Jump to content

Cutlass

Members
  • Posts

    788
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cutlass

  1. Gratulerer, kommer neppe til å angre ! Bruker samme hylsteret som eg brukte til Combat Sport'en, et Masc lærhylster. Selges her: http://www.intersport-bogstadveien.no/håndvåpen-utstyr_21949.html
  2. Rekylopptaket var det første eg reagerte på, det var mye mer dempet på en måte. Den gamle Tanfoen eg hadde (CS ) var krapp med kjapp munningsvipp, denne er mye mer behagelig og roligere i rekylen føles det som. Har ikke prøvd bly da eg lader kun til rev.felt og magnum.
  3. Kommer ikke til å angre, har en Tanfo GM custom selv, noe av det beste jeg har skutt med. Bruker PPC 124gr patroner.
  4. Har en Tanfo gold match custom som går upåklagelig med god presisjon, lett å skyte godt med. Anbefales, er thight og fin tilpasning på denne.
  5. Vær obs på at Extreme utgavene til Tanfo kan ligge under godkjent avtrekksvekt til bruk i NSF da de i hovudsak er tiltenkt dynamisk.
  6. Ser fram til flere tester!
  7. Her i S&Fj er åpen søknad umulig. Må skrive "kjøpes av aut.forhandler" dersom serienr etc ikke er oppført.
  8. Ser fram til å begynne å få testet min 14-2 i Ransom rest også
  9. Har Wolf fjærsett liggendes til min 14-2 som jeg ikke har fått montert enda, men det kommer. Hvor mye kom den totale kostnaden på grepet på da? Må ha meg eit slikt selv
  10. Tok nøyaktig 5 uker ( som også ble oppgitt av våpenkontoret ved spørsmål om hvor lang ventetid pr.dags dato ) i vest politidistrikt S&Fj.
  11. Hei og velkommen! Først og fremst er det som vanlig økonomien som kan begrense. Om ikke dette er et problem, så vil jeg anbefale deg å prøve ulike klubbvåpen samt andre skytteres våpen. Ikke sikkert våre anbefalinger "treffer" dine behov. De ulike .22 våpnenes egenpresisjon er marginalt ulike, dvs like gode omtrent. Det er din preferanse til grep og følelse rundt våpenet som egentlig avgjør. En Ruger i en-eller-annen mk utgave kan du gjøre lite feil med. Vær obs om du vil skyte felt ( som jeg antar du vil ) så bør våpenet ha et magasin som rommer minst 6 patroner. Noen er rene banevåpen som kun rommer 5 patroner. Lykke til med valget, hilsen Ruger mk3-skytter i klasse A
  12. Burde vel være god kapasitet ved de enkelte våpenkontor nå rett etter slutten av storviltjakta.
  13. Hva regnes som "normalpris" på en slik revolver i god stand nå for tiden egentlig ?
  14. Aha..får ta ein ny kikk da Takk forresten!
  15. Ja selvfølgelig mer enn for 120grains kula, veit ikke hvordan jeg klarte å gå andre veien Anyway...ikke helt sikker på hvordan jeg leser den QL tabellen, hvor står ladevektene i grains ?
  16. Har kjøpt inn diverse kuler for å teste litt i kombien som er en Brno Super 572.5 i kaliber 12/7x65R med 60cm løpslengde. Har med hjelp av pussestokk komt frem til 1:9 i løpsstigning. De første eg ville teste var noen Sierra HP Varminter i 100 grains utførelse. Har diverse Vv krutt tilgjengelig, antar at N150 og N160 kan være de mest aktuelle. Det nærmeste jeg finner i div ladebøker er 120 grains Barnes x kuler, med startvekt på 46 grain N160. Vv ladetabell på nett hadde vel noen data på andre kuler med N150 også, nærmeste der var 44,6 grain som startladning på Nosler Ballistic Tip i 120 grains utførelse. Uansett, har "forsket" meg fram til at jeg ville prøve med startladning på 43 grain N150. Hylsene er av merke Winchester med CCI lr 200 tenhetter. Noen som har mulighet til å ta noen beregninger på dette oppsettet ? Setter stor pris på hjelp, og eventuelt andres erfaringer med desse kulene i nevnte patron!
  17. Til en Ruger BH ? Hvor kjøpte du og til hvilken pris ?
  18. Har hatt 10/22 take-down og en standard utgaver, begge to hadde håpløs presisjon over 50m med de fleste typer ammo. TD var uten tvil værst. Hadde oppgradert med ny buffer og Timney avtrekk på begge + Hogue stokk på standarden, ellers var de originale.
  19. Eg brukar 150gr TTSX kule i .30-06 til jakt, og 155gr Nosler CC til trening. Bruker N160 til jaktkula og N140 til den andre. Kun noen få knepp i forskjell. En kan alltids bruke samme kruttet på desse, men ettersom N140 er rimeligere og eg bruker den til mange ulike kalibere, så blir denne mykje brukt til mengdetrening. N160 gir god hylsefylling og stabil fart, så den er mitt foretrukne jaktkrutt til .30-06
  20. Fin revolver! Hvor har du kjøpt Ransom rest-festene til de ulike våpene?
  21. Mod 60 går rett i kassa med originalt 3" løp.
  22. Lokke i skog og på fjell går an ja, er like viktig der som på åteplassen å posisjonere seg riktig mht lukt og oversikt. En grei plass er der reven ferdes lett, som f.eks skogsveier. Reven er bedagelig anlagt slik. Ammoen du nevner har jeg ingen erfaring med.
  23. Nuvel...har ladet til rifle og håndvåpen over mangfoldige år, så har god erfaring både med forskjellige ladebøker, ladestiger and so on. Også VJ ladebøker, men var ikke imponert over datautvalget til magnumladninger der. Grunnen til at jeg lurte var at jeg har stort sett ladet feltladninger i .38spl og dermed ikke hatt bruk for å nærme meg maksladninger. Vet at 158grs kuler lades rundt 15grs +- med N110 og at Ruger tåler bra mye, men vet også at gap har mye å si for hastighet (Har ikke fått målt klaringen på tønne/konus enda). Ville prøve meg på M1 felt med denne revolveren, så har nettopp begynt å se på ulike ladninger i denne kategorien
×
×
  • Create New...