Jump to content

hikkas

Members
  • Posts

    544
  • Joined

  • Last visited

About hikkas

Recent Profile Visitors

1,462 profile views

hikkas's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • 10 years in
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

62

Reputation

  1. Lurer på å selge gsp 32 toppen. Følger med 3stk magasin og en hylsefanger. Finner ikke noen for tiden på finn, så vanskelig å finne en pris. Veldig lite brukt de siste 10 år. Selger også ca 8-900 hylser og ca 1000 hjemmestøpte kuler. Hva kan man ta for noe sånt?
  2. Før kunne jeg finne en utskriftsvennlig versjon av oppsatte stevner slik at en kunne skrive de ut å henge en liste på veggen. Jeg finner ikke det nå. Finnes det?
  3. Kjøpte noen murom competition tennhetter for noen år siden. Russiske tror jeg. Tror de var mykere enn winchester sine. Husker ikke hvor jeg kjøpte de, men var annonsert på finn. Hva og hvor får man de billigste tennhettene nå om dagen?
  4. Visst det er godt nok å låse ammo inn i skap, så kan en vel kalle laderommet for walk-in closet å så låse døra
  5. Det ser ut som rifling. Bildet fra Wikipedia skal være polygon
  6. Sliter med å finne en god ladning til en bul 1911 hunter 6 45acp. Har forsøkt med 310, 340 og titegroup. Kula er lee 200grain swc med mikroriller. Hi-tek bulletcoating. Går hakket bedre med frontier 200grain. Men alle disse ladningene går bra/bedre i en sti trojan 5" Uansett går bul’n meget bra med magtec fabrikk ammo. Kan det være polygon løp i bul? Polygon er vel kjent for å gå dårlig med blykuler…. Hvordan ser man om det er polygon?
  7. Er ett låsbart rom en egnet innretning? Når blir blyet ett prosjektil? Når det er støpt, eller når det er ferdig smurt og sizet?
  8. Står på politiet sin nettside at våpenkontoret på Agder er ikke åpent for publikum, kan man ikke innom å levere søknaden der? Må man levere på lokal politistasjon?
  9. Ja det var min tanke også
  10. Sikkert 1000vis av disse tråden på kammeret, men fant ingen i farta. Hvordan er det å selge pistol/revolver på utlånserklæring til en fremmed? Og eventuelt hvordan gjør man det ryddig?
  11. Jeg bruker en Ruger srh 44mag i mag 2. Har funnet en kremladning til den. Men det var en Smith 29 silhuetter på finn. Har en 586 siluette i mag 1 så da hadde det vært gøy med en siluette i mag 2 også. Men har ikke lyst til å selge srh før jeg har prøvd og funnet kremladning til smith’n. Men dette blir så mye styr at jeg ikke gidder
  12. Var i grunnen ikke for å få flere. Som jeg sa til betjenten så hadde jeg ikke lyst til å selge 44’n min før jeg hadde prøvd den nye jeg hadde for hånd. Så da lurte jeg på om revolveren jeg hadde i rev felt kunne flyttes til grovpistol så kunne 44’n erverves i rev felt. Men det var visst ikke innafor. Sa også at reserven jeg hadde i rev og militær felt skulle selges.
  13. Henviste ikke til noe lovverk, fikk bare beskjed om at en ikke kunne flytte rundt på våpen bare for å få plass til flere….
  14. Trodde også det skulle gå etter det jeg hadde hørt, men var visst ikke lov ifølge våpenkontoret.
  15. Kan man ikke flytte på våpen fra en gren til en annen gren for å få plass til en ny? Som feks sette en revolver i grovpistol for å erverve en ny revolver til revolverfelt?
×
×
  • Create New...