Jump to content

Xesray

Members
 • Content Count

  3,502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva verdi vil denne kniven ha i dag? Jeg har en til salgs. 463/500.
 2. E lightman.no helt ferdig no eller?
 3. Pris blir ca 16k. 308 uteblir grunnet totallengde.
 4. Bruker disse kulene også til kaliber 223,6,5 og 308. Kjempe kuler til en god pris vil eg si.
 5. Ting tar tid i dette landet, ingen ting er gjort over natten, den nye loven om lys til åtejakt på rev og ettersøk på hjortevilt tok lang tid samt mye tid for å få igjen. Så vi alle må bare smøre oss med tolmodighet, det er lite annet vi kan gjøre. Men no har de fleste på stortinget sett positivt på saken, og eg har troen, det viktigste er å ikkje miste håpet!
 6. Xesray

  Geco 6,5

  Greit vist du oversetter til norsk.
 7. For å få søknaden innvilget tar sin tid også, skal gjennom mye greier før du kan handle.
 8. Leverte inn en søknad på et løp for noen uker siden, en mandag, fredag samme uke lå den i postkassa ferdig innvilget. Går verfall kjapt her ute
 9. Ja eg burde få gjort det, har no fått inn en ny søknad på 9,3x62 no. Med optikk på toppen så blir det rimmelig dyrt, vi får se ka eg velger til slutt, først blir det vertfall et løp med åpene sikter, så får vi håpe eg klarer å bli venner med de.
 10. E det noen av dere som jakter med 93x62 med åpene sikter? Og er fornøyd med det? Eg vudere dette på grunn av vekt å de bratte liene eg går i, max hold blir rundt 50 meter. Og dere andre ka kuler bruker dere på hjorten i dette kaliberet?
 11. I sjø er det fri jakt, i ferskvann må du ha grunneierstillatelse.
 12. Søylen har 10/22 stokker og avtrekk i hyllene, var innom nye butikken dere for et par dager siden. Ka prisene er vet eg ikkje.
 13. Xesray

  Glock-praten

  Skulle tro denne passet godt inn her
 14. Våpen søylen har som regel alltid noen magasiner på lur, eller så får du søke litt på nettet om noen andre butikker har noen på lur.
×
×
 • Create New...