Jump to content

runehans

Members
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

runehans's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Importreglene er ikke det største problemet. Det er eksportreglene i det landet du ønsker å handle fra som er det største problemet. Da jeg handlet fra Danmark så var det greie saker, Hunters House og tidligere Karlslunde våpen ordnet alt med eksportpapirer. Hvordan det er nå i dag er jeg litt usikker på, tror EU har laget litt mer byråkrati siden den gang.
 2. G-10 plater med "chain link" ble satt på min S-Six. Kom opprinnelig med sort laminert grep. Men det ble for glatt å holde i.
 3. Første gang X-Six ble plukket i småbiter tok det ca 20 minutter å få den fra hverandre. 3,5 timer å samle den.
 4. Se vedlegget. Håper den er selvforklarende.
 5. Bestilte min Trailside trigger kit via Gibraltar arms. Måtte betale noe ekstra, men....
 6. Har brukt en 625 JM et par ganger i feltløypa. Utrolig morsom å skyte med, men jeg opplevde at kulebanen var mer krum enn det jeg regnet med. Store hull og god moro.
 7. Møte rekylen er også en mulig kilde til klikk.
 8. Hvis du greier å knekke koden til S&W når det gjelder modellbetegnelser, så sender de vel et termineringsteam etter deg... 629 Classic har vel full underlug løp tilsvarende det du finner på 686 modellen.
 9. Mistet framsiktet på min.... Bestillte nytt 24.8.2015 via en Schoupartner. Fikk beskjed 23.5.2016 om at delen kunne hentes.
 10. Har ikke hatt noen nevneverdige problemer med min X-esse. Stort sett brukes det CCI. Top Shot, SK Standard og Eley har den også tygd seg gjennom uten problemer.
 11. Våpenet er rengjort før bruk? Produsent pleier normalt å bruke godt med fett eller olje slik at våpenet tåler lang tid på lager.
 12. @bekkmørkt Min Consept V har vel færre enn 1000 skudd tenker jeg.
 13. Har en Concept V i 45ACP, fungerer helt fint.
 14. Til feltskyting bruker jeg en 105 gr SWC. Kulediameter kan variere fra våpen til våpen, så det må du nesten teste på ditt eget våpen.
 15. Lewis lead remover fungerer godt. Løp å kjøp.
×
×
 • Create New...