Jump to content

Rango

Members
 • Content Count

  922
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rango

 1. Kikkert til salgs. Ikke min, men egner seg på no 1 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=183801947
 2. Jeg vurderer å bytte pipe på jaktfeltrifla nå. Har brukt 243 winchester som har fordelen med høy hastighet og ulempen med lav levetid på pipa og på grensen til mye rekyl. Da har 6x45 (6mm/.223 Rem.) dukket opp. Lavere hastighet og lenger levetid på pipe, men fortsatt 6mm kule som er bedre i vind. Nå er det jo oftest ganske korte avstander på jaktfelt da, så kanskje ikke så mye å si. Høres det ut som et lurt valg?
 3. Hvirdan er erfaringene med 204 og Sako rifla?
 4. Hadde en mistanke om det.... Men er ledlenserlyktene dårlige? Ser det med lysstyrken og flimmeret.
 5. Er det noen med erfaringer med walther xl7000 pro? Bra dårlig ? Er den verd prisen?
 6. Rango

  Beste ATV?

  Hehe, har allerede en slik
 7. Rango

  Beste ATV?

  Jepp, er på gang igjen med ATV tankene Jeg startet tråden da.
 8. Gå til Rygge Våpen. Bare et stenkast unna. Gode priser, god sevice og Østfolds størstebeholdning av våpen i butikken.
 9. Joda, det er fint det, men leser tråden som en test på pistolen. Og da blir jeg forvirret når jeg tror den ikke går bedre enn det. Men synes det er veldig fint at du skriver om den
 10. Presterer ikke denne pistolen bedre samlinger enn dette? Må si at jeg ar skuffet hvis drømmepistolen leverer disse haglsvermene.
 11. Rango

  1911-tråden

  Hvordan er smiths e-series! Hvis noen har klart å få tak i en da..... Erfaringer, finish..
 12. Fantasihistorier, skylder på andre, løgn og skryt. Jeg hat aldri handlet der for de har aldri noenting. Makan til gjeng.
 13. Winge har eller hadde en inne for et dødsbo.
 14. Rango

  Beste ATV?

  Et umulig spørsmål; hvilken er den beste ATV? I mitt hode er japansk bra som Suzuki, Kawasaki og Yamaha. Så vet jeg det blir solgt mange Polaris og Canam. Er det noen her som kan si litt om AtV? Tenker, kjøreegenskaper, kvalitet og deletilgang - reklamasjoner.
 15. Rango

  kaliber 28

  Hvor får du kjøpt slike i Norge?
 16. Rango

  kaliber 28

  Henger meg på her jeg. Hva er egnet bruksområde for kaliber 28? Hvor langt og hvor stort....
 17. OK, det så jeg ikke. Men! Vi trenger ikke mer regulering. Det er for mye reguleringer som det er
 18. Altså lå lenge det ikke angår deg så er et forbud greit? Det er derfor det går som det går. "Så lenge det ikke angår meg så er det greit" Driter i andres behov så lenge jeg for sitte i kjelleren å lade. Men du skal se plutselig så gjelder det deg også. Det er mange som bruker nitromethane for eksempel som nevnt i tråden. Det er forsåvidt uinteressant om det er en eller 1000. Det for jævelig at det skal være forbud mot så utroilig mye.
 19. Rango

  M03-Klubben !

  Fin børse, men! Ikke bare tung, lang ern å. Altfor lang for en på 173. Tregt sluttstykke og.... Så, nå gikk litt av havesyken bort
 20. Du begynner med stor bokstav i første ordet i setningen. Så skriver du "hvordan" i stedet for "ossen". Så avslutter du setningen med "." (punktum) Resten står på søknadsskjemaet.
 21. Ok, da har jeg misforstått noe. Det var en eller annen som skrev noe om 3,5 kg dunker. Vihtavouri 140 krutt kommer i sånne kanner. Det blir også kalt for skytterlagkruttvforvdet har samme pris som Norma kruttet sån omtrent.
 22. Grepet er fint det. Det er du som har for store hender
×
×
 • Create New...