeg har en mistanke om at det kanskje være litt enklere å skaffe deler/ekstrautstyr til en S&W som "alle" våpensjappene har.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har både S&W 586 og er Ruger GP100, begger er meget gode våpen, Smith&Wesson er nok litt slankere og penere å se på mens Ruger er bygd litt grovere, det virker også som om det er litt annerledes grepsvinkel på Rugeren, jeg liker begge veldig godt og har bestemt meg for å bruke Rugeren i Magnum1 så får heller Smith`n kose seg i revolverfelt.

 

Annbefaler deg å prøveskyte begge to så ser du hvem du liker best ;)

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Smith&Wesson er nok litt slankere og penere å se på mens Ruger er bygd litt grovere,

 

Eg har ein 6" 586 sjølv, men syns faktisk at den svarte 4" GP100-en til ein i klubben er penare. Har såvidt prøvd den også og syns den var kjempefin å skyte med. Det er slett ikkje sikkert eg ville kjøpt ein 586 i dag. Eg trur uansett ikkje du gjer noko feil samme kva du velger av desse to.

Link to comment
Share on other sites

Du kan vel "gjøre en del mer" med en 5/686 hva angår customisering og sånt. Men de viktige greiene mtp avtrekk og sånt kan nok også gjøres på en Ruger.

 

Om GP100'en er laget i kjent Ruger-kvalitet, så vil jo denne fungere uansett hva som skjer :)

Link to comment
Share on other sites

Har begge utgaver. En trimmet og tunet S&W, en standard S&W og en fjærtrimmet GP100. Den tunede S&W er nok den beste, men det koster å få de trimmet og tunet av børsemaker. Har satt inn Wolff-fjærer i min GP100 og den er betydelig bedre enn standard S&W. Liker begge produsentene.

Link to comment
Share on other sites

Nå er det rimelig stor forskjell på dagens S&W og litt eldre modeller, kvaliteten på dagens produkter er ikke i nærheten av eldre våpen, spesielt de laget før 1982, jeg har for eks. en 2010 625 Performance Center, denne ser ut som den er stanset ut i full fart - og den er iallefall urørt av menneskehender, min 1977 model 65 virker håndlaget i forhold.

 

Så skal man ha S&W så er som regel brukt best.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...