Jump to content

Rango

Members
 • Posts

  922
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rango's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

 1. Kikkert til salgs. Ikke min, men egner seg på no 1 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=183801947
 2. Jeg vurderer å bytte pipe på jaktfeltrifla nå. Har brukt 243 winchester som har fordelen med høy hastighet og ulempen med lav levetid på pipa og på grensen til mye rekyl. Da har 6x45 (6mm/.223 Rem.) dukket opp. Lavere hastighet og lenger levetid på pipe, men fortsatt 6mm kule som er bedre i vind. Nå er det jo oftest ganske korte avstander på jaktfelt da, så kanskje ikke så mye å si. Høres det ut som et lurt valg?
 3. Hvirdan er erfaringene med 204 og Sako rifla?
 4. Jeg skriv tidligere at det virket som fine sikter. Er vel fårsåvidt det, men jeg klarte ikke storviltprøven med dem og måtte sette på kikkert..... Hadde prøven vært på litt kortere holdt og eller jeg så litt bedre så hadde det gått. Var ikke mye om å gjøre.
 5. Nja, det er ikke regelverket du henviser til. Står mer på samme siden: Når det gjelder bruk av kaliber .22 våpen i ungdomsklassene har DFS akseptert en del tillempinger i sitt regelverk for å lette tilgjengeligheten til våpen i rekrutteringsarbeidet. Generelt tillates de fleste konkurransevåpen i kal. .22. De viktigste reglene som må overholdes er avtrekksvekt på minimum 1,5 kg, en sikringsmekanisme på våpenet, at det er et repetergevær med DFS godkjent reim osv. Her henvises til fullstendig regelverk i Skytterboka pkt. 6.340
 6. Jeg skjønner ikke helt denne ulvefrykten. Hva er så farlig ned at den spiser knappe 2000 sau? Naturen går sin gang og bøndene får erstatning. Jeg skriver ikke dette for å provosere.
 7. Hva er forskjellen på astro 320, alpha 50 og alpha 100?
 8. Hadde en mistanke om det.... Men er ledlenserlyktene dårlige? Ser det med lysstyrken og flimmeret.
 9. Er det noen med erfaringer med walther xl7000 pro? Bra dårlig ? Er den verd prisen?
 10. Høyden bør være slik at det der du setter in patronen bør være i mave-bryst høyde. Altså litt høy bordplate og eller lav stol.
 11. Rango

  HK impotør

  Hva skjedde ned Jevnaker agentur?
 12. Var registrert to ganger i min idrett. En med og en uten mellomnavn i hver sin idrettsklubb. Så da ser jeg ikke skytingen. Hva nå da?
 13. Rango

  Hagle gis bort!

  Hei, dette var veldig moro. Har tenkt å gi henne jegerkurset i julepresang og da og kunne toppe det med en egen hagle må bli knall. Kurset er ikke før i mars, så må vente litt med overtagelsen. Vi bor ikke langt unna lerduebanen heller.
×
×
 • Create New...