Jump to content

Finnlight 338WM

Members
 • Content Count

  1,767
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aaberg ble oppkjøpt av Jakt & Friluft, som er importør av Remington
 2. Jg har nnredet "furtebu" i garajen, og opbevreralt der Våpen,amunisjon etc. Alt i godkjent Våpeskap/safe. Dette ble først godkjent av en lokale lensmann. Har i senere tid hatt ettersyn/kontroll av sjef for våpenontoret, i Politidistriktet der bor, å fikk ingen merknader på oppbevaring.
 3. Veiledende skiller det 500kr på disse to
 4. Disse er ferdig programert, å du kan ikke endre dem. Det er bare for alle å bruke samme "scrambler" kanal.
 5. Tror nok ikke du vil merke store forskjellen. Tikka skal liksom være en "billigere" rifle. Samme løp i disse to. Største forskjellen er vell at du får kryssmatet 5 skudds magasin som ikke stikker ut under stokken. Tikka M695 er en knallgodt våpen, mye bedre en sin etterkommer Tupperware-3. Men har du først eid en Sako 75, er det tungt å gå andre veien. En Sako er liksom litt mer "gjennomført". Men må du betale"mye" mer for Sakoen en du får for Tikkaen, så er nok forskjellen i bruk minnimal.
 6. Tikka er 2. sorterings Sako
 7. men det var en laaaaaaaaaaaaaaaaaaaang diskusjon om dette på FB for en tid tilbake. Og enkelte skal til og med kvervulere på ting som står som klartekst i loven.
 8. som sikkert nå er sløst bort på å sitte her å kvervulere, istede for å føye seg for de urimelige kravene, å heller levere inn dokumentasjonen de ber om.
 9. Finnlight 338WM

  Sakoklubben

  Nå har jeg hatt 4 forskjellige Sakoer med orginal laminat stokk, og har aldri opplevd problemer med disse. Tror nok du har hatt max uflax. Vedr reprasjon av din stokk, så vil du nok ikke se at den er reparert, hvis dette utføres av en kompetent børsemaker. Reperasjon vil nok være sterkere en resten. Er stokken din lakkert forresten ??
 10. Slettet sitat av overstående innlegg. -Ranger#44 Tror ikke du tokàn helt Du bør gjenge til den ene spesifikke demperen du skal bruke. Den du kjøper. To identiske demper med samme gjenger trenger ikke ha samme toleranser på gjengene sine, så for at gjengene på børsa di skal bli bra, bør de tilpasse den eksakte demperen du kjøper.
 11. Slettet sitat av overstående innlegg. -Ranger#44 Du bør gjenge til den demperen du skal bruke da
 12. Hausken sin JD Magnum serie. www.hausken.no
×
×
 • Create New...