Jump to content

hikkas

Members
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About hikkas

Recent Profile Visitors

820 profile views
 1. Glemte å si at dette er en pysebørse i 357😱🤪🤔
 2. Takker😀 Har foreløpig bare skutt hjemmeladninger med frontier. Noen som har noen gode tips til kuler og ladninger, både til trening og jakt.
 3. Endelig den første bøylerifla i hus😀
 4. Kan noen da opplyse meg om hvorfor noen vil by 500?🤔
 5. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=146660640 kan noen opplyse meg om hvorfor 10 stk haglpatroner koster 2000kr?
 6. Da er pipa levert inn til børsemaker, J og F på Stoa. 1490,- inkl en choke ble summen😀
 7. Klagde til finn.no fikk dette til svar: Apple har noen retningslinjer som vi er nødt til å følge for i det hele tatt å kunne ha appen vår tilgjengelig i App Store. En slik retningslinje handler om at vi ikke kan fasilitere kjøp av våpen direkte i appen. Derfor må vi sende deg ut til nettleser for denne typen annonser. Vi må bare beklage at det er slik, men vi har dessverre ikke noe annet valg enn å følge de retningslinjene, selv om vi alltid har holdt oss innenfor norsk lovgivning."
 8. Takker BC.Airn😀👍 Var innom den lokale våpensjappa her men de gjorde ikke den jobben. Sendte en Mail til jakt og friluft, men har ikke fått svar. Bør kanskje ringe litt rundt heller. Vært litt opptatt den siste tiden så har ikke fått tid til å undersøke så mye, men har bestilt litt forskjellig leirdue ammo fra skittjakt. Har 2 stk 870, arvet en wingmaster etter far min med full trangboring. Den er det knyttet en del affeksjon til. Var innom børsemaker med den for noen år siden og lurte på om jeg kunne skyte stål i den, men det kunne jeg ikke. Var tilfeldig kjøp den siste 870`n. Jentungen skulle skyte leirduer på skolen, så ho lurte på om vi kunne prøve å skyte litt først. Da dukket denne opp og ble kjøpt på impuls. Jentungen syntes dette var kjempestas og far like så😀 så da ble leirduekaster og ett par kasser med leirduer og ammo kjøpt inn og skutt en hel del. Den ble kjøpt så billig at jeg kan godt koste på den ett løp fra brownells, og siden det ikke er no stress kan jeg følge med om det kommer noe tilbud eller noe på finn. Kan jo da også bruke det på wingmasteren😀 Takker for tips og råd😀
 9. hikkas

  Dagens youtube

  https://youtu.be/OvUE0g_Dado
 10. Kom litt mere info om den nå, fulgte med litt utstyr. Men syntes det var mye allikavel.
 11. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=145687189 2000,- dyrere enn ny🤔
×
×
 • Create New...