Jump to content

fridtjhof

Members
  • Posts

    333
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fridtjhof

  1. Her er morobørsa mi. Vet ikke annet en at det er en Anschutz, knallgod å skyte med.
  2. fridtjhof

    Moro børsa

    From the album: Rifle

  3. Jeg bruker riktig nok kun to hylsemerker å presser de med samme bushing, vil tro det går bra med veldig mange forskjellige type hylser. Men som sagt smak og behag.
  4. Jeg syns smøring av hylser er noe griseri, og vasking av smurte hylser likeså. Men hver sin smak. Jeg syns Lee sin Collet die er helt genial - selv med sine feil og mangler. Billig er den også. Buhsingene er av hardmetall så smøring er unødvendig. Men tromler hylsene alltid først, det gir best resultat.
  5. Eller gjør som meg, kast hele greia og kjøp Forster bushing bump neck sizer. Enkel justering en gang og ferdig.
  6. Den gamle fjæra har vel ikke røket på midten og ene delen forsvunnet?
  7. 6,5x 55 og 9,3x64 Begge mangler dessverre i lista.
  8. Ganske vanlig at dyr ligger ute over natta om de er skutt sent å langt fra veg, men som sagt over her vet jeg et par tilfeller der det har gått galt, der ble det påstått at med okser i sterk brunst var hurtig avkjøling ekstra viktig. Ofte går det nok bra, men ut fra hva jeg har sett velger jeg å tro på denne påstanden.
  9. Har vel hørt om et par lignende tilfeller, der påstås det at dette kunne forekomme hvis okser i sterk brunst ikke avkjøles fort nok.
  10. Lista ligger på Finn.no også
  11. Det ligger en Zeiss 1,25-4x24 på salg sidene her på kammeret. Bedre blir det neppe.
  12. Makan til vås..... NB! Forumreglene! Hvis man vil bruke såpass kraftige uttrykk som "vås", bør man hvertfall klargjøre HVA man mener er vås, og HVORFOR man mener det er nettopp det. Jegermeistern.
  13. Ikke på lista, men stemmer på Johnnie Walker Blue Label
  14. For ei lita stund siden fikk du den hos xxl for litt over 11000. Det var 25% på alle varer ved betaling med DnB mastercard. Tilbudet kommer sikkert igjen senere.
  15. Det er ikke gjort sånn helt uten videre å skyte 5 skudd samlinger under 15mm uansett hvor godt børsa går. Vil nok også tro det er ganske mange rundt om som kaller samlinger langt større en 15mm for "hull i hull"
  16. Justere inngrepet på avtrekket tipper jeg. Reis til børsemaker.
  17. Litt pussig da det forekommer løyper med mye småvilt.
  18. klør det i pølsene hansen
  19. Når løpene blir blå skulle man tro det gikk ut over stålet på en eller annen måte?
  20. Liten avlang hendel bakerst på låskassas venstre side. Trekk fremre delen av denne ut til siden, da kan sluttstykket trekkes ut bakover.
×
×
  • Create New...