Jump to content

Elghundvalp savnet i Greåker


Jeger'n

Recommended Posts

Fikk en fortvilet telefon i kveld. En valpekjøper hadde vært ute med sin 20 uker gamle gråhundvalp. Den hadde blitt sluppet i et område som på forhånd var gjennomgått for å være elgtomt. Dessverre hadde det gått inn elg etterpå og valpen fikk los på disse. Et par korte loser og så var det blitt stille. Siden har de dessverre verken sett eller hørt noe til valpen. Er det noen som har hørt om eller mener å vite noe om en liten grå tass på vidvanke i dette området, vær snill å send meg en melding. Spre gjerne dette blant alle dere kjenner i distriktet.

Tlf: 95 92 99 07

Link to comment
Share on other sites

Uff dette er ikke morro....

 

Jeg har sendt ut et par meldinger til noen jeg kjenner som er mye ute på tur i området rundt Greåker....

 

Får håpe dette ordner seg raskt og valpen kommer til rette raskt.

Han begynner kanskje og gi lyd fra seg etterhvert når han blir ensom....+

Link to comment
Share on other sites

Området er sjekket flere ganger daglig etter det som skjedde. I dag står "gammelhunden" til eieren i elglos i samme området for at valpen evt skal kunne høre den og forhåpentligvis kjenne målet og få tid til å komme inntil. Alle politikamre i Østfold er varslet, lokalavisen har annonse, "alle" jegerne i området er varslet samt de turgjengere man har kommet i kontakt med. Om det er flere kanaler vi kunne brukt, så gi oss gjerne tips.

Link to comment
Share on other sites

Hva med å kontakte ungdomsskolen eller en barneskole i området, eller til og med en videregående skole, og spørre rektor eller en gymlærer eller hva det måtte være, om de kunne tenke seg å arrangere en leteaksjon som alternativ til gymtimen? Det blir en meningsfylt dag for elevene, og jeg kan godt tenke meg at de vil gå løs på oppgaven med fullt engasjement. En savnet valp engasjerer.

 

Og hvis du får med deg skolen på leteaksjonen, kan du tipse lokalavisa om det som skal skje. Det ville nemlig være en god sak for dem, kanskje til og med for lokale og litt større etermedier også.

Link to comment
Share on other sites

Huff.

Det er nesten så en håper at en eller annen misforstått velmenende turist har plukket den opp. Slikt skjer. Men nå er det gått lang tid, ja. Fem døgn blir mye for en liten tass. Men, ikke for det, du skal aldri si aldri, slikt har skjedd før. Jeg håper dere finner'n.

Lykke til.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Håpet er ikke ute før det motsatte er bevist !

 

Liten trøst så lenge den er borte,men hadde et tilfelle her jeg bor,hvor en gråhundvalp (6 mnd )var borte i syv døgn før den ble funnet gående sammen med noe kjøttkveg i utmark.

 

Har lett etter egne hunder før,så jeg vet hvor sørgelig det kan føles !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

jaja.. helt greit! Tenkte ikke så langt :? Men jeg lurer på om han jeg kjenner (muligens samma) mistet kontakten med hunden i Agnalt områdene.. Så hvis noen inne her ferdes i disse traktene, så kan dere ha det i bakhodet.

 

Dette er uansett veldig synd! Håper alt ordner seg, selvom det ser mørkt ut.. Huff

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...