Jump to content

Cutlass

Members
 • Content Count

  785
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

586 profile views
 1. Kommer ikke til å angre, har en Tanfo GM custom selv, noe av det beste jeg har skutt med. Bruker PPC 124gr patroner.
 2. Har en Tanfo gold match custom som går upåklagelig med god presisjon, lett å skyte godt med. Anbefales, er thight og fin tilpasning på denne.
 3. Vær obs på at Extreme utgavene til Tanfo kan ligge under godkjent avtrekksvekt til bruk i NSF da de i hovudsak er tiltenkt dynamisk.
 4. Er Ragnar Hansen, står om dette i siste Jakt.
 5. Ser fram til flere tester!
 6. Her i S&Fj er åpen søknad umulig. Må skrive "kjøpes av aut.forhandler" dersom serienr etc ikke er oppført.
 7. Ser fram til å begynne å få testet min 14-2 i Ransom rest også 👍
 8. Gødeplugger: sjekk om de fysisk drar strøm med f.eks eit tang-amperemeter. Diesel: tilførsel til pumpe kobles utenom systemet i en egen beholder for å eliminere falskluft på sugesida. Antar kompresjon er i orden ?
 9. Høyres ut som mulig gløde- eller falskluftproblem i dieselsystemet. Vanskeleg å sei utan meir info eller feilsøking.
 10. Har du et gårsdbruk som du skal inkludere denne utmarka til da eller ? Spør ettersom det kan bli aktuelt for min del også en gang i fremtiden.
 11. Har Wolf fjærsett liggendes til min 14-2 som jeg ikke har fått montert enda, men det kommer. Hvor mye kom den totale kostnaden på grepet på da? Må ha meg eit slikt selv 🤔
 12. Tok nøyaktig 5 uker ( som også ble oppgitt av våpenkontoret ved spørsmål om hvor lang ventetid pr.dags dato ) i vest politidistrikt S&Fj.
 13. Hei og velkommen! 😃 Først og fremst er det som vanlig økonomien som kan begrense. Om ikke dette er et problem, så vil jeg anbefale deg å prøve ulike klubbvåpen samt andre skytteres våpen. Ikke sikkert våre anbefalinger "treffer" dine behov. De ulike .22 våpnenes egenpresisjon er marginalt ulike, dvs like gode omtrent. Det er din preferanse til grep og følelse rundt våpenet som egentlig avgjør. En Ruger i en-eller-annen mk utgave kan du gjøre lite feil med. Vær obs om du vil skyte felt ( som jeg antar du vil ) så bør våpenet ha et magasin som rommer minst 6 patroner. Noen er rene banevåpen som kun rommer 5 patroner. Lykke til med valget, hilsen Ruger mk3-skytter i klasse A 👍
 14. Burde vel være god kapasitet ved de enkelte våpenkontor nå rett etter slutten av storviltjakta.
×
×
 • Create New...