Jump to content

Utstyr til å rense tennhettelomma


jaktlykke

Recommended Posts

Har noe lignende jeg også, men har gått mere over til et bittelite skrujern, som også passer i tennkanalen. Da får jeg staket opp den med det samme. Hender det er dritt etter tromlingen der.

Lommerenseren ble dessuten fort sløv merket jeg. Føler at jeg polerer dritten istedet for å fjerne den. Var sikkert noe billig sjit jeg kjøpte.

Link to comment
Share on other sites

 

Jepp, men den er ikke for å kun rense. Det er en hettelommefres. Jeg har en lignende som jeg bruker en gang når hylsene skal lades for første gang. Deretter bruker jeg et verktøy for å rense. Jeg frykter (ubegrunnet?) å sløve fresen med mye bruk. Denne har jeg, bl.a http://www.sinclairintl.com/reloading-e ... 32935.aspx

Link to comment
Share on other sites

Men du kan og la vera. Det er veldig omdiskutert kor mykje det har å sei. Sjølv rensar eg sjeldan hettelommer. Det er berre på jaktpatroner med hylser som har gått nokre skot. I staden for dyrt kvasispesialverktøy kan du og ta ein flat skrutrekkarbits og fila ned til 5,2 mm. Set han i eit batteriskrujarn og kos deg. Sjølv brukar eg Lee sin hettelommerensar sidan eg fekk han på kjøpet med noko anna.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...