Jump to content

avtreksfeil

Members
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Jeg måtte dessverre avlive jämthunden for noen uker siden. Han var bare 5 år, men blei brått alvorlig syk. Ønsker tips fra kammerfolket om noen vet om planlagte kull til våren. Gjerne nord for Trondheim.
 2. Dersom buksa lekker, så er den lekk. Impregnering hjelper ikke på det. Reklamasjon eller oppbrukt.
 3. Dette er prøvd med dårlig resultat. Du kan såklart være heldig med ditt løp. Bare å prøve.
 4. Du får mye bedre støtte i en halvhøy teknisk fjellsko enn i jaktstøvler. Over myrgrensen bruker jeg aldri jaktstøvler.
 5. 61cm løp på en 223? Kapp løpet ditt tilsvarende 600g og nyt det.
 6. avtreksfeil

  Go light!

  Jamez hva er det du liker bedre med thermarest enn exped? Jeg har hatt gleden av å både selge og teste hele sortimentet til begge merkene i noen år nå, og det eneste produktet til thermarest som er værd pengene er z-lite skummatta. Jeg bruker downmat om vinteren og synmat om sommeren. Exped har dessuten et skikkelig chairkit også.
 7. hehe, Exped produseres i kina. Thermarest produseres i irland og USA.
 8. Enig med zeissoem2. Den nye conquest HD serien til zeiss imponerte meg. De går brukt rett over 3K.
 9. Jeg har iallefall testet, og solgt både exped og thermarest i flere år. Foretrekker exped hele året. Synmat ul om sommeren og downmat om vinteren.Det beste produktet til thermarest er z lite skummatta.
 10. hysol er jo håpløst å få tak i privat. Jeg bruker kjemisk slippmiddel. Liker ikke skokrem. Per vet du hvordan hysol krymper iforhold til feks acraglas? Jeg har som regel bare brukt en sakteherdende metalepoxy, som feks den fra casco.
 11. Alt nord for Tysfjord er ca 1/3 av Norge, men tydeligvis fort glemt.
 12. kapps, IOR, docter, kahles, leupold, meopta med flere produserer gode kikkerter med fast x. Trenden idag er vel zoom. Gjerne saikozoom, som V8, Z8 og gud vet hva. Dette medfører vel at færre tar inn fastforstørring, og produksjonen reduseres. Zeiss var vel de første i verden som fasekorrigerte takkantprismer på slutten av 80 tallet, og diatal 8x56 var det råeste skumringssiktet den gang. Nå er det vel helt slutt på fastforstørring hos både Zeiss og Swaro?
 13. Våpenloven pragraf 4 "Har skytevåpenet påmontert kolbe, som enkelt kan slås inn eller felles inn, skal våpenets totallengde måles med kolbe innslått eller innfelt." Her er ordlyden i lovverket ganske enkel, og våpenkontoret til M67 har iallefall skjønt greia.
 14. Fast forstørring er en smakssak. Jeg har en zeiss 8x56 nå, og har skutt fjellrype på mye lengre hold enn jegerprøveboka anbefaler. Utrolig godt sikte til en lav pris. En rev er jo diger, så jeg skjønner ikke problemet ditt
 15. Jeg har hatt 686 special 20/76 med 71cm løp. Syntes svingen var bedre med den lengden.
×
×
 • Create New...