Jump to content

Mas-36

Members
 • Content Count

  1,380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231 Excellent

About Mas-36

 • Birthday July 22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Kragen1234 Du er nok lei den og vil ha noe annet før den er oppbrukt
 2. Mas-36

  Mauser

  Vi får håpe Kragen kommer tilbake og forklarer spørsmålet litt bedre
 3. Mas-36

  Mauser

  Men de og ca 40 andre Mauser modeller kan brukes til jakt
 4. Mas-36

  Mauser

  Skjønner ikke spørsmålet?
 5. 5 typer ammunisjon og konklusjonen er kun Eley Force som virker? Håper det var mange typer du testet det ikke er bilder av her
 6. @higraver Siden du kjenner denne skytebanen og kanskje hører til den. Så burde du og laget kanskje sette opp flere skilter, varsle med "rett" flagg, gå en runde i felten å jage tullinger før skyting og gjøre litt endringer i rutiner da om dette er et problem?
 7. Det kommer an på om du registrerer den som affeksjonsverdi eller bruksvåpen. Jeg har ei hagle etter bestefar på affeksjon og den teller ikke i våpengarderoben. PÅ våpenkortet står det at våpen ikke kan brukes og at det ikke er lov å kjøpe ammunisjon med våpenkortet.
 8. @hovdeknuten Takker for svar Brukte Gamebore endel før. Nå er det haglekjøp som står på planen så hadde tenkt å prøve litt ammunisjon osv. Så da vil jeg se om Gamebore er like bra som jeg hadde inntrykk av før Var vel disse diamondshot og e til jeg brukte.
 9. Hva er det du snakker om? Jeg snakker om at det i diverse sosiale medier er folk som støtter skytebanen og ikke idioter som lever så i sin egen boble at de legger seg til inne på en skytebane. Hvis denne kvinnen var lokal(noe hun trolig var da hun visste hun kunne ligge der og ikke der andre ligger) så snakker vi om noen som vil lage litt drama og ødelegge for andre. Dette er litt som avisskriveriene vi hadde her på Raufoss i fjor om at det var som å bo i ett land der det var krig pga prøveskytingen på skytefeltet til Nammo som har ligget her i over 100 år.
 10. Mulig jeg er elendig til å leite. Men hvem selger Gamebore for tiden? Finner ikke noe på G-sport eller Gresvig sine sider som hadde det før.
 11. @BC.Airn Jeg hadde en slik. Ble dessverre solgt i et svakt øyeblikk Artig rifle. Min var av en tidligere eier gjort om til 6,5x55 så fikk ikke noe erfaring med original kaliberet.
 12. He he, kikket på den da jeg var inne på produsent sider. Ser jo ut til å være solid laget da. Men det vil vises
 13. Tviler på at jeg blir legge mye energi i det. Har flere rifler uten slike problemer. Så kan jeg ikke lære meg å leve med det så forsvinner den.
 14. Forventer at du kan treffe en kråke på 50meter. Det greier ikke denne.
 15. Det er en Marlin XT-22. Og ja jeg kan legge til at det er samme problem med og uten demper
×
×
 • Create New...