Jump to content

Mas-36

Members
 • Posts

  2,277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Mas-36 last won the day on August 1 2020

Mas-36 had the most liked content!

About Mas-36

 • Birthday July 22

Recent Profile Visitors

3,235 profile views

Mas-36's Achievements

Master

Master (14/17)

 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

534

Reputation

 1. @Tjukkas Ja, var den jeg mente Ja, det er mye bedre enn den samlet i mine våpen. Men elendig i forhold til RWS Sub, Eley og Winchester sine Sub patroner.
 2. Gode våpen alle de, men er mye annet som er bra også Har selv hatt 3 av 4 av de merkene.
 3. Meg du sikta til? Skyt med hva fa.. dere vil. Men slutt å hakk på alle som vil ha en Ruger, CZ og annet. Det er du og 2-3 til her inne som stadig er der å hakker om folk vil ha noe annet enn Sauer og Anschutz uansett hva de vil skyte på og ha gøy med.
 4. @Tjukkas Fikk du virkelig god presisjon med den Norma Tac-22 sub ammoen? Den er horribel i mine CZer. Så ille at jeg trodde demper var slått skjev eller kikkert var løs. Byttet over til Geco og presisjonen var tilbake i den ene og CCI SV i den andre. Så hos meg blir de brukt til noe "tullskyting" på korte hold stående.
 5. Siden alle på kammeret skyter 1-2 mm samlinger med Anschutz og Sauer så samler Ruger 2-4mm da?
 6. Tja, mer ferdighet å skyte i utfordrende stillinger en låst i dress og med reim den du stropper rifle og arm til kroppen Ingen regler på vekt i jaktfelt? Du skyter bare i forskjellige klasser om våpen er over/under en viss vekt. Avtrekksvekt er vel mer for sikkerhet enn noe annet. Her skal vel ikke DFS venner rope som operer med avtrekksvekt fra 1800 tallet da Mauser og Krag var det store (og før du sier noe om Mauser, ja jeg liker den jeg men det er ikke det "beste")
 7. Nei, fy vi har jo .223 rem, 6,5x55, 308 win og .30-06 så vi trenger ikke noe nytt det er bare tull.......... Æsj bortkaste penger dette.
 8. Kjenner jeg bare blir mer og mer glad i jaktfelt jeg Kom med det våpen du vil, det kaliber du vil og skyt. Slik skal skyting være. Eneste forbud er vel brems og tofot (Ja, også at våpen, kaliber er godkjent for jakt da)
 9. Hva er rett lagring? Mine lagres på alle måter unntatt på våpen tror jeg? Stående opp, stående ned, liggende, i hylle, i esken, i våpenskapet, i bilen osv osv
 10. Med slike skamkappe piper vil du aldri får god hastighet. Men med 500 serien og N-160 vil du få bedre. (med mer krutt bak kula som du da kan bruke). Krutt fra Norma kan også gi deg bedre hastighet. Men er ofte mye dyrere men til jaktammunisjonen gjør jo ikke det så mye.
 11. Sier mer om skyttere enn våpen spør du meg. Mange moderne halvautomater skyter DFS 10er. Vet om flere gamle som greier det også for den del. Men slik "laserpeker som skyter tissen av mygg" er det ikke mange som klarer. Men til DFS og jakt er ikke slik presisjon nødvendig heller.
 12. Kikkertklassen ja. Noe så dumt. Ikke kan du skyte med halvauto og ikke de kaliber du vil.
 13. Innen den tid DFS har tatt til seg 5,56 og halvauto er DFS blir et tv-spill 😂
 14. Aner ikke jeg. Men prisene i våres skytterlag varierer fra 150-450kr som medlem. Du skyter gratis når det ikke er organisert skyting. Og du betaler 50 lapp på organisert uten noe skuddbegrensning. Elektronikk på 100 og 200 stål på 180, 300 og 340. Vi er kanskje igjen 12 DFSere og ca 150 jegere der 90% av jegerene er slike som skyter 30 pluss 5 skudd i løpet av et år. Så det må ikek være dyrt
 15. Da er anlegget for stort/dyrt i forhold til antall medlemmer.
×
×
 • Create New...