Jump to content

Xesray

Members
 • Posts

  3,502
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xesray's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

 1. Hva verdi vil denne kniven ha i dag? Jeg har en til salgs. 463/500.
 2. Nybegynnere søke, Bergen. Har du nettopp tatt jegerprøven eller ikkje har noen å jakte med? Da er det deg vi søker. Vi jakter rev/kråke i bergen området. Eg har hatt med meg mange nybegynnere på jakt før og søker nye som har lyst å være med meg ut å jakte. Eg setter våpenhåndtering/sikkerhet svært høy på listen, så dette er svært viktig at blir holdt. Om du aldri har vert på jakt før så gjør ikkje det noe, du før all info du trenger før vi går ut på post. Du før enten en post tildelt av meg eller blir sittende med en som er med ut. *Du må ha våpen fra før, hagle eller rifle. * hørselsvern e en stor fordel om du blir sittende med meg, da lokke fløyte er svært slitsomt i lengden. *varme klær, er kaldt å sitte på post no. Planen i morgen er lokkejakt både her og der, har mange terreng. Svartkjelen blir med, kaffe/kakao/te. Alt etter ka du drikker. Vi tenner opp bål å lager mat Send meg en pm om du har lyst å være med en tur ut. Om du ikkje har bil, så henter vi å kjører deg hjem, men da må du bo i nærheten av byn. Vi blir mulig 3 til 4 jegere i morgen, så det blir bare en person vi tar med oss. Regn med at hele dagen går med i morgen.
 3. Xesray

  Byduer

  Det merker du nok kjapt. Men eg ville no begynt med å tette det hullet de bruker for å komme seg inn og ut.
 4. Da må nok flere hive seg på, og man må kontakte importør for å kunne få det billigst mulig. Eg har ikkje tid til å drive å sende mailer rundt å høre.
 5. Det e ikkje så lett å finne noe plass å trene her ute, du må evt prøve å finne deg en plass litt fra folk nord på øyen.
 6. Er en fordel å teste ut med forskjellige choker også. Kan gi betydelig treff bilde.
 7. Om eg har lest den eller ei, no vet han vertfall at en demper ikkje skal stå på våpenet utenom under bruk.
 8. Vist du Vuderer 222 korfor da ikkje gå for 223 i stede? Bedre utvalg av ammo samt billigere om du ikkje lader sjøl. Du får også med bedre tvist for å stabilisere tyngre kuler.
 9. En demper skal aldri stå på rifla utenom når den blir brukt. Har du ikkje fått det med deg? Ellers ville eg prøvd det som de over skriver, evt få en til å holde rifla mens du prøver å skru den av.
 10. Har skutt nærmere 500 skudd med min blaser r93 6,5x55 det aller meste har eg ladet sjøl, blaser er ikkje noe farligere enn all annet som er farlig. Gå på banen å kos deg med det nye våpene ditt.
 11. Dette har eg aldri opplevd med min hagle, og eg er til tider hardhendt med ladegrep. Og eg har brukt alt mellom himmel å jord når det kommer til ammo.
 12. Eg kan ikkje se at det er noe falsk med den kikkerten som blir solgt på finn.no
 13. https://www.leupold.com/hunting-shootin ... illum-ret/ Her er siden til leupold sjøl, ingen gullring der.
 14. Kordan vet du det? Grunnet at han skriver at retikkelet har flere farger?
×
×
 • Create New...