Jump to content

Mas-36

Members
 • Content Count

  1,711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mas-36 last won the day on August 5 2019

Mas-36 had the most liked content!

Community Reputation

347 Excellent

About Mas-36

 • Birthday July 22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig Fordi det er pene våpen og morofaktoren er høy. Presisjonen holder også til jakt opp til 70-80 meter.
 2. Men når du ikke vil ha CZ da fordi de er like vakre og pent laget som en gammel Lada. Og pengepungen ikke tillater en Anschutz/Sauer sak. Hva skal en da velge? Har kjent på 2-3 Tikka/Sako og syns de virket litt røft laget også
 3. 50 skudd i året og ei pipe i disse kaliberne varer 5000-15000 tusen skudd med jaktpresisjon så har du børse lenge
 4. Stemmer det er den ja, ja jeg syns også den bygger mye i høyden derfor jeg har en mistanke om at den har rotet til noe. Skal prøve på noe papp og se en dag til uka. Mulig det er bedre å bytte kornet til et som er lettere å se da jeg syns venstre øyet tar over litt for mye når jeg skyter med begge øyene. Sitter slik messing perle der. Kanskje en rød eller hvit passer bedre?
 5. Hallo folkens, jeg lå på 18 treff på banen i fjor sånn i snitt. Egentlig jevnt rundt 18. Men jeg monterte i vinter et HI-VIZ sikte på og nå i dag hadde jeg bare 10 treff. Har jeg endret/forstyrret tilpasningen min så mye pga dette? Eller kan det være noe annet? Syns ikke jeg gjorde noe annerledes fra i høst liksom.
 6. Mas-36

  Hagle og type ammo

  Enig der "bobby". Kaliber 20 skal være tynne smekre og lekre våpen. Alt annet enn Baikal med andre ord Men liker du traktor så liker du traktor
 7. Kommer helt an på hvor fuktig det er. Blir ikke rust uten fukt
 8. Mas-36

  Nittedal "Magnum"?

  Magnum har vel i tillegg til høyere haglvekt også høyere trykk. 1050 bar mot 850-950 i std patroner.
 9. Heldiggris. Hører til Innlandet
 10. Hadde ikke Sauer hatt slik mongo opplegg med beddeblokk som sitter fast i stokken hadde det sikkert vært en plan Men da KKC skulle monteres måtte den ut av originalstokken og vips der var den herpet Jaja, fordel er om ingen vil betale noe for den så settes den bakerst i skapet og står der til jeg føler å bruke den igjen eller prøver å selge igjen.
 11. Har du søknaden klar? Om ikke så kan du regne med 3-4 måneder å vente på den og da er rifla snart fremme
 12. @Dodraugen Jepp, og ikke som kupp
 13. Mas-36

  Rugerklubben

  Ruger ja, siden jeg solgte min Ruger nr 1 for ei stund tilbake har det kommet en ny Ruger i hus En American Predator i Magpull sin Hunter stokk Knallfornøyd med rifle og ikke minst stokken, samlingene krympet endel fra original stokken selv om den også ga gode samlinger. Her med rekyldemper, har også lyddemper til den. Kaliber er 308 win.
 14. @vwhotrod Den så lekkert ut Hele riggen din veier 500 gram mindre enn rein rifle hos meg
 15. Hallo! Skal selge en Sauer modell 100 i 223 rem med KKC stokk. Har satt den til 12 laken med Leupold montasje og ringer på finn. Er dette dyrt, billig eller sånn der det skal ligge? Våpenet er pent og uten rust skader. Ikke kappet og gjenget pipe. Tanker og meninger fra folket?
×
×
 • Create New...