Jump to content

Finnlight 338WM

Members
 • Content Count

  1,767
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Finnlight 338WM

 1. Aaberg ble oppkjøpt av Jakt & Friluft, som er importør av Remington
 2. Jg har nnredet "furtebu" i garajen, og opbevreralt der Våpen,amunisjon etc. Alt i godkjent Våpeskap/safe. Dette ble først godkjent av en lokale lensmann. Har i senere tid hatt ettersyn/kontroll av sjef for våpenontoret, i Politidistriktet der bor, å fikk ingen merknader på oppbevaring.
 3. Veiledende skiller det 500kr på disse to
 4. Disse er ferdig programert, å du kan ikke endre dem. Det er bare for alle å bruke samme "scrambler" kanal.
 5. Tror nok ikke du vil merke store forskjellen. Tikka skal liksom være en "billigere" rifle. Samme løp i disse to. Største forskjellen er vell at du får kryssmatet 5 skudds magasin som ikke stikker ut under stokken. Tikka M695 er en knallgodt våpen, mye bedre en sin etterkommer Tupperware-3. Men har du først eid en Sako 75, er det tungt å gå andre veien. En Sako er liksom litt mer "gjennomført". Men må du betale"mye" mer for Sakoen en du får for Tikkaen, så er nok forskjellen i bruk minnimal.
 6. Tikka er 2. sorterings Sako
 7. men det var en laaaaaaaaaaaaaaaaaaaang diskusjon om dette på FB for en tid tilbake. Og enkelte skal til og med kvervulere på ting som står som klartekst i loven.
 8. som sikkert nå er sløst bort på å sitte her å kvervulere, istede for å føye seg for de urimelige kravene, å heller levere inn dokumentasjonen de ber om.
 9. Finnlight 338WM

  Sakoklubben

  Nå har jeg hatt 4 forskjellige Sakoer med orginal laminat stokk, og har aldri opplevd problemer med disse. Tror nok du har hatt max uflax. Vedr reprasjon av din stokk, så vil du nok ikke se at den er reparert, hvis dette utføres av en kompetent børsemaker. Reperasjon vil nok være sterkere en resten. Er stokken din lakkert forresten ??
 10. Slettet sitat av overstående innlegg. -Ranger#44 Tror ikke du tokàn helt Du bør gjenge til den ene spesifikke demperen du skal bruke. Den du kjøper. To identiske demper med samme gjenger trenger ikke ha samme toleranser på gjengene sine, så for at gjengene på børsa di skal bli bra, bør de tilpasse den eksakte demperen du kjøper.
 11. Slettet sitat av overstående innlegg. -Ranger#44 Du bør gjenge til den demperen du skal bruke da
 12. Hausken sin JD Magnum serie. www.hausken.no
 13. Ser du har seler på bikkja , dvs bikkja er mest sansynlig født uten karabinkrok på ryggen. Slike hunder bør/skal være løse i kontakt med elg.
 14. nå må dere i Admin korpset snart få på plass en "liker" knapp.
 15. Swarovski Habicht 3-12x50 ret.4 + 2stk 48watt 12volt led lykter drevet av bilbatteri. Flombelyser ca 5mål dyrket mark.
 16. ja, men denne er ikke med lys, slik som k-dot har. Det er 2000kr i prisforskjell på disse som ny.
 17. Kan bli lang ferie på tispa di da. Finnes ingen fasit på når hun tar seg. Min egen tispe tok seg ikke før på dag 21.
 18. Kunne ikke hjelpe? Det er vel en sannhet med modifikasjoner. Klart de kan hjelpe. Synes det er dårlig av Zeiss Norge Hvorfor er det dårlig service? Conquest rifle optikk er ikke et Zeiss produkt. Zeiss har ikke deler til Conquest. Conquest er produsert på lisens, av lavestbydende, laget for det Amerikanske markedet. Du går ikke til Volvo å krever rep av din Toyota ?? Jeg ser poenget, men... Ikke et Zeissprodukt? Hvorfor står det Zeiss på det da? Ingen Volvo heter vel Toyota? Heller tynn sammenligning... Denne står det Zeiss på - vanskelig å bortforklare hvem sitt produkt det er, spør du meg. Vel, dette gavner ikke trådstarter, jeg melder meg ut av tråden da jeg ikke har info som er til hjelp. Lykke til det står Zess på den, utelukkende fordi produsent har betalt en lisens for å få lov å bruke navnet, på et produkt produsert KUN for bruk i USA.
 19. Kunne ikke hjelpe? Det er vel en sannhet med modifikasjoner. Klart de kan hjelpe. Synes det er dårlig av Zeiss Norge Hvorfor er det dårlig service? Conquest rifle optikk er ikke et Zeiss produkt. Zeiss har ikke deler til Conquest. Conquest er produsert på lisens, av lavestbydende, laget for det Amerikanske markedet. Du går ikke til Volvo å krever rep av din Toyota ??
 20. Finnlight 338WM

  Valmet 412

  Normalt og normalt...... dette var noe du fikk bestemme selv når du bestilte våpen.
 21. omtrent bare dobbelt så mye som jeg betaler hos Terra det, uten medlems avtale
×
×
 • Create New...